Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Tähtiä ja ruusuja

Sunnuntaipäivää ystäväiset :) Jotenkin tuntuu,että nuo jokapäiväiset pilvet ovat auringon lisäksi vieneet mun energiat :/ Ei niinku millään saa oikein mitään aikaiseksi :P Siksi tänään jaan kanssanne vähän sekalaisia otoksia pikku-virittelyistä vaan. Varokaa,tähti-ähky on mahdollinen :D !! Mutta kun mä vaan niistä tähdistä edelleen niin tykkään :) Kylppäristä on tullut varsinainen tähtien temmellyskenttä,varsinkin uuden suihkuverhon myötä :) 


Vähän överiks menee... (?) 

Yritin sitten muuten vähän "rauhoittaa" tilaa, ettei mee silmät ihan solmuun...



Koska kaappitilaa on kylppärissä toooodella vähän, keksin ottaa käyttöön tuon äitini tuoman Teneriffan tuliaisen. Isoon pussiin mahtuu just sopivasti fööni ja suoristusrauta piiloon,etteivät koko ajan roiku johtoineen tuossa naulakossa silmää häiritsemässä ;) 


Lupasin ajat sitten näyttää mitä lattiaremppamies porasi. On niin pieni juttu, etten viittinyt ihan omaa postausta tästä tehdä :D Mutta eikös ole suloinen pikku naulakko! Lähinnä se on tyttären oma naulakko, että hänkin ylettyy ripustamaan oman takkinsa naulaan ;) Mutta välillä äidin laukut valtaavat sen...


Niin siis tämä pieni turkoosi :) 


Tämän ihanan ruusulaukun voitin viime kesänä tietokilpailussa, kun olimme tyttären kanssa Ruotsin laivalla. Tai se mikään tietokilpailu ollut :D Piti vaan löytää TaxFree-lehdestä nopeasti vastauksia esitettyihin kysymyksiin. Mutta kerrankin voitin jotain!  On tämä niiiiin kesälaukku, että piti kaivaa se tuohon odottamaan sitä oikeaa kesää...


Nyt mietin tässä laiskan kuumeisesti lähtiskö sitä vähän kukkaostoksille... Toisaalta tuo just ostettu Jeanne d'arc living-lehtikin houkuttais kovasti... Nähtäväksi siis jää kumpi valinta voittaa :) 
Leppoisaa sunnuntaita teille!


18 kommenttia:

  1. "tähtiä ja ruusuja" - mä ruusu-fanina selailin ja selailin kuvia ylös ja alas - luin tekstiä ja taas selailin.. voi mua damia - loppujen lopuksi snaijasin että ne ruusut on tuossa laukussa.. tarttis vissiin hoitoon mennä.. Mutta on söde laukku - ihana voitto ja voitto on aina voitto, eikös niin! Ja sitäpaitsi hirveesti vaatii energiaa kyllä tuollaista katalogia selailla niin voitto oli tarkoitettu teille!!
    Turkoosi puhuttelee muakin - niistä kohta enempi. Ja mitä kylppäriin tulee niin kivan näköistä. Mulla jos tuollainen kylppäri niin se olisi varmaan täynnä kaikenmaailman ruusuilua..vai pitäiskös muuten niin tehdäkin.. hmm.. Juu, mulla sama vaiva, jotenkin on tyhjää täynnä.. ihme juttu - vaikka virtaa pitäisi olla kuin pienes kyläs.. No, kait sitä taas..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot Tanni mainio <3 No toisaalta enpä mä mitenkään korostanut noita laukun ruusuja,eli otsikko oli vähän harhaanjohtava :P Vähän kato tällaista aivojumppaa :D Joo ja oli kyllä hirveen rankkaa käännellä niitä katalogin sivuja niin vinhaan tahtiin :D !
      Teepä sä sellanen ruusukylppäri! Ois varmaan supersuperihana! Oo,kohta pääsen kattomaan mitä ihanaa turkoosia olet keksinyt siis! Jee!!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsit puhelin alkoi sekoilee ja kun fiksuna kopioisin ja lähetin uudelleen niin tuli jotain sian saksaa :D mutta siis.... Meillä vissiinkin sama suihkuverho ;) muutoin meidän kylppäri on niin tylsä!!!!!! Mutta jotenkaan en vaan saa kivaksi.... Haluisin sellaisen pyykkilaudan sinne ja pari hyllyy ja pari perunalaatikkoa lisää ;) niitä siel on kaks ennestään. Teil vaan kaikki näyttää niin kivalta!!! <3

