Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Herkkulokerikko (x2)

Sellainenhan siitä sitten muodostui,varsinainen herkkulokerikko ulkoisesti ja sisällöllisesti :) Puhun nyt siitä lasikulholokerikosta,jonka sain viime viikolla ;) Valkoinen maali teki taas ihmeitään ja tältä se näyttää nyt: 


Aika kätevää kahvipöydän ääressä istuessa näitä napostella. Vähän liiankin helppoa :D
 

On siellä jotain terveellistäkin....


Sen verran laiska olin,etten tuota sisältä maalannut ollenkaan. Olen jotain lokerikkoja/laatikoita joskus maalannut ja voi jösses että osaa olla kulmineen ärysttävää puuhaa! Mutta eipä se sisäpuoli tuolta niin näy. Taidan jättää tuollaiseksi...

Tässä sitten toinen "herkkulokerikko". Olin jo jonkin aikaa etsinyt sopivaa viinipullotelinettä ja tämä sitten miellytti kovasti silmää. Pientä tuunausta siihen virittelin,eli tuon tekstin töpöttelin. Suomennettuna tarkoittaa viinikellaria :D Mutta eikös tuo vähän niinkuin kellarissa ole...? Ompelukoneen kellarissa :) 



Jos tähän loppuun vielä yksi hurraahuuto valkoiselle. Ostin tämän &-merkin tosi  edullisesti,vaikka väri olikin ihan 'väärä'. Tässä taas mielestäni hyvä osoitus,mitä valkoisella saa aikaan :) Nyt tykkään.



Pääsiäispyhät taitavat olla aika täynnä vilskettä,joten tässä jo pääsiäistoivotu.Tytöllä oli päiväkodissa jonkinlaiset pääsiäiskekkerit, joihin sai pukeutua. Kekkasin sitten ommella tällaisen pääsiäismunapuvun :D Tyttö tykkäsi kovasti ja äitikin yllättyi,että tällaisen sai aikaan. En ole todellakaan mikään ompelijaihme...
Iloista pääsiäistä siis teille kaikille!



8 kommenttia:

  1. Tuo lasiluukullinen herkkulokerikko on aivan ihana!
    Nyt pitää jo kysyä, että onko sulla joku suosikki valkoinen maali? Ymmärtääkseni maalailet asunnossa sisällä...? Eli toisin sanoen: osaatko neuvoa jonkun hyvän, mutta mahdollisimman vähähajuisen, puupinnoille sopivan valkoisen maalin?

    Ihanaa pääsiäistä Sinulle ja suloiselle tyttärellesi!

    Anne N.

    VastaaPoista
  2. Ihania tuunailuja taas!! Heti vanha sieppo kyllä kiinnitti huomionsa, että taisivat olla tyhjiä nuo sun viinipullos jo valmiiksi?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora! Ja juu..u,oikeassa olet;vain yksi pullo on täysi :D En tiedä mitä noille muille on tapahtunut... :D

      Poista
  3. Käytän aina Tikkurilan Helmi, puolihimmeää kalustemaalia. Mielestäni ei haise oikeastaan ollenkaan!Voi huoletta maalata sisätiloissa. Sitä saa varmaan kiiltävänäkin,jos sellaista haluaa.
    Ja kiitos,sinulle myös ihanaa pääsiäistä. t.me tytöt :)

    VastaaPoista
  4. Lokerikosta tuli tosi hieno. Ja muutenkin kaikkia ihania juttuja oot löytänyt. Ja entäs toi pääsiäismunapuku; söpö ku mikä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi,kyllä se valkoinen maali taas kerran kannatti :) Ja ekaksi itseompelemaksi naamiaisasuksi tuo on ihan ok :) Pääasia,että tyttö tykkäsi!

      Poista
  5. Hei! Olen etsinyt kuvan kaltaista lokerikkoa lasikannuilla, mutta tuloksetta. Saako kysyä mistä olet löytänyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tottakai saa kysyä :) Minua vaan sattui lykästämään lokerikon kanssa: löysin sen huutonetistä. Kaupoista minäkin aikani etsin,mutten mistään löytänyt :( Taitaa olla joku Ikean vanhempi malli. Onnenpotku etsintöihin! Toivottavati löydät omasi!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!