Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Mustaa? Meillä??

Olen jo iät ajat ihastellut toisten maalaisromanttisissa kodeissa rohkeaa mustan käyttöä. Musta antaa jotenkin niin kivaa ryhtiä kaikkeen ympäröivään valkoiseen. MUTTA. Mä en vaan osaa käyttää sitä meidän kodissa. Yritetty on. Varovasti tosin,mutta siitäkin oon ihan säikähtänyt :P Joskus talvella ostin "rohkeana" ihanan mustan rimpsutorkkupeiton. No arvatkaapa vaan onko se vielä käyttämättömänä paketissaan... Mutta sinnikäs pitää olla ;) Kun törmäsin näihin purkkeihin H&M homessa,supertarjouksessa, päätin jälleen kerran kokeilla mustaa. Ja kas kas-vielä ei ole alkanut pelottaa :D Anteeksi nyt kun joudutte vähän väliä katsoa kylppärikuvia,mutta sinne nämä purkit asettuivat. Siellä kun on muutenkin aika paljon tummempi värimaailma,muin muualla kodissa,niin tuntui luonnolliselta viedä nämä pallopurkit sinne :)


Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin ilman noita palloja olisivat purkit kyllä jääneet hyllyyn...


Näihin sulavasti sulloin sekalaiset meikkitarvikkeet


Ja toiseen erinäisen tuoksukokoelman. Kaikki sulassa sekamelskassa :D


Näyttää siis siltä, että osasin vihdoin tuoda vähän mustaa meidänkin kotiin :)



Tänään onkin mennyt puoli päivää (no ei nyt ihan) ravatessa taas ympäri huoneita etsien paikkaa yhdelle kirpparilöydölle :D Itse asiassa jo sitä juttua ostaessani mietin muutamaan kertaan mihin ihmeeseen sen aion laittaa. Mutta kun se oli mukamas niin suloinen,niin ajattelin jatkaa pohdintoja kotona. Tässä sitä ollaan sitten pohdittu kolmisen viikkoa :D Jos en kohta kekkaa paikkaa,saatte auttaa mua :) 

Tänne on ainakin luvattu sadetta taas koko viikoksi. Pimahdus on erittäin lähellä,aaarrggghhh. Mutta kaikesta huolimatta toivotan teille kivaa alkavaa viikkoa :) 


26 kommenttia:

  1. Minäkin luin tästä mustan tasapainottavasta vaikutuksesta, ja laitoin mustaraidalliset rullakapat olkkariin.. Tehoaako, no ehkä vähän! :'-D Söpöt on purkit ja sopii kivasti kylppäriin ♡ :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä mustassa jotain näpsäkkää on :) Ainakin jonkin aikaa kateltavaksi :D Ehkä purkit jää kuitenki ainoiksi mustiksi elementeiksi tällä erää...

      Poista
  2. Söpöt on purnukat. :) Ite en oo vielä osannut ostaa mitään mustaa, korkeintaan tummanruskeaa, ettei ihan hurjaks heittäydytä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tiedän tunteen! Ihan niinku ylitin itseni tässä :D Saas nähdä kauanko noita uskallan katella...

      Poista
  3. Kivat pallopurnukat.Sopii wessaan oikeinkin hyvin=) Pallot tekevät niistä pirtsakat.Ja musta taulu siellä taustalla sopii yhteen hyvin purkkien kanssa.Wessa oliskin varmaan semmonen värien kokeilu paikka,kun uuden värin kanssa leikkii;)
    No,nyt rupesi kiinnostamaan sun kirppislöytö.Sitäpä ootellessa=)aaaaaargggg,sanon minäkin säiden puolesta.Suomen kesä on lyhyt ja tänään ei sada läheskään niin paljon kuin eilen....Mukavaa viikkoa kuitenkin sulle=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,kokomustia en ois kyllä varmaan ostanut,vaikka kolmella eurolla sainkin :P Oon tosiaan huomannu,että vessaan kokeilen rohkeemmin eri värejä,tummiakin. Se on vissiin tarpeeks pieni tila,eikä koko ajan silmissä :)
      Juu,tossa se löytö nököttää orpona vieläkin. ELi saattaa olla että piankin sen teille näytän ;)
      Kivaa viikkoa sullekin! Loppuviikosta ehkä vihdoin kirkastuu!!!!

