Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 18. joulukuuta 2014

Joululahja minulle - suoraan roskalavalta

Vaikka joulu on ihana,niin täytyy sanoa että tämä joulunalusaika on kyllä yhtä hullunmyllyä :P Ei enää päivien perässä pysy ja vauhti vaan kiihtyy! Ei auta sekään,että töissäkin tämä aika vuodesta on se hektisin... Noooooh,pian helpottaa taas ja ehtii teitäkin morjenstamaan useammin :) !! Ihan ikävä on päästä taas uppoutumaan teidän blogeihin ja tietty jakamaan täälläkin jotain virityksiä. Kun vaan ehtis viritellä :D 

No mutta vaikka kiirettä piisaa,niin kyllähän sitä aina roskalavoille pitää ehtiä kurkkimaan... Ja siis voi vietävä että onni kyllä potkaisi! Tuolla pimeässä,vesisateessa kurkin lavalle ja melkein pyörryin, kun tämä köllötti lavalla remonttijätteiden seassa. Ja kyllä sitten melkein selkänikin katkaisin, kun ihan pakkohan oli raahata tämä kotiin!! Ei oo nimittäin ihan kevyt...


Siis että miten joku haluaa heittää tällaisen lipaston roskiin?!?! No en tietenkään valita,kun se olin minä, joka tämän sitten löysi :) Kyllä mä tuossa kierreportaissa ähkiessäni pariin otteeseen tosin mietin (jälleen kerran),että en mä ihan viisas ole.. Että mihin tämä nyt sitten mahtuu?? Mutta mutta... no,te tiedätte ;)


Paikka kuitenkin löytyikin sitten heti! Tai no nyt mulla on kyllä yks huonekalu vähän niinkuin liikaa... Mistäs sille paikan löytäis?!  Jotenkin tutulta kuulostaa tämmönen show :P 


Eikös tämä melkein ole kuin tehty tuohon??


Kovasti tykkään näistä yksityiskohdista ja pintojen kulumisista! Rivat saattavat kyllä vaihtua hopean värisiin...


Kuurauksen ja puunauksen jälkeen oli ihana päästä sommittelemaan esineitä lipaston päälle! Vähän ehkä hämää tuo peilin sinertävän hopeinen sävy.. Mutta toisaalta mätsää aika kivasti eteisen harmaisiin mattoihin ja naulakkoon.


Eilen lähisisustuskaupasta hankitut jouluiset koristeetkin löysivät heti näkyvän paikan itselleen!


Ja pitihän mun jo se hyasinttikin ostaa :)


Kyllä tää nyt oli niin paras (materialistinen) joululahja, mitä tällainen sisustushupakko itselleen toivoa voi!! Täällä on nyt (kiireestä huolimatta) yks tosi onnellinen tonttu :)


 En toivota vielä jouluja, koska siten mulla on hyvä syy vaan ottaa se aika ja istahtaa blogin ääreen kirjoittelemaan ja hetkeksi edes hengähtämään :) Eli nyt toivottelen vaan touhukasta ja iloista viikonloppua teille kaikille!




21 kommenttia:

  1. Miksi ihmeessä hopeiset kahvat. .mustana ois yli hienot ;) hyvä löytö kyllä. .

    VastaaPoista
  2. Hieno löytö, oliko tuo valmiiksi valkoinenkin?
    Hopeiset kahvat kinäkin siinä jo näin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei tarvinut alkaa edes maalaushommiin!! Aikamoinen mäihä :) Pitänee ryhtyä kahvojenhakupuuhiin ;)

      Poista
  3. Onpas hieno löytö!
    Tuttu tunne tuo, että alkaa melkoinen ralli, että saa uuden jutun mahtumaan.
    Mutta kun se uusikin juttu oli pakko saada ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii,niin just! Kyllä mä vaan ihmettelen miten aina saa kuitenkin kaiken uudenkin mahtumaan näihin neliöihin :D Mutta nyt alkaa kyllä olemaan ihan siinä rajoilla... :P

      Poista
  4. No johan, sinähän se vallan mestaridyykkaaja olet!! :'-D Tosi upea löytö, ja ihan just tuohon paikkaan se oli selvästi tarkoitettukin! :-D
    Ihanaa viikonloppua! ♥ :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mestaridyykkaaja :D !!! Pitääkin muistaa lisätä tuo CV:hen :D
      Löytö kyllä ilahduttaa edelleen kovasti! Kävipä tuuri!
      Ihanaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  5. Jeeee - loistavaa Nanette - upea löytö!! Eikös olekin ihmeellistä miten hyvää tavaraa ihmiset heittää pois, ja mikä onnen tunne siitä syntyykään kun itse löydät ja dyykkaat..? Mä ainakin saan ihan käsittmättömiä fiilareita siitä kun löydän jotakin ihanaa poisheitettynä, paljon hauskempaa kuin se, että menis kaupasta ostamaan tusina-tuotteita.. Tuttua tuo raahaamisen fiilis.. silloin sitä kyllä itsensä kiroaa ja miettii, että ei tässä oo mitään järkeä ja himassa sitten taas huonekalurallia.. upealta näyttää kyllä ja miksei jopa mustatkin vetimet sopisi..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiahan on just noin! Sitä saa ihan erilaiset kiksit tuollaisista roskislöydöistä,kuin kaupan hyllyiltä hankituista! Ja tuollaiset löydöt tuppaavat olemaan vielä sellaisia,joita ei kaupoista enää saisikaan! Nyt pitää kyllä vakavasti harkita seuraavia dyykkauksia..Tänne kun ei oikeasti kohta mahdu enää mitään uutta :/ Nähtäväksi jää :D

      Poista
  6. On kyllä aivan ihana lipasto, mikä löytö! Kaikki muutenkin kovin kaunista. Suloista viikonloppua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tosiaan lykästi tuon löydön kanssa :)
      Sinulle myös suloista viikonloppua,näin viikon verran myöhässä :P Vähän kiirusta pitänyt...

      Poista
  7. Ihana löytö!Minä myös olen innokas dyykkari vaikka monet siitä hyvästä vähän vinoon katsoo.Mutta heilläpä ei ole upeita aarteita kotonaan kuten esim sulla nyt :). Viikonloppuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä munkin tuttavat vähän ihmettelevät,kun roskalavoilta tavaraa raahaan kotiin :D Mutta haitanneeko tuo,jos itse tykkkää :) Ja niinpä; meillä dyykkaajilla vasta aarteita onkin :)
      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  8. Vitsit mikä löytö!! Olit taas oikeassa paikassa oikeaan aikaan... :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin tosiaan kävi! Ei taidan pihapiirissä olla muita kaheleita dyykkareita :D
      Kivaa viikonloppua Mervi!

      Poista
  9. Aijai mikä löytö!! <3 Sun onni että joku heitti tollasen aarteen menemään! :) Upea muotoilu, todella kaunis yksilö!

    Tunnelmallista viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :) Olen kyllä niin iloinen tästä löydöstä!!

      Ihanaa viikonloppua sullekin <3

      Poista
  10. Vau, mikä löytö. :) Ihanan värinen, hopean väriset vetimet sopisi täydellisesti. Ihanaa viikonloppua ja alkavaa joulun alus viikkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Aina kannattaa kurkkia roskalavoille ;) Vetimiä pitää alkaa etsiskelemään tosiaan...
      Mukavaa viikonloppua sinulle! Joulukin ehti jo mennä :P

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!