      Poista
    2. Hih, mä ehinkin lukemaan sen viestin ja mietin että mitähän koodikieltä se Sari nyt puhuu :D
      Tuon väristä tähtisuikuverhoa metsästin aikani ja vihdoin löyty! Ja halavalla :)
      No mutta tuossahan sulta tuli jo monen monta ihanaa ideaa teidän kylppäriin! Nyt vaan toteuttamaan ;) !
      Kiitos taas ihanista sanoistasi <3

      Poista
  3. Ai että tähdet uppoaa aina ;) Soma tuo ruusulaukku myös. Jotenkin näen mielessäni heti aurinkoisen päivän ja nähtävyyksien ja kauppojen kiertelyn ja toiseen käteen jätskitötterö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meitä tähtifaneja on enemmänkin :)
      Ja totta, noin kun sen kuvasit, niin ehdottomasti tuo laukku on JUST tuollaisia hetkiä varten :) Tulis vaan niitä aurinkoisia päiviä...

      Poista
  4. Ihanan laukun olet voittanut! Kivahan se on, että voittaa joskus jotakin. Kesällä tarvitaan just tuollaista laukkua ;)
    Kiva ideat laittaa föönit sun muut tuohon pussukkaan. Minulla on just sama ongelma, liian vähän kaappitilaa. Mutta jostakin voisi etsiä jonkun pussukan noille vempaimille.
    Pikkunaulakko on ihanan värinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on kyllä yhtäkuin kesä :)
      Tietkö tuli just mieleen,että äkkiäkös sitä onpelisi jostain kauniista tyynyliinasta tuollaisen pussukan! Toisesta päästä vaan kiinni ja toiseen pujottelisi narun. Se ois niinku siinä :) Että eikun kokeilemaan ;)

      Poista
  5. Mä hihitin täällä yksikseni tuolla "Kylppäristä on tullut varsinainen tähtien temmellyskenttä" kohdalle.. :D Ei meidän kylppärissä mitään staroja vaan temmellä.. Joo... ehkä vähän väsynyt on tää mama.

    Mut nuo tähdet näyttää aina vaan niin hyvältä! Tuo kylppärimeininki on ihan super ihana, todelllakintodellakin mun makuuni! Mun tekis mieli kans vähän somistaa meiän kylppäriä.. mutta tällä hetkellä siellä(kin) on kaikkee ihme roitaa nii paljon, että pitäs eka saaha energiaa siivota se oikein hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh,se on hyvä jos jutut naurattaa :) !!
      Kiitos kauniista sanoistasi, olen yrittänyt tehdä kylppäristäkin sellasen "omanlaisen". Nooh,kyllä sekin aika vielä tulee,että ehdit ja on energiaa käydä teidän kylppärin kimpppuun :) Nyt voit katos keräillä kivoja ideoita ekaks ;)

      Poista
  6. No sulla on nyt kylppärissä todellista tähtisadetta=)Kivoja pieniä yksityiskohtia ja suloisia tavaroita.Taitaa olla siellä verhon takana ammekkin,jotta pääsee väliin polskuttelemaan ja vaahtokylpeilemään.
    Naulakko on söpö.Niinkuin kassikin. Aurinkoa uuteen viikkoon=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös :D Ehkä vähän jopa liikaa noita tähtiä,mutta haitanneeko tuo :D
      Ammehan siellä tosiaan pilkottaa. Edellinen asukas oli nimenomaan poistanut ammeen ja minä sitten hankin uuden :) Pieni se on, mutta niin ollaan mekin. Hyvin mahtuu vaahtokylpeilemään ja sehän on ihan superia!
      Aurinkoa sinullekin <3

      Poista
  7. Oih miten ihana pinkki ruusulaukku ja nyt niin pop väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa :) Laukku on tosiaan aikamoinen kesäherkku :)

      Poista
  8. Ihania tähtiä, ei niitä vielä ole liikaa (tuskin voi koskaan ollakaan)!! :D Kivalta näyttää, kun tähdet toistuu monessa kohtaa! Naulakko on niin söpönen ja väri just pop!

    Toi sun laukku on kyllä ahh niin kaunis!! <3 Minä en raskisi tuollaista varmaan edes käyttää, aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii,täällä kohta hukutaan tähtiin :D
      Mulla on laukun kanssa tosiaan vähän se ongelma,etten raaski oikein edes käyttää sitä :D Mutta onneksi tytär aina välillä "pakottaa" ottamaan sen käyttöön! Hän kun on aivan ihastunut siihen. Pinkki kun on ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!