Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lauantain pienet tuunaukset

Päivä meni niin vauhdilla tytön kanssa touhutessa,että jäi tänne iltamyöhään omat väkerrykset. Puhti ei enää riittänyt mihinkään suurempaan,mutta tällaisia pikku-tuunailuja sain aikaan. Keksipurkki on joskus kirpparilta hankittu,Cookies-tarralla jo koristeltu,mutta nyt sai vielä pienen lisäkoristeen. Ja tuo avain muistuttaa itseäni siitä,että pitäisi melkein oikeasti pitää kaikki makea lukkojen takana :D  
Sokeriannostelija löytyi viime viikonlopun kirpparireissulta (maksoi muistaakseni euron). Pitsinauhalla siihen sai vähän romantiikkaa ja tuo nappi löytyi Tiimarista,jossa oli paljon askartelutarvikkeita -70% alennuksella. 





Kauhia vimma olisi nykertää  juuri tällaisia pieniä juttuja ja mielessä pyörii ties mitä ideoita. Saas nähdä mitä saan toteutukseen asti :) Laitan toki niistä kuvia sitten jos vaan kestävät päivänvaloa :D Ihanaa viikonlopun jatkoa!



8 kommenttia:

  1. Ihanat tuunaukset, juu keksit sun muut herkut tosiaan pitäisi minullakin olla lukkojen takana :)
    Minullakin syyhyää sormet et jotain olisi kivaa tuunailla tai tehdä..no jos tänään aloitan helmalakana ompelut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele :) Helmalakanan? Wow! Eikös siinä ole kauhia työ??

      Poista
  2. Aivan ihanan suloisia ja varsinkin tuo avain on hellyttävä. Hellyttävä yritys rajoittaa purkin kannen nostamista... :) Toi sokeriannosteija on niin söötti kuin karamelli!

    Ymmärrän, että tuunailet omaksi ja oman kotisi iloksi, mutta jos sulle joskus ketyy "liikaa" noita tuunattuja pikkuesineitä, niin veikkaan että meitä potentiaaleja ostajia olisi muitakin kuin minä...

    Aurinkoista viikon alkua! Terveisin Anne N.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Anne,et uskokaan kuinka kommenttisi lämmitti mieltä! Että joku olisi ihan valmis ostamaan näitä tekeleitäni!! Iso kiitos <3 Ja hmm...pidänpä tämän mielessä ;) Kiinnostaisiko esim.tuollainen sokeriannostelija...?

      Poista
  3. IHANAT TUUNAUKSET! ♡♡♡

    täällä tuunaukset nollassa, ei ole jaksanut MITÄÄN ylimääräistä. Opiskelu ja työ verottaa, etenkin kun nyt viimeviikon työvuorot oli ilta, aamu, ilta, aamu, aamu...tuntuu ettei lauantaina jaksa nousta ylös, kun koko viikon on noussut 4.30, iltaan 8.00...yök.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos älskar!! Auts,rankalta kuulostaa tuo sinun työrytmisi :( Ja sillä voi aina lohduttautua,että kyllä ne pirteämmätkin päivät sieltä taas tulevat! Ja ehtii katos paremmin suunnittelemaan :)

      Poista
  4. Tuollaisentapainen sokeriannostelija kiinnostaa ihan oikeesti, kyllä. Ja muunlaisetkin purkit ja purnukat varmasti (mutta usein vasta kun näkee, tietää että juuri tuollasen tarvitsen!).

    Ja yksi, mikä mulla on ollut hankintalistalla pitkään, on sellainen menu-liitutaulu. Siis ei mikään luokkahuonekoko, vaan sellainen tyyliin A5-A4 koko, mihin voisi landella kirjoittaa päivän menuun :D Meitä kun on usein niin iso porukka, että katamme noutopöydän. Siihen sopisi kuin nakutettu joku söpösti tuunattu liitutaulu (mikä nojaisi pöydällä seinää vasten, ilma ruuveja ja kiinteää kiinnitystä), mihin sitten kirjoittaisin mitä kulloinkin on tarjolla :D Mulla on liidut valmiina, mutta itse taulu puuttuu :D

    Mukavaa työreissua ja tervetuloa takaisin tuunailemaan!

    T: Anne N.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä Anne! Pidän silmäni auki kun tuolla kirppiksillä kiertelen ;) Mullakin on jo kaksi liitutaulua,sellaista pientä juuri. Tuo menu-idea onkin ihana! Harmi vaan,ettei minussa ole oikein kokin vikaa..Ei kummemmin viitsi niitä tekeleitä mainostaa :D Nyt on oikea askarteluvimma iskenyt,eli saatan hyvinkin keksiä jotain,joka tahtoisi sinun kotiin :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!