Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Hudista hitti

Vai miten tuon nyt muotoilisi :D Mutta siltä tuntui tämän löydöksen kanssa; meinasi koitua ihan hudiksi,mutta siitähän kehkeytyikin hitti! Ainakin mun silmiin :P  
Olen piiiiitkän tauon jälkeen taas vähän kurkkinut Huutonetin antia. Ja löytyishän sieltä vaikka mitä, mutta aika rasvasia hintoja nykyään pyytävät :( Mutta sitten osui silmiin aivan ihana lampunvarjostin!! Ja lähtöhinta 1 euro! Ja vielä ihan melkein naapurissa!!!! No,pakkohan sitä oli huutaa :) Lopullinen hinta oli sitten huimat 1,50 euroa. Mentiin sitä tytön kanssa hakemaan ja en edes siinä vaiheessa kattonut yhtään tarkemmin,että minkähänlaiseen lampunjalkaan se edes sopii.... Kotona sitten syöksyin innolla sitä vaihtamaan yhteen jalkaan ja tajusin,ettei se mihinkään jalkaan sovi... Hokasin sitten että taitaakin niinku olla kattolampun varjostin. Hyvä muuten,mutta siis niinku miten,mihin,millä johdolla, WHAAAT!?!? Meinas jo ihan tulla surku,kun olin niin siihen kuuppaan jo ehtinyt tykästyä :( Mutta sitten sytytti! Että jospa kokeilisi vaihtaa sen keittiön Ikean kattolampun kuupan tilalle... Ja KYLLÄ!!! Onnistui!!


Onkos vähän supersöpö!!!


Tuossa oli siis se Ikean perushalpis-rosterilamppu. (Näkyy kyllä monissa keittiökuvissani). Mutta ihan täydellisesti sopii tuo kanta tähän uuteen kupuun :)


Vähän lähikuvaa kaunokaisesta...




Vaikka siitä rosterisesta kovasti tykkäsin, niin kyllä oon nyt aika onnesta soikeana :)


Ja arvatkaas vielä mitä!?! Mukava myyjähenkilö antoi tosta vaan mulle ilmaiseksi (!) yhden aivan ihanan jutun! Sitä pitää ihan pikkuriikkisesti vielä  tuunata, mutta kun on valmis, laitan heti kuvia. (Oonpas nyt mystinen,he hee :D )

Nyt tuleekin väkisin muutaman päivän blogitauko,kun on ties mitä rientoa luvassa. Kivaa loppuviikkoa siis ja nähdää taas pian :) 

ps. Yleensä uudet lukijat pomppaa ensimmäiseksi tuohon "Jäsenet"-kuvajonoon. Nyt lukumäärä kertoo,että olen saanut uuden lukijan, mutta on pujahtanut jonnekin väliin?! Ja kun kaikkien nimiä ei vaan muista :( Mutta lämpimästi tervetuloa uusi lukija <3 Olisikohan se helka...?

16 kommenttia:

  1. Aivan ihana varjostin, vautsivau!! Ja nyt jäin innolla oottamaan mitä olet saanut kylkiäiseksi:))) P.S: Jos lukija on tullut kasvoton anonyymi, ovat ilman profiilia niin ne jää aina viimeiseksi liittyjäksi lukijoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäkin olen ihan ihastunut! Kylkiäiskuvaa piakkoin :)
      Kiitos vinkistä, pitääkin sitten kurkata sinne loppupäähän.
      Kivaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  2. On kyllä tosi kivannäköinen lamppu. Onneksi löytyi käyttöä, vaikkei nyt alkuperäiseen ajatukseen soveltunutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga! Ja tosiaan onneksi löysi paikkansa! Olisi muuten harmittanut ihan hirveesti :/
      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  3. Hieno lamppu! Passaa keittiöösi kuin nenä päähän ;) Mitähän muuta olet saanut...innolla odotetaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen! Ja eikös vaan sovikin :) Keittiö ihan suorastaa vaati tuota :D
      Piakkoin kuvaa siitä kylkiäisestä ;)
      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  4. no ohhoh mikä ihana lamppu. kyllä tuli hudista tosiaankin hitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja äläpä muuta sano :) Ihan onnisoikeana täällä :) Hintakin oli "melko" kohdillaan!
      Kivaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  5. On kyllä melkoinen löytö, ja mihin hintaan! :) Joskus se onnistaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä ihan superlöytö ja hinta enemmän kuin kohdillaan! Tahtoo lisää tällaisia löytöjä :) !!!
      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  6. Mahtava löytö! Mitähän kivaa oot tuunaillut :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu! Olen niin ihastunut lamppuun :) Vielä en ole ehtinyt käydä sen toisen jutun kimppuun, mutta piakkoin sitten siitäkin kuvia ;)
      Kivaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  7. Olet tehnyt hienon löydön ja halvalla :) Sopii mainiosti kauniiseen keittiöön. Siä osaat tehdä löytöjä! Osaisinpa minäkin. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Ja tosiaan tällä kertaa löytöonni kyllä potkaisi! Voi kun aina vaan löytäisi tällaisia ihanuuksia tällaiseen hintaan...!! Siitä vaan kirppareita koluamaