Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Pientä ja pinkkiä

Oli kyllä niin pas...ikävä päivä,että luulin kotiin päästyäni rojahtavani suoraan sohvalle peiton alle mököttämään :( Vaan mikäs onkaan paras lääke veetytykseen?? No himmee sisustuskohtaus :D Ja johan tuli parempi mieli! Kunnon dominomeininkiä oli taas havaittavissa! Mutta tänään kerron mitä sain keittiössä aikaan. 
Mua on jo vuoden verran tökkinyt liian iso leipälaatikkomme. Joo,suuret on murheet :D :D  Olen tässä pari kuukautta katsellut kirpuilta ja kaupoista pienempää lootaa,mutta enhän mä nyt mitään kolmeakymppiä yhestä lootasta maksa! Mutta tsadaa,ihmeitä tapahtuu ja suloinen miniloota tuli kirpulla vastaan! Menikin sitten koko hellan ympärys uusiksi :) 

Kananmunakaappi vaihtoi puolta ja sai uudet (vanhat) somistukset päälleen ja sivustalleen. 



No täs on nyt se loota! Perusmalli, mutta pienen pieni :) Just sopiva kahden tytön leiville ;) Vähän hinguttais sabluunalla jotain koristetta rustata tuohon ruloon... Jos vaikka tähden laittais :D


Nii siis tältä se näytti ostohetkellä. Oli ihan käyttämätön, joten huimat 8 euroa jouduin tuosta pulittamaan.


Yllättäen aika paljon parempi valkoisena ;)


Pieni on keittiö, niin paree olla pieniä tavaroitakin :)


Nuo pienet posliiniset lusikat löytyivät sieltä Fidasta, 20 senttiä kipale.


Ja tämän pinkin kaunokaisen olen ihan unohtanut teille esitellä! Vähänkö on karkki :)


Ja vähänkö hinkuisin sitä pinkkiä Moccamasteria.... Mutta sitä ei taida kirpuilta löytyä.... 


Nyt on siis pahin veekäyrä taitettu! Eniten ehkä harmittaa tuo "kesäsää"! No mutta onneksi iloa löytyy kotoa, kun ei ulkona tarkene olla :) 

Lämpöä alkaneeseen viikkon ystäväiset! Onneksi on teidänlaisia piristäviä,ilahduttavia ihmisiä <3 


27 kommenttia:

  1. Tuo lääke toimii mullakin ;) Hyvä muutos ! Toi pikkukaappi on niin suloinen kaikkine sisältöineen ! Toivon sinulle parempaa huomista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta :) Vähän parempi päivä oli tänään,vaikkakaan räntäkuuro ei hirveästi ihastuttanut :P Siksipä jatkoin huseerausta vielä tänäänkin :D

      Poista
  2. Sulla on kyllä namuja täynnä koko köökki! Niin ihania yksityiskohtia ♡ Kyllä täälläkin on käyrät ollu tapissa koko päivän, kun paleltaa vaan koko ajan, mutta koitetaan kestää! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii,kiitos Minna :) Pienet tilat,pieniä yksityiskohtia ;)
      Täällä satoi räntää tänään!! Siis juhannusviikolla?!?! Kyllä tarttee aika sissi olla,että kestää :P

      Poista
  3. Sulla on hyvät lääkkeet veemäiseen oloon.Sanoisinkin että kaiken korjaavat=)Pinkit piristykset.Tuo leivänpaahdin suorastaan mangnetisoi paahtamaan aamuleivät.Hyvä mieli tulee tietty löytämästä tavarasta=)Paljon mahtuu ilon aiheita sisustukseen.Iloitaan siitä=)Niin satakoon sitten vaikka pikkukiviä=) Mukavaa juhannusviikkkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh,hyvät on dropit :D Ja auttoivat tänäänkin! Olikin tarpeen räntäsateen,viiman ja kylmyyden jälkeen....
      Paahdin on kyl itessään jo niin herkku,että ihanku leivätkin maistuisivat paremmalta :)
      Pidetään peukkuja lämpimälle ja aurinkoiselle juhannukselle!

      Poista
  4. Arvaas vaan olenko kuolannut noita pinkkejä vekottimia klasulla..eikä ne edes olis pahan hintaisia. Toi sama touhuuminen toimii munkin v....... ja kun saa aikaan jotakin mieltä piristävää niin ei niin paljoa enään ketutakkaan. Hyvä tuli leipälootasta! Nätti keittiö teillä. Mun tarttee kans nyt alkaa touhuumaan..uhkasivat kaverit paukata meille jussiksi.. ja toiv tod ettei hukuta..paskat on kelit olleet- hyi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hinta mutkin houkutteli vähän törsäämään :) Siellähän ois samanvärinen kahvinkeitinkin... Ois aika paljon halvempi ku Moccamaster,mutta mä olen niin koukussa tuon masterin tuottamaan makuelämykseen,että vaikka on väärän värinen,niin siitä en kyllä luovu ;)
      Huseeraus toimi tänäänkin v-käyrän karkottajana :) Räntäsade nosti sen nääs taas aika huippulukemiin....
      Mutta kiva jussi teille on varmaan tulossa! Hyvässä seurassa kurja sääkin unohtuu. Mä suunnittelin vähän josko tytön kanssa mentäis vaikka pulkkamäkeen :P :D

      Poista
    2. hahaaahehhih - juu, ja mä laitan frendit lumitöihin - kokon sijasta rakennetaan lumiukko!!
      Mä olen niin tyytyväinen tuohon meitin masterinn - vaikkakin sen hetken kirpas, mutta on hyvät kahvit ja aina aamusta piristyy kun näkeekin pinkkimasterin - se jopa hymyilee=)
      No, yritetään nyt jotenkin rämpiä täs loskas - kyl se aurinko vielä paistaa tähänkin loskakasaan.

