Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 22. heinäkuuta 2013

GG-tunnustuksia

Heippa! Nyt te ihmettelette mitä vitskuja mä oon alkanut nappailemaan,kun näin aktiivinen olen :D  No ehkä nuo vähän huonommat kelit antaa aikaa tällaisillekin touhuille :) Edellisessä postauksessa jo vinkkasin,että tuli vähän shoppailtua muualtakin kuin kirpparilta... No mutta eikös lomalla pidä olla ainakin pari kunnon törsäyspäivää?? Kun on alennusmyynnit ja kaikki :D Suuntasin siis liikkeeseen,josta olen alkanut ostamaan kerran kuussa yhden Greengate-astian. Mutta kun oi ja voi,eikös pareittain ole kuitenkin kivempi :P Näihin sitten menin ja sorruin:



Ja kyllä se kuulkaa niin on,että kahvikin maistuu ihan erilaiselta tällaiseta mukista!! (heh,juu juu :D )


Lauantaina innostuin lähteä seikkailemaan Koiramäen Pajutallille Tuusulaan. Tytär oli aivan innoissaan kaikista eläimistä,peikkometsistä,kahvilasta pullineen ja tikkunekkuineen ja äiti sitten melkein sekosikin :D !! Voi miten ihana sisustuskauppa sieltä löytyikään! Voisin laittaa tänne joku päivä pari kuvaa näytille,ellei  paikka ole jo kaikille tuttu..? No sieltä hyllystä nämä söpöläiset suorastaan huusivat ottamaan mukaansa! Pitihän mukeille saada kaverit :) Ei ollut hintakaan paha; 4 euroa kappale.


No mutta palatakseni vielä tuohon GG-teemaan; tämä tyynyliina löytyi 50% alennuskorista, joten ei tarvinne selitellä sen enempää :) 

Tältä näyttää toiselta puolelta:


Ja toista puolta koristaa tällaiset kukkaset:


Eikä tässä kuulkaa vielä kaikki... :P Eilen joku ystävällinen,myös GG:hen hurahtanut vinkkasi FB-ryhmässä,että Country Whitessä on kaikki Greengatet -40% alennuksessa! No siis apua;pakkohan sinne oli ajaa heti tänään! Latteja ei ollut ollenkaan,mutta muuta suloista kyllä tarttui mukaan ja siis todella mukavaan hintaan. Nyt voi (ja pitääkin) pitää pieni tauko GG-hankintojen kanssa... Tämän päivän löydöksistä kuvia myöhemmin. 

Ihanaa viikon jatkoa teille kaikille! Nyt ne helteetkin vissiin taas tulevat,jeeee!!!!

 ps.Olen tässä vähän kikkailut Blogin ulkomuodon,asetusten ja kuvien käsittelyohjelmankin kanssa. Olisin toooodella kiitollinen jos vinkkaisitte mikäli joku näyttää tosi tyhmältä/epäselvältä/tms. En aina oikein luota näihin teknisiin taitoihini :P Kiitos :)


4 kommenttia:

  1. Voi ihanuus koko blogi! Olin "hiukkasen" huonolla tuulella, kun muistin että kommentoituasi blogissani en kerennyt kunnolla käydä tutkimassa täällä. Hupsan kun huono tuuli katosi ja huomaamattani kävin koko blogin läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos mummu-Ruusunen :) Kiva jos tykkäät blogistani,tervetuloa uudelleen :) !!

      Poista
  2. Voihan GG! :D Ihanuuksia olet löytänyt! Saapa nähdä sortuuko sitä itsekin joskus näihin. Nyt miellyttää valkoinen astiasto, mutta periaatteessa nämä vois olla ihania arjen luksuksia. ;)


    Oon vastaavia säilytyspeltipurkkeja etsiskellyt. Mallan kaupassa oli ihania, mutta haluaisin säästää postareissa, niin en vielä tilannut. ;) Meilläkin on keskustassa joku sisustuskauppa, mutta EN OLE EHTINYT SINNE KERTAAKAAN! :D Työ haittaa kaikkea sosiaalista elämää......

    Uusia ihquja postauksia odotellen,
    yötyökyöpeli älskar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas älskar kommenteistasi,niitä on aina niin mukava lukea!! Mäkin olen enemmän ollut yksiväristen,lähinnä valkoisten astioiden ystävä,mutta nää GG:t vaan veivät sydämen :) Olen ihan samaa mieltä,että työ haittaa muuta elämää! :D Pitäis olla jonkinlainen sisustusvapaapäivä kerran viikossa :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!