Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Pakko saada-listaan yksi uusi ruksi

Niistä pakko saada-listoistahan on ennenkin ollut puhetta. Aika moni kohta on jo omalta listaltani saatu ruksittua ja itse asiassa vähän huolestuttaa,että mitäs sitten kun kaikki on ruksattu?!? Mutta jaa,eiköhän niitä pakko saada-juttuja löydy kuitenkin koko ajan uusia :D Tällainen pesuvati-ja kannuyhdistelmä on jostain syystä jo kauan ollut listalla. Sanon jostain syystä,kun en oikein itsekään tiedä mikä tällaisessa niin kiehtoo :P Ehkä nämä vaan tuovat menneet ajat mieleen; puutalot ilman sähköä ja vettä, puhtaat pehmeät puuvillalakanat, kynttilänvalon  ja maalaismaisemat. Enpäs tiedä, mutta nyt tällainen oikeanlainen tuli vihdoin vastaan ja todella sopivaan hintaan, niin oli syy mikä tahansa,pakkohan tämä setti oli mun saada :) 


Nyt se koristaa makuuhuonettani. Toki jos olisi ihana iso sauna pesuhuoneineen, tai tilava kylpyhuone isoine tasoineen, saattaisi tuon paikka hyvinkin olla jossain ihan muualla... Mutta tuossakin se ilahduttaa minua kovasti :) 



Eipä tuo taida mitään ihan antiikkia olla, mutta ei haittaa sekään :) Soma ja jotenkin ihanan kesäinen <3


Olen tässä myös jo jonkin aikaa miettinyt, että olisi jotenkin kivaa, että olisi joku sellainen keräilykohde! Siis ei mitään sellaista,että yksi huone täyteen maatuskoja :D, mutta joku sellainen teema, jota etsiskellä kirppareilta ja ilahtua isosti aina kun kokoelma täyttyisi yhdellä. Tiedättehän mitä tarkoitan ;) Mutta MIKÄ?? Sitten tajusin, että hmm... lähikuukausina aina kun olen jossain nähnyt krusifikseja, olen aivan ihastuksesta innoissani! Kirppareilta olen jo kaksi löytänyt ja nyt yhden vaatekaupan alekorutelineestä kaksi lisää. Että olisiko ne sitten se mun keräilykohteeni...?? Mutta toisaalta: mihin niitä muka sitten tunkee :D ? Noh,tähän mennessä ovat löytäneet paikkansa, mutta liika on toki liikaa.. Että saas nyt sittenkin nähdä. Ihme pohdintoja taas mulla :D 

Mutta kivalta ne kyllä näyttää....


Toisesta olen unohtanut napata kuvan, se sitten toiste. Ja lopuksi vielä tunnelmaan sopiva tai ehkä paremminkin sopimaton kuva! Tuo herätyskello ei nimittäin soi viikkoon, kun onnistuin perjantaina firman juhlissa tanssiessani vääntämään polveni niin, että rusahti oikein kunnolla! Nyt on sitten polvi niin mahottoman kipeä ja turvonnut, kepeillä köpöttelen ja särkylääkkeitä napsin :( Viikko pitäisi malttaa sitä lepuuttaa ja mennä mahdollisesti jatkotutkimuksiin jos ei tiistaihin mennessä yhtään helpota. Iso plääh sanon vaan. 


Toivottelen teille kuitenkin oikein mukavaa ja tervettä alkavaa viikkoa!!

4 kommenttia:

  1. Söpöläisen löydön oot tehnyt. Voi ei, polviparka. Paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,kai tää tästä... Ärsyttää vaan kun ei voi oikein mitään tehdä :/ Tosin ehkä jotain ompelua vois harrastaa! Pitääpä kokeilla :)

      Poista
  2. Hieno löytö. Itse olen kanssa tuollaisesta haaveillut, mutta vastaan ei ole tullut.. vielä.. Voi sun polveasi, otahan iisisti ja käy ihmeessä näyttämässä jos kipuilee, sitten saat ainakin hoidon siihen! Ja vielä tuosta keräilystä - itse en pysty ihan vaan yhtä tiettyä teemaa noudattaa eli keräilen kaikkea kivaa, esim. minua itseäni viehättää kaikki pikkuruinen - eli sellaiset miniatyyrijutut. Välttämättä en niitä nukkikseen laita vaan käytän asetelmissa ja sitten lokerikoissa josta niitä voi ihailla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin etsin sellaista oikeasti kaunista aika kauan,ennen kuin tämän löysin. Kyllä se sieltä suakin vielä vastaan tulee :)
      Miniatyyrijutut on kyllä söpösiä! Ja niitä varmaan aika kivasti kirppareilta löytyykin? Ja sä kyllä keksit niin kivoja juttuja aina,että varmaan miniatyyritkin löytävät paikkansa nopeasti :)!
      Ja joo,huomenna taidan mennä uudelleen lääkäriin,kun polvi on melkein puolikkaan jalkapallon kokoinen...

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!