Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Tarpeeton ihanuus

Mietin tuota otsikkoa tovin jos toisenkin. Mietin myös postauksen päärolissa olevaa ostosta  muutaman hetken. Että mitä ihme tarpeettomuuksia sitä kotiinsa hankkiikaan :D Mutta miten paljon niistä tykkääkään! Tässä taas kai hyvä esimerkki sellaisesta tarpeettomasta ihanuudesta. Mutta jostain syystä olen vaan jo kauemmin haikaillut nuottitelinettä kotiin :) Nyt se sitten löytyi,kätevästi kahdella eurolla,sopivasti ruostuneena. Sydämenhän se vei :) Ehkä mulle tulee tästä jotenkin lapsuus ja nuoruus mieleen; musiikkiluokalla kun olin kolmannesta ysiin. Näitä telineitä tuli nähtyä ja käytettyä aika lailla. Sellotunnitkin muistuivat mieleen ja jännittävät kuorokilpailut yläasteella. No mutta täällä tää nyt asustaa ja sai kannateltavakseen vanhan nuottivihkon.

Jotenkin tämä on vaan sellanen rauhottava näky. Tai sit mä oon vähän pöpi :P




Tietty mulla käväsi mielessä voisko tuon maalata valkoiseksi... Mutta oispas varmaan aika kinkkistä hommaa! Ellei sitten sprayllä...Sitten vähän kuluttaa pintaa? Mitäs mieltä te ootte?  Toisaalta eipä tuo teline nuottivihkon takaa  hirveemmin edes näy :/


Harmi, sillä tykkään kovasti näistä pienistä yksityiskohdista.



Siksi kokeilin myös tällaisella vaihtoehdolla, niin näkyy itse telinettäkin vähän enemmän.


Mutta onko vähän  hoopo? Tai tuleeko teille mieleen mitä muuta tuohon voisi virittää? 


Tällaisia sateisen illan virityksiä tänään :) Pitäisi tuo partsikin vihdoin laittaa kesäkuntoon,mutta kun se helkutin kesä puuttuu, niin ei vaan kertakaikkiaan huvita :( Noh ehkä pieni puutarhurini innostuu mun kanssa istuttelemaan kukkia,kun huomenna tulee taas kotiin :) Siinä onkin kivaa, yhteistä puuhaa meille!

Mukavaa viikon jatkoa teille <3 

18 kommenttia:

  1. Voi vitsi minkä ihanuuden olet löytänyt!
    Tuosta tulikin mieleeni, että minulla oli joskus pakkomielteenä saada tuollainen nuottiteline. Olen tainnut unohtanut kokonaan pakkomielteeni...Olisin halunnut laittaa siihen jonkun taulun tai valokuvan ja sitten sitä olisi voinut vaihdella mielensä mukaan.
    Aurinkoista viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania nämä meidän sisustukseen hurahtaneiden pakkomielteet :) ! Ja siks me niin hyvin ymmärretään toisiamme ;) Mullakin oli tää "pakko saada"-kohde vähäksi aikaa unohtunut,kunnes kirpparilla tähän telineeseen sitten törmäsin. Tuohon voi tosiaan kokeilla eri somistuksia! Eikun siis omaa hankkimaan :) !

      Poista
  2. Hieno löytö! Ja kun halvalla sai... sisäinen Sulo Vilen taas pääsi esiin... :) Mulle iskee sulovilen-syndrooma usein kun vaan jotain saa halvalla... Mietin sitten vasta mihin senkin jutun taas laittaisin, hih! :) Toi nuottivihko sopii tohon kivasti. Hmm... en ihan oikeesti tiedä maalaisinko (täysin tavoistani poiketen) tuota valkoiseks... Kivannäköinen noinkin. ❤

    Torstaina tulee kesä! Silloin partsi kuntoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh,meitä Suloja piisaa täällä sisustusrintamalla :D Mäkin edelleen himoitsen sellasta vanhaa kaupanvaakaa ja siis eihän se mihinkään täällä mahtuis,mutta jos halvalla sais,ois ihan pakko ostaa!!
      Taidan tosiaan jättää tuon alkuperäisväriinsä. Ehkä :P Aika näyttää...
      Jeeee,se kesä tais tosiaan tulla! Ihmekös että heti hääräsin partsin kimpussa! Eli säästä se vaan oli kiinni.

      Poista
  3. Wau - on se vaan niin magee. Arvaas harmittaako mua kun kerran kirpulla oli tuollainen muutamalla eurolla ja sitten oli sellainen tosi vanha kokopituinen maalausteline, ihanasti patinoitunut, täydellinen ja mitä minä tein..no, hitokseen jätin sinne.. kun aattelin, etten nyt mitää isompaa ostele.. voi jumankautajuupäivää vaan..ei mullakaan ihan kaikki kotona ole.. Mutta,
    Nuottivihko on kyl kiva ja samaa sarjaa. Tai vaihtelevasti vaihtaa tauluja, kuvia tuohon, esim. tyttären piirustuksia. Yksi vinkki olisi että pitäisi tuota korutelineenä tai laittaisi tuohon ehkä sen valkoisen taustan (maalattu pahvi, lauta vst.) tai jopa pitsillä päällystetty ja siihen laittaisi kaulanauhaa,helminauhaa, korviksii ja muuta ihanaa nippelinappeli, pitsihörhöä koristumaan.. En kyllä välttämättä maalaisi minäkään.. noin on hyvä!
    Huomiseksi jo lupasivat lämmintä ja jopa aurinkoa ja torstaina kuulema vielä enempi - sitten nautitaan ja somistellaan parvekkeita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi käääääk,mitä oletkaan jättänyt ostamatta?! No mutta toivotaan,että vastaavat ihanuudet kävelee vielä uudelleen sua vastaan :) !
      Kiitos kivoista vinkeistä! Ehdottomasti pitää noita kokeilla, koska tuohon tosiaan voisi kokeilla yhtä sun toista sommitelmaa! Kuten sanottu,mä olen vähän huono tuollasten hörhelötoteutusten kanssa vielä :/ ,mutta harjoittelemallahan sitä oppis samanlaiseksi taituriksi kuin sä :)
      Juu nyt se lämpö tuli,jiiiihaaa!!! Partsin kimpussahan tietty olinkin sitten jo heti ;)