      Poista
  4. Voi Nanette...kuulostaa niin tutulle...minäkin ihastuin harmaaseen ja mustaan kuitenkin päävärinä on valkoinen.. sitten innostuin ja kokeilin harmaata ja mustaa makkariin...tein verhokapan harmaa/mustaa ja valkoista sitten romanttiseen tyyliini ostin musta/valkoista kukkakangasta ja tein päiväpeiton ripotellen valkoista joukkoon..jep hetken se oli olevinaan ok...mutta pidemmän päälle en vaan tykännyt yhtään...annoin olla mutta aina kun menin makkariin niin tunnelma huoneessa ei ollut sitä minua..
    Minäkin olen ihastellut mustan käyttöä monesti..ostin ison kahvikuppi kukkaruukun jossa pohja on musta ja valkoisia palloja siinä..ja nyt se on kaapissa..piilossa..
    Mie oon tuskaillut monta vuotta omaa tyyliäni koska olen hetken ajassa sisustaja mutta ne hetkelliset on vaan olevinaan ihania ja hyvä juttu..ja siksi kotiini ei koskaan ollut alkanutkaan tulla yhtenäisyyttä...koko koti oli niin monen miletymyksen kirjoa että tunnelma alkoi muistuttaa enemmänkin sekatavara kauppaa, kuin kotia jossa olisi lämmin ja mukava tunnelma..
    On aikoja ja etenkin ne vuodenajat kuten kevät, talvi, syksy ja kesä jolloin meinaan eritoten sortua niihin väreihin jotka ei edes ole sitä mistä tykkään...mutta nyt olen löytänyt omaa tyyliäni ja yritän todella pysytellä siinä ja pikkuhiljaa se muodostuu vahvemmaksi..pohjana on kaikelle se valkoinen..sitten ruusukuosia...ja jonkin verran pitsiä..mutta ei meidän koti ole vieläkään valmis ja koskaan se ei sitä varmaan olekkaan, sillä aina keksii jotain..ja senkin olen huomannut että jos on paljon kotona sitä haluaa muutoksia..jotta tuntuu taas erilaiselta..
    Todella ihana postaus...herätti paljon ajatuksia hyppäsin hieman aiheestakin mutta kaikenmaailman kokeiluja olen minäkin tehnyt mutta sitten pidemmän päälle ne ei ole minulla toiminut..Minusta nuo purkit on ihanat..pilkut on kivat kuin että purkit olisi ilman pilkkuja..kerran ihastuín sisustukseen jossa oli keltaista, mustaa ja valkoista...sitten turkoosiin..jne..tälläistä tää on kaiken aikaa :)
    Juu oikeesti nyt sanon myös et alkaa todellakin kirveleen noi sateet..kyllä masentaa kun kaikki kukat on lässähtänyt ja ruusukaan ei jaksa tehdä uusia versoja ulkona...Parempia ilmoja kuitenkin odotellessa, vielähän on kesää jäljellä ja mukavaa viikkoa myös sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas Hannele ihana,pitkä kommentti!! Ja niin tutulta kuulosti monin osin! Mäkin aika usein innostun kokeilemaan jotain uutta väriä, jos johonkin ihastun. Turkoosin esimerkiksi ihastun joka kevät :D Mutta sitten taas huomaan,ettei kauaa mene, kun on vaan pakko riisua kaikki "väärä" väri pois... Että saas nyt nähdä kauanko noita purkkejakaan jaksan katsoa :D
      Kyllä se ihan ikioman tyylin löytäminen,saati toteuttaminen vie vuosia! Ja toisaalta sehän on ihanaa;etsiä itseään samalla ;) Eli tuo sinun makkarikokeilusikin oli ihan hyvä;tiedätpä ainakin mistä ET tykkää :)
      Sen minäkin jo tiedän,että valkoinen on se mun juttu. Vähän sitä voi muilla väreillä höystää (etenkin vaaleanpunaisella :) ),muttei liikaa. Muuten alkaa silmiä särkemään :D
      Kiitos mukavasta ajatusten jaosta!

      Poista
  5. Söpöt purkit ja söpivat hyvin vessaanne :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vessa taitaa tosiaan olla just oikee paikka niille :)

      Poista
  6. Ihanat purkit!
    Luulin, ettei meille tule koskaan mitään mustaa, mutta nyt jotakin löytyy. Pieni ripaus ei haittaa, kuitenkin haluan vaalean/valkoisen yleisilmeen. Mutta kivasti se tuo särmää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä:valkoista ja vaaleaa olla pitää! Mutta vessassa näköjään uskallan vähän "hullutella" :D

      Poista
  7. Ihanat purkit!
    Luulin, ettei meille tule koskaan mitään mustaa, mutta nyt jotakin löytyy. Pieni ripaus ei haittaa, kuitenkin haluan vaalean/valkoisen yleisilmeen. Mutta kivasti se tuo särmää ;)

    VastaaPoista
  8. Musta kyllä tuo kivasti särmää pienin ripauksin. Niin minäkin olen sitä vältellyt, mutta kyllä sitä meiltä kuitenkin löytyy. Hauskat on purnukat ja kivasti saa rompetta jemmaan - niitä niin tarpeellisia jokapäiväisiä ihanuuksia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain kivaa siinä on... Mutta tosiaan hyvin pienissä annoksissa! Eikös sulla ole se ihana musta tuoli...?
      Nimenomaan saa rompetta jemmaan :D Kaikkea hyödyllistä tietty :P

      Poista
    2. Juu on ja olenhan minä maalaillut sillä jämä mustalla kaikenlaista - kyllä se särmää antaa valkosen rinnalla ja sitten tietty pikkusen pinkkiä niin avot!!!

      Poista
    3. No siis ehdottomasti pinkkiä :)

      Poista
  9. Nuo purkit oisin voinut ottaa meillekin ;) sen verta pirtsakat on ;) huonoja ilmoja täälläkin ;) jospa se iloksi muuttuu niiden osilta ens viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäpä pidän mielessä jos joku päivä noista luovun ;) Mikä on hyvin todennäköistä itseni tuntien :D

      Poista
  10. Ihanat pilkku purkit, sopii mainiosti vessaan. :)

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Kauniit purkit ja todellakin valkoiset pallot piristävät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain vähän erilaista tällä kertaa,eikä vaan valkoista :) Kiitos Liisa :)

      Poista
  13. Näin se vain on, että musta piristää:) Kivat purnukat!! ja syksyä kohti mennään, tulee mustia kynttilöitä valkoisten joukkoon....kokemusta on;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just mm.sun kodissa mä olen sitä mustan käyttöä ihaillut! Ja nyt vihdoin vähän uskaltauduin kokeilemaan :D Saas nähdä lähteekö käsistä :P

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!