Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Pientä pyöritystä

Vapaa-aika on nykyään niin kortilla,ettei isompia muutoksia saati tuunauksia ehdi tekemään. Mutta jotain pientä pyöritystähän täällä tapahtuu kuitenkin :) Ja joskus ne pienet muutokset, ihan tuttujen vanhojen tarvaroiden pyörityksetkin, voivat olla tosi ilahduttavia! Tästä kaapin paikan vaihdoksesta ja sisällön muuttamisestakin ilahduin kovasti! 


Kaapissahan oli ennen erilaisia kahvikuppeja, mutta ne pääsivät nyt kulmakaappiin. Oli pitsiliinojen esillepanon aika :) Mikähän ihme himo näihinkin on :D Kun enhän mä näitä liinoja oikein missään käytä, mutta ovat mielestäni suloisia ihan vain näinkin; viikattuna kauniissa kaapissa! 


Niin ja kaappihan oli ennen toisella puolen huonetta. Ikkunapoka lähti pöydän päältä toista huonetta somistamaan ja ballerinataulukin pääsi nyt tälle seinälle. 


Kaapinpäällisen somisteet halusin pitää ihan simppeleinä...


Vielä mahtuis monta somaa liinaa ;) :)Tästä kuvasta yht´äkkiä muistin, että mullahan on yksi ihana uusi sabluuna odottamassa tuunailukohteita! Olin ihan unohtanut sen :/  Hmm..pitääkin ryhtyä miettimään minne alkaisi töpöttelemään :)


Tämä pikkukaappi on kyllä yksi niistä kodin mööpeleistä, josta en luovu ikinä! Aina sille on vähän hankalaa löytää paikka jotenkin, mutta kun se löytyy... 
<3 !!


Vähän sanoja tänään, mutta halusin vähän edes ehtiä tervehtimään :) 

Iloa alkaneeseen marraskuuhun ja aurinkoakin toivottavasti! 


4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä suloinen kaappi ja tosiaan pitsiliinoja ei voi vastustaa..niitä kerääntyy vaivihkaa ja ihan sattumalta meillekin..hih.. jos joskus saisi niistä aikaiseksi jonkun kokonaisuuden, mutta ihana niitä on hypistellä ja laittaa erilaisiin asetelmiin, niinkuin sinullakin.. Kaunista teillä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jonkinlainen haavevisio,mitä noista liinoista vois joskus toteuttaa... Mutta saattaa jäädä eläkepäiville sellainen tällä nykyisellä työtahdilla :P Mutta onneks tykkään niistä näinkin :)
   Kivaa alkanutta viikkoa Tanni <3

   Poista
 2. Ihanan suloinen kaappi. Pitsillinat ovat kauniita. Ihanaa marraskuuta. :)

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!