Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Alku


Vihdoinkin  sain tämän aikaiseksi! Yli vuoden verran olen miettinyt, miten jakaisin tätä sisustusvimmaa ihmisten kanssa,joilla on sama "tauti" :) Ehkäpä tämä on se paras tapa;eipä tarvitse fb-kavereita rasittaa iänikuisilla sisustuskuvilla,jotka kiinnostavat ehkä muutamaa hassua... Vähän jännittää,miten osaan tätä systeemiä käyttää,mutta josko muutamalla kuvalla yrittäisin aloittaa.

Ensimmäinen kuva toivottakoon teidät tervetulleeksi ja toinen tuokoot joulunajan tunnelmaa ja ensikosketusta sisustuksen tyylistä :)  

6 kommenttia:

 1. Minä hypähdän mukaan lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin iiiiihana matto. <3

  Ps. tähdet on just hyviä, sehän muistuttaa vain siitä, että elämä on tähtihetkiä täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,olipa ihana ajatus ja niinhän se on! Pitää vaan hoksata ne tähtihetket,kun välillä tuntuvat olevan vähän hukassa :/

   Poista
 3. Hei honey! Ihanaa lukea näitä sun juttuja! Kaunis koti!! Koskakohan päästäis pikku-ukkojen kans kylään.....Toivottavasti pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi,kiva että tykkäät Noora! Ja kiitos kehuista :) Olispa tosiaan mukavaa saada teidät kylään! Yritetään järjestää tässä piakkoin. Viime kerrasta onkin hieman aikaa...

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!