Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Pikkuruinen kesäparatiisi

Jeeee,vihdoin olen saanut jotain aikaiseksi parvekkeella!! Ihan viime silausta vaille valmis kukkineen,somistuksineen,virittelyineen :) Isoimman innostuksen mulle kumma kyllä antoi jokin ihan muu, kuin ihanat kesäkukat?! Kekkasin vihdoin (hitaalla käyn?) mitens saan päätyikkunaan verhon! Hölmöhän mä olin,kun mulla on kotona jo kaksi viritystä samalla metodilla :P Ja toimipa se sitten keittiön ja kylppärin lisäksi partsillakin,kun aivot taas toimi :D Tanko kun on höyhenen kevyt ja sen mukana tulee supervahvat kiinnitystarrat (ruuvien lisäksi),niin ei tartte poran poraa! Ja verhohan odotteli jo valmiina kaapissa. (Ihmeelliset kaapit mulla :D ) Ja kun verho oli paikoillaan,alkoi tapahtumaan! 


Kukkia siellä sun täällä...


Mööpelit pysyivät kyllä samoina,mutta saivat vaan kesäilmeen.


Ihanainen betoniruusu löytyi Jyskistä muutamalla eurolla jonkin aikaa sitten.


Näitä vaaleanpinkkejä lootia ostin useamman. Maksoivat huimat 2euroa kappale ;) Ja niin kivasti upposi yksi tuonne lavaan!


Tämän kukan nimeä en edes tiedä/muista, mutta metka on kaksine väreineen.


(No tän sentään tunnistan :D )


Partsi on perus kerrostalon "loota" , mutta meille se on ikioma ihana kesäparatiisi :) 


Ja onneksi näkymä pihallekin on jotenkin "maalainen" :) Muutenkin on paljon luontoa ympärillä ja joenvarteenkin polkaisee fillarilla muutamassa minuutissa!


Tänään siis kuvia vain partsin toisesta päästä. Ihanku se ois joku kymmenmetrinen :D Kun toisen pään virittelyt on valmiit, jaan vielä siitä kuvia kanssanne. Maalin pitää ensin kuivua ;) 

Pientä "tiiseriä" taas työn alla olevasta pikku-projektista. Tämä on se roskalavalta löydetty tapaus.


Vielä kun tietäisi mihin tää sitten valmistuessaan mahtuu.... :P Sitä ihmetellessä toivotan teille ihanaa viikonlopun jatkoa ja toivotan myös sydämellisesti tervetulleeksi uuden lukijan, Niinan! 

23 kommenttia:

  1. Ei tuo kyllä miltään peruspartsilta näytä ! Ihanan tunnelman oot sinne loihtinu :) Oottelen niitä toisen päädyn kuvia innolla ! Mulla on kans partsin sisustus aluillaan,paljon ideoita jotka pitäis saada ensin päässä järjestykseen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Riitta :) Tilanahan tuo on siis peruspartsi,mutta onneksi olen ilmeisesti onnistunut luomaan siitä jotain muuta, kuin peruspartsin :) Täällä kun blogeissa näkee mitä ihanampia terasseja ja pihoja,niin onhan tuo vähän pikku-loota... :P
      Iloa parveketuunaukseen sinullekin!

      Poista
  2. Peruspartsi?? No ei kyl ihan.... Pieni taivas toi on. ♥ Kivasti laitettu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwww,kiitos Mervi <3 Kyllähän tuo vähän erilaiselta taitaa näyttää,kuin useammat peruspartsit :D Onneksi!

      Poista
  3. Ihana pieni kesäparatiisi! <3 Ja tuo kaksivärinen kukka voisi olla Lobelia, ainakin omani on hyvin samannäköinen, minkä eilen ostin :-) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna :) Sellainen se meille tosiaan on!
      Juu,se se kukka oli! Nyt kun sen sanoit,muistin että niinhän kyltissä luki :D

      Poista
  4. Verhoilla saa ihmeitä aikaan.Nätti,romanttinen ja toimii näkösuojanakin.On ihanaa tunnelmaa siellä.Ja kivasti on luontoa edessäpäin.Jäädään oottelemaan partsin toista puolta täällä myös.Samalla mukavaa ja kesäistä sunnuntaita=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verhot kyllä muokkaavat tilasta kuin tilasta omanlaisensa! Nyt aloin kyllä vähän hinkuamaan tuohon sellaista pitsiverhoa... Onneksi niitä saa Ikeasta kympillä kaks :)
      Nyt on toinenkin partsin pää valmis,eli ensi viikolla kuvia siitä ;)
      Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle!