      Poista
    3. Pulkkamäkeä ja lumiukkoja juhannusviikolla :D Oh tätä Suomen suvea!
      Mutta joo,Master on kyllä ainoa oikea keitin. Sillon vaan ku ostettiin tuo omamme,ei pinkkejä edes ollut markkinoilla :( Noooh,joku päivä mäkin vielä omani saan! Nyt mennään rosterisella.

      Poista
  5. Voi eiii mitä ihanuuksia ja leivänpaahdin on ihana mikä suloisuus..ja bongasin muutakin ihanaa ruusuinen patalappu ja ihana keittöpyyhe hellan kahvassa ja munakaappi tuollaisesta olen haaveillut..Meillä onkin sama värimieltymys vaaleanpunaista..ja ruusua..kertakaikkiaan ihana pikku keittö..kivasti olet laittanut tavarat tasoille tulee niin kodikkaan näköistä :)
    Hyvää juhannusta sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Hannele kauniista sanoistasi :) ! Hissukseen olen noita pikkusomistuksia keräillyt ja enimmäkseen kirppareilta. Vaaleanpunainen on vähän sellainen kestoheikkous :) Ja ruusuthan nyt on aina niin suloisia!
      Ihanaa ja toivottavasti kesäistä juhannusta sinullekin!

      Poista
  6. ihanan nätti keittiö. tykkään värimaailmasta ihan kympillä. Millanes se siun jätti-iso leipäloota olikaan? ja oletkos mahdollisesti myymässä? meillä suurperheellisillä kun sitä leipää ostetaan 10 pakettia viikossa ja miun viiden litran vetoinen vanha leipälaatikko ei tahto riittää :D hehe..

    pst:jyväskylässä on kuulema lunta :O hyi ja yök..en halua meille..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitoksia Mehtäemäntä :) !! No itse asiassa voisin melkein luopuakin siitä vanhasta lootasta! Mun pitää ottaa sulle kuva siitä. Yritin täältä blogista sitä ettiä,mutten löytänyt kuvan kuvaa?! En kyllä tiedä onko se sun lootaa yhtään isompi..Sellanen iso,valkoiseksi (vain ulkopuolelta) maalattu,kannellinen loota,johon on "kaiverrettu" BREAD. Postitukselle vois tosin tulla aika lailla hintaa :( Mut jos kiinnostaa,laitan sulle kuvaa!
      Täällä tuli kunnolla räntää tänään. Siis ehkä oksennan.

      Poista
  7. Niin on kuin karamelli tuo sun keittiösi,suloiselta näyttää:)
    Meilläkin on kuin varkain alkanut keittiöön ilmestyä pinkkiä,miniradiosta se lähti,saas nähdä mihin vielä johtaakaan:)
    Ja joo,Jyväskylässä tosiaan satoi aamula lunta,ihana (teko)syy huseerata sisätiloissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset Kirsi :) !! Pinkki ja vaaleanpunainen vaan ovat niin ihania piristyksiä sisustuksessa :) Ei ihmekään,että noita sävyjä hiipii kotiin hiljalleen lisää ja lisää!
      Täällä saatiin räntää :( Ulos ei tosiaan tehnyt mieli mennä! Pakko vaan oli töihin raahautua :P

      Poista
  8. Voi mä oon etsinyt myös tuollaista leipälaatikkoa käytettynä, mutta vielä ei ole tullut vastaan. Ehkä mullakin onni potkaesee ja löydän sopivan :) Ihanan näköinen keittiö. Toivottavasti harmituskin katosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh,sama mieltymys meillä siis :) Mäpä pidän silmiä auki jos vielä toisen bongaisin jostain ;) Pidetään peukkuja etsintöihin!
      Harmitus katosi,mutta palasi tänään sään myötä :( Pakko oli siis jatkaa sisustustohotusta tänäänkin :D Onneksi huomenna tyttöni tulee taas tuomaan sata kiloa hyvää mieltä ja iloa tähän tupaan <3

      Poista
  9. Sisustuskohtaus kyllä piristää kummasti :) Jopa enemmän kuin suklaa ;)
    Onpa söpö leivänpaahdin, tuota ei kyllä raaski piilottaa kaappiin! Minäkin oon niin rakastunut pinkkiin radiooni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,tällaisista kohtauksista tykkään :D Tosin suklaakin ois maistunut vielä lisälohdukkeena :) (Koskahan se ei maistuisi...hihii)
      Paahdin saa tosiaan olla esillä koko ajan,kun on niin söpis. Pinkki radiokin ois aivan ihana!!

      Poista
  10. Oi että mitä ihania juttuja keittiössä pullollaan <3 meillä on vaaleanpunainen paahdin myös ;) ja se vaaleanpunainen mokkamaster olis tervetullut myös ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Ja siis eikö leipäkin maistu vähän paremmalta,kun sen paahtaa vaaleanpunaisella paahtimella :) ?! Ja miltäs semmonen vaaleanpunaisen Moccamasterin kahvi sitten maistuiskaan!! Hihhii :D

      Poista
  11. Varsinainen namupala toi sun keittiö :) täytyypä itsekin alkaa metsästämään tuollaista laatikkoa ja tuunata se valkoiseksi. Hyvä idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsästysonnea sinulle :) Kyllähän noita pieniä kaupastakin saa,mutta aika hurjan hintaisia :( Kirppareita siis vaan koluamaan ;)

      Poista
  12. Keittiö kuin karkki! ♥ Kiva leipäloota ja paahdin. :) Loota jällleen parempi valkoisena (kuinkas muuten, hih).

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!