Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 15. lokakuuta 2013

Matto nro 3 ja uusi eteinen

Kyllä voikin yhdestä matosta alkaa varsinainen tapahtumien ketju! Silloin kun mattomopo lähti käsistä, ostin eteiseen ihan perusräsymaton. Miellyin kovasti maton harmaaseen väriin ja jotenkin kummasti nyt on sitten eteinen pistetty aika lailla uusiksi :D Ja ei,mitään remppaa en ole tehnyt! Mutta maalaillut ja mallaillut. Tyhjentänyt ja siirrellyt.  Jotenkin sisääntulo tuntui vähän ahtaalta sen rahin kanssa ja tummanruskea naulakko oli jo pidemmän aikaa "ahistanut". Rahi autoon ja exälle, pora lainaan, Tarjoustalosta uusi kuramatto (vai mikälie), K-Raudasta maalia ja johan pääs tää tyttö taas vauhtiin :D 

Naulakko siis näytti tältä:


Vartin yritin porata naulakkoa irti seinästä,tuloksetta! Eikun siis paperit suojaksi. Siinä vaiheessa luulin olevani hirmu fiksu,kun ujutin nuo lehdet tuonne naulakon ja seinän väliin... Voitte arvata kuinka helppo ne oli sitten saada pois maalauksen  jälkeen :D :P


Tartunapohjamaali alle ja kaksi kerrosta harmaata päälle. Meni vaan kolme iltaa :D Mutta kyllä mun mielestä kannatti :


Ei yhtään säre silmiä enää se tumma möhkäle,vaikka kaunis olikin. Ei vaan sopinut oikein minkään kanssa yhteen. Kevyt tuoli rahin tilalle ja kaikensorttista viritystä tuonne kulmaan.


Enpä tiedä jääkö näin, mutta kaipa se parissa päivässä selviää :) Mutta tuo lasikulho ainakin osoittautui oivalliseksi sateenvarjojen säilytyspaikaksi! 


Ja siis tästä matosta tämä kaikki oikeastaan lähti...


Kesällä luulin ostaneeni 50% alennuksesta Greengaten tyynyliinan. No nyt se  vasta pääsi käyttöön, kun väri osui kohdilleen, mutta hups; huomasin,että se olikin sellainen pehmeä pöytätabletti! Noh,nyt se on tuolin pehmusteena :)


 Perjantaikin lähestyy kovaa vauhtia ja silloin pitäisi siis kodin olla "juhlakunnossa". Huh,tekemistä riittää! Mutta onneksi mielekästä sellaista :) Piti kyllä ottaa pari vapaapäivää töistä,että saa valmistautua rauhassa. Tänään löytyi tällaisia söpöläisiä joulukulkusia. Kodin1:ssäkin oli jo joulutavaraa! Saas nähdä minne päätyvät.. Tulette sitten näkemään kuvia toki. 



Lopuksi pitää vielä kiittää sydämellisesti teitä niistä ihanista kommenteista edelliseen postaukseeni!!! On upeaa huomata miten iloitsette mun kanssa siitä lehtijutusta ja kannustatte pitämään oman tyylin. Vaikka tässä blogissa kirjautuneita lukijoita ei paljoa olekaan, niin eipä määrällä väliä, kun kun on näin ihania ihmisiä tänne saanut <3 !! Kovasti onnekas olen :) 

Iloisia syyspäiviä toivotellen,
Nanette

6 kommenttia:

  1. Heh, tunnistan jotenkin itseni tuosta että "on nyt näin, mutta kuinka kauan..pari päivää.." kun ei ikuna tiedä kun mieli on niin muuttuva.. Kivalta kyllä näyttä, älä huoli.. Joo, ja kovasti odotan lehteä, kun niillä on sellanen erilainen "näkemys" asioihin - onneksi olen just sen lehden tilaaja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja arvaas mitä:nythän se järjestys on sitten jo muutettu :D Kyllä me naiset ollaan hassuja :)
      Tuossa lehtijutussa "vähän" kauhistuttaa se,kun siinä on niin paljon kauniita ammattilaisten suunnittelemia koteja..ja sitten minun piperyrrykset siellä välissä :D Mutta kai ns.kotikutoisuudessakin on jotain kiehtovaa? Ainakin meidän bloggaajien mielestä ;)

      Poista
  2. Juu heti vinkkaat mikä lehti on sit kyseessä että tiedän olla kärppänä lehtikioskilla:)
    Naulakosta tuli nätti, kyl me naiset osataan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on siis Kauniit Kodit lehden joulunumero,joka ilmestyy 1.11. Iik ja kääk :D
      Kiitos,tykästyin tuohon harmaaseen kovin itsekin! Ja aivan:kyllä me naiset vaan osataan ;)

      Poista
  3. Naulakostahan tuli upea! kyllä se vaan maali/uusi väri tekee aina ihmeitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun miellyttää silmää :) Nythän järjestys on sitten jo muutettu :D Saas nähdä kuinka paljon alaa tuo harmaa lopulta valtaakaan...

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!