      Poista
  4. Ihana turhake :)

    Käyn säännöllisesti lueskelemassa ja ihastelemassa, merkkiä käynnistä jätän liian harvoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiva kun jätit merkin nyt :) Ja mukava kuulla,että vierailet täällä useinkin!
      Ja juu..u; jotkut turhakkeet vaan on niiiin ihania :)

      Poista
  5. Huikeeta! Ihana idis! Näyttää aivan ihanalle ja sopii tosi hyvin teille noin! ♥ Tiedätkö; mulla on nuottiteline, tosin ei kauhean vanha. Juuri täällä kuumeisesti nyt mietin että mitäs sille keksisin. Jos veisin alkuun kesäksi ulos sateeseen, puutarhaan kasvitueksi tms niin oisko syksyllä jo patinoituneempi..? :D Nyt pitääkin alkaa ideoimaan asiaa enemmän! Kiitos sinulle! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo,kiitos Teijuliini! Ja kiva jos sait innostuksen ottaa nyt oman telineesikin käyttöön! Ulkoilman koettelumukset voisivatkin tehdä telineestä superihanan,kokeile ihmeessä! Ja laita tietty sitten näytille blogiisi ;)

      Poista
  6. Ihana! Et ollenkaan pöpi :D Sopii, jotenkin niin nätisti noiden balettitossujenkin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,no hyvä etten oo ihan pöpi :) Vähän ehkä kuitenkin :D
      Ja jotenkin telineessä ja tossuissa on tosiaan vähän "sama henki".

      Poista
  7. Hurmaava.Ei kai se tarpeeton ole,jos sellonsoitto onnistuu.Vaikka soma se on ilman selloakin.Ihana vanha nuottivihkonen ja ruusu siinä reunalla.Sopii sinne makkariin erinomaisen hyvin.
    Aurinkoista viikon jatkoa sinne sulle.Ja mukavia parveketuunaus kelejä,toivottavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei taitais kyllä enää se sellonsoitto onnistua.. On siitä niin kauan aikaa,kun viimeeksi olen sellaista soittanut :/ Mutta meneehän tuo tosiaan yksinäänkin :)
      Sulle myös aurinkoista viikon jatkoa ja jeeeee,nyt ne kesäkelit taisivat tulla!! Parveketuunaus siis aloitettu ;)

      Poista
  8. Tosi ihana. Älä vaan maalaa sitä ja anna tuon nuottivihon olla auki siinä<3 Haavelistassa on itsellä kanssa tuollainen, voisi olla joku pöytämallikin (onko niitä) pianoni päälle. Samoin maalausteline on hankintalistalla....clasulta sellaista jo katselin-mutta se tarvii maalausta:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,että näyttää tuollaisenaan hyvältä! Pääsen helpommallakin :D
      Taitaa noita olla pöytämallejakin ja voi miten ihanasti sellainen sopiskaan sun pianon päälle! Maalaustelinettä mäkin vähän himoitsisin...mutta en kertakaikkiaan tiedä minne sen muka laittaisin :D

      Poista
  9. Kerrassaan ihana idea käyttää nuottitelinettä ihan sisustuselementtinä!! <3 Multa löytyy kuule ihan samanlainen teline, mutta ei ole käynyt mielessäkään että se voisi olla esillä ihan koristusmielessä! Täytyykin käydä hakemassa ullakolta, kiitti tästä ideasta <3

    Vanha nuottivihko sopii tuohon täydellisesti, vaikkei tuo toinenkaan vihkonen ole huonompi vaihtoehto. Pitäis käydä kirppareilta katsomassa josko itsekin löytäis tuon tyyppisiä vanhoja lehtiä. Tai sitten askartelen niistä sun lähettämistä nuottipapereista vihkot :)

    Mä oon ollu viime aikoina niin kiireinen, että bloggaamiset on jääneet harmillisen vähäisiksi.. Siksi minua ei ole täälläkään näkynyt! On vaan ollut niin paljon kaikkea muuta puuhaa, toivon että meno vähän rauhoittuisi ;)

    Ihanaa viikonloppua sinulle Nanette!! <3 Halit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla taas sinusta <3 !!! Välillä tulee sellasia puuhakausia,että ei bloggailuun vaan kertakaikkiaan jää aikaa. Sehän on ihan ymmärrettävää.
      Kiitos kehuistasi :) Nuottitelineessä vaan on jotain niin kaunista! Haepa vaan omasikin näytille! Mites ois reseptitelineenä ;) ? Tai sitten tosiaan askartelet siihen jotain somaa.

      Ihanaa viikonlopun jatkoa sullekin Heli <3

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!