      Poista
  5. Vitsit miten ihana <3 meillä on takapiha kun rivarissa asutaan mutta edelleenkään en osaa sitä laitella ;) perus jutut vaan. Mansikoita laitettiin vähän aikaan sit kasvamaan ja parit pelargoniat siinä kaikki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta teillä sentään on piha!! Toisaalta mähän pääsen oikeastaan helpommalla,kuin te pihalliset :D Ei tartte miettiä kuin muutaman neliön systeemit ;)
      Sun blogissa on muuten vieläkin se "mainos" mun arvonnasta, joka päättyi n.kuukausi sitten :D Eipä se muuten haittais,mutta vieläkin tulee osallistumisia...

      Poista
  6. Ihana kesäkeidas!
    Tästä voi todeta, että kyllä pienestäkin parvekkeesta saa kutsuvan ja viihtyisän kesäparatiisin ;) Varsinkin kun omistajalla on silmää ja ideoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsi,kiitos Ellen <3 Yritys on ainakin kova. Ahdistun sellasista kolkoista, tyhjistä ja ankeista betoniparvekkeista! Tosin eri asia on sitten kuinka kauan omani säilyy noin vehreänä... Mä kun oon mestari kukistamaan kukat väärällä hoidolla :P

      Poista
  7. Oma pikku kesäparatiisi-tiedän tunteen. Verho sopii niin hyvin tuivertelemaan siellä<3 Kylmät limonaadit ja sisustuslehdet mukaan ja relax<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm...niin just! Kyllä viihtyy! Sais vaan vähän enemmän se aurinko paistella...
      Mutta sä tosiaan tiedät tunteen;että pieni parvekekin voi olla se oma kesäparatiisi :)

      Poista
  8. Kivalta näyttää parveke jo nyt!!! Sellasta ihanaa maalaisromantiikkaa, kivasti verho pehmentää. Taitaa olla tuo kukka muuten lobelia - kestävä ja tekee pieniä kukkasia ja kivasti rönsyilee kasvaessaan. Ja sitten sulla siellä petunioita ja pelargoniaa - mulla ihan samoja kukkia siellä täällä - kun niitä saa niin kivasti pinkin eri sävyissä..
    IIIIhana dyykkaus - nyt mua jänskättää - mitä ihanaa loihdit siitä!!!! Ihanaa uutta viikkoa sinulle Nanette<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaan ostavani melkein aina samoja kukkia :P Ehkä siks,että noita en tapa heti ekalla viikolla :D Pitääkin äkkiä kuvata se toinen pääty,ennen ku kukat kuolee :D :D Tahtoisin vaan aurinkoisia kuvia ja nyt se peijakas on aina paikalla kun minä en :/
      Dyykkaus ei oo mikään spessu,enkä mä taida osata mitään "loihtia" siitä... Mutta maalata osaan :) Ja ehkä jotain muuta pientä kivaa.
      Kivaa viikkoa sulle Tanni <3

      Poista
  9. Aivan ihana tämä teidän partsi, niin kauniisti olet sen laittanut!! <3 Ihania kukka-asetelmia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hymyilevä kiitos,Heli :) Onhan tuo noin pieneksi tilaksi aika viihtyisä :)

      Poista
  10. Ihana partsi! Tuolla on varmasti ihana syödä aamupalaa ja miksei muitakin ruokia, mutta jotenkin aamupala erityisesti tuli mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin viikonloppuaamuina,kun ei ole kiire minnekään ja aurinko jo paistelee, aamupala todella maistuu mitä mainioimmalta tuolla :)

      Poista
  11. Kyllä tuolla parvekkeella kelpaa aikaa viettää. On tosi nättiä :)

    VastaaPoista
  12. Kyllä kelpaa viettää aikaansa tuolla parvekkeella, Niin on nättiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa :) Kyllähän tuolla mukavasti viihtyy :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!