Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 28. joulukuuta 2012

Hipaisuja

Pieniä kurkkauksia kotiini-teemalla jatketaan. 

Tässä yksi lemppareistani,Huuto-hankinta jälleen. Ihanat tikkaat,jotka "ihanasti" pudottelevat maalilastuja aina kun imuri vähänkään niihin osuu. Mutta eipä haittaa;jotenkin muuttuvat sen myötä aina vaan suloisimmiksi :)


Ja josko pieni kurkkaus makuuhuoneeseenkin. Viimeisin viritys, pieni korunaulakko. Ja todella viritys olikin ripustuksen suhteen! Saas nähdä kauanko tuossa pysyy... Alla valkoiseksi maalattu pikkuhylly tarranumeroineen. Kuin luotu ihanille hajuvesille!Ja josko vielä pieni yksityiskohta keittiöstä. Vanha vaaka löytyi kierrätyskeskuksesta järkyttävään 4 euron hintaan! Käytetyn tavaran liikkeessä hinnassa oli nolla perässä..  Kohta pääsen toivon mukaan laittamaan makkarista ennen ja jälkeen kuvat. Sängyn takana oleva seinä on ammottanut tyhjyyttään,kun en ole siihen mitään sopivaa keksinyt. Toinen syy on se,että ko.seinän poraamiseen tarvittaisiin vähintään katupora, jollaista ei sattumalta minulta löydy. Mutta ensi viikolla asia toivottavasti korjaantuu! Siis se seinän somistaminen,ei katupora-asia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!