Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 31. joulukuuta 2012

Pakkasta ja tähtiä

Jatkanpa vielä tätä tutustumiskierrosta; ensin vuorossa kurkkaus parvekkeen pakkaseen. Jonkilainen mania on iskenyt tuon parvekkeenkin kanssa...Haluan sen kovasti olevan kuin yksi viihtyisä huone muiden jatkeena,vaikka neliöitä ei todellakaan paljoa ole. Kesällä siellä tuleekin istuskeltua melkoisesti ja ihailtua pihapiirissä olevia lukemattomia koivuja. Talvi-iltoina parveke tietenkin kylpee kynttilöissä. Tässä nyt kuitenkin päiväkuva, että vähän näkeekin jotain :)

Ja laitanpa yhden kesäkuvankin, niin näkyy vähän enemmän tuota partsin henkeä. Ihana ovi löytyi kierrätyskeskuksesta naurettavan halvalla. Ja valmiiksi maalattukin oli! Ankea betoniseinä näyttää paljon siedettävämmältä!Ja sitten niitä tähtiä! Oli vaan kertakaikkisen pakko saada tuo päiväpeitto,vaikka taitaakin olla jo vähän jopa kliseinen maalaisromanttisten kotien sisustuksessa... Klisee tai ei, I love it :) Takana näkyy sitä tyhjänä ammottavaa seinää,johon siis kohta toivon mukaan saan "täytettä". 


2 kommenttia:

  1. Mistä päiväpeite ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Askostahan se. Pitäis olla vielä myynnissä,ainakin jonkin aikaa sitten noita vielä näin.

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!