Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 16. marraskuuta 2015

Eteinenkin on huone

Just jostain luin lehtijutun, missä toitotettiin, että kodin eteisenkin pitäisi olla sisustettu. Että sen tulisi henkiä kodin tunnelmaa ja toivottaa vieraat tervetulleiksi. Ja täytyy myöntää, että oon kyllä ihan samaa mieltä! Vaikka eihän siihen eteiseen jäädä aikaa viettämään tai kahveja juomaan, mutta mun mielestä on kivaa, että jo eteinen on kaunis ja muun kodin oloinen :) Siksipä mä aina välillä pistän eteisen kalusteita,mattoja ja somistuksia vähän uusiksi. Pyrin huomioimaan sen huoneena, niin kuin kodin muutkin huoneet. Ja onhan se nyt ittellekin paljon kivempi tulla kotiin, kun eteinen ei ole vaan "tila", johon riisutaan takki ja kengät, vaan kotoisa ja oman oloinen, osa kotia.

Noh,meillä näyttää tänään tältä: 


Ikkuna muutti olkkarista vaihteeksi eteistä koristamaan :)


Ja sopii mun mielestä kivasti yhteen tuon rottinkilampun ja kenkälestien kanssa.Jotenkin tykkään kun tuo isompi ja pienempi lesti ovat noin viekukkain; vähän kuvastavat tämän kodin asukkaita, äitiä ja tytärtä :)


Ja nythän sitä voi jo vähitellen laittaa näitä pikkuvaloja ympäri kotia, eikös ;) ? Ainakin minä kaipaan tähän marraskuuhun kaiken mahdollisen valon, mitä saatavilla vaan on!Ja kuinka ollakaan syksy innosti taas tarttumaan virkkuukoukkuun :) En edelleenkään mitään erikoisia hienouksia osaa tehdä, mutta aina nämä pipot ja kauluritkin vaan jaksavat mua ilahduttaa!


Käytävämaton hankin jo kesällä. Tykkäsin niin kovasti sen väreistä ja eteiseen sopivuudesta (muovia kun on), etten juuri miettinyt tuota valkoisen värin herkkyyttä.. Mutta hyvänä se on kyllä pysynyt! Tuolla tummalla matolla kun yleensä jo kengät riisutaan.


Oli muuten mieluisa löytö tuo matto; kirpparilta sen löysin, mutta täysin uutena! Pituuttakin oli kerrankin tarpeeksi ja hintaa iloisen pienesti!


Mites on teidän laita; ootteko samaa mieltä että eteiseenkin pitää panostaa? Tai noh, oonhan mä nähnyt teidän kauniita eteisiä, eli arvaan kyllä vastauksen :) Ja riippuu toki eteisestä.. Jos tila on tosi pieni ja sen läpi ei muuten kuljeta, jäänee sen sisustus varmaan pakosti pienemmälle huomiolle. Me taas kuljetaan eteisen kautta eri huoneisiin ja kylppäriin, niin kyllähän siitä pitää nauttiakin :) 

Kivaa alkanutta viikkoa teille ystäväiset <3 


16 kommenttia:

 1. Kauniisti on sisustettu teidän eteinen! Ja jotenkin nuo lestit on hellyttävät ;)
  Minä ainakin tykkään että eteinen on myös sisutettu niinkuin muu kotikin. Meillä on jopa tuulikaapissa pikkuruinen taulu, kun sitä ei voi oikein muuten sisustaa.
  Minunkin pitäisi kokeilla noita smoothieta, ovat varmasti hyviä.
  Toivottavasti selkäsi on parempi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen :) Kyllähän se eteinen jo luo sen kodin tunnun ja toivottaa vieraitten lisäksi itsensäkin tervetulleeksi :)
   Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Kaunis eteinen. olen täysin samaa mieltä että eteisen tulisi kuvastaa sitä miltä muuallakin kodissa näyttää, juuri oli style roomissa kilpailukin muistaakseni eteisen sisustuksista. Olen tässä omaa käytävääni alkanut miettiä miten sen sisustan kun on vain yksi seinänpätkä, jota voi hyödyntää, siinäkin nyt iso kaappi vaan se on saanut purkutuomion jo kauan aikaa sitten. löysin kirpputorilta kivaa tapettia 2e/rulla, raita tapettia..no ei ollut kuin kaksi rullaa, mutta se tulee johonkin ellen keksi miten laitan sitä käytävälle. Ehkä minunkin postaus joku kerta onkin uudistuneesta pitkästä käytävästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anja! Tapetillahan voisi saada mukavaa muutosta! Eteiset kun yleensä tuppaavat olemaan vähän hankalia sisustaa, mutta tosiaan kuvastavat jo sitä kodin henkeä,eli tärkeitä huoneita nekin :) Kenties keksit jotain kivaa!

   Poista
 3. juu,kyllähän se etteinen on yhtä tärkeä:)siinähän sitä on monilla pähkäilyä.Riippuu tietty ihan eteisen koosta,miten eteisen voipi sisustaa.Tärkein sisustus vinkki eteiseen on mun mielestä se,että takit.pipot,tumput ja varsinkin kengät on kaapissa:)sulla on kyllä nätti ja tunnelmallinen eteinen:) Mukavaa viikkoa sulle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana Kristiina! Eteinen tosiaan on haasteellinen huone sisustaa. Itse pyrin pitämään kaikki tumput yms.laatikoissa piilossa, mutta kenkähulluna on vaikeaa saada kaikki kengät piiloon :D
   Ja eihän tuohon naulakkoonkaan onneksi mahdu montaa takkia roikkumaan, kun ikkuna vie kaiken tilan :P

   Poista
 4. Todella kutsuva ja kaunis eteinen! <3 Eteistilat on usein niin hankala sisustaa. Meilläkin tuulikaappi on niin ahdas, ettei sinne juuri mitään mahdu. Aulatilassa kyllä on neliöitä, mutta sekin on haastava kalustaa, kun on niin monta oviaukkoa. Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Eteiset ovat tosiaan kinkkisiä sisustaa, mutta onneksi sitä yleensä aina jotain keksii :) Kunnon aula on ehkä helpompi, mutta sitten ne oviaukot voivat olla haastavia... Nooh,pientä aivojumppaa ainakin riittää :D
   Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 5. OOohh..ihanaa tunnelmaa..mä varmasti jäisin teidän eteiseen kököttämään kun en malttaisi peremmälle lähteä.. Meillä kuisti on se ensimmäinen tulopaikka, minkä pyrinkin pitämään jonkinlaisessa kuosissa, eteinen sitten jo rönsyileekin, kun aulasta mennään alas kellariin ja ylös, niin aina on jotakin nyssäkkää ja pussukkaa menossa ylä - tai alakertaan, ja kun ne on niin helppo jättää odottaa kun saa ruhonsa liikkeelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos Tanni :) ! Tuossa eteisessä kyllä välillä viihdytään muutenkin kuin vain läpikulkiessa. Siinä on hyvää tilaa ja valoa vaikka pelata,askarrella ja tehdä läksyjä, ainakin tytön mielestä :D Ei se kyllä meilläkään aina läheskään noin siisti ole :P

   Poista
 6. Niin on nättiä ja tunnelmallista :)

  VastaaPoista
 7. Kuumaliimalla liimailin osat yhteen taikataikintaloon:)

  VastaaPoista
 8. Niin kaunista nostalgista tunnelmaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis sinulle! Ja tervetuloa blogiini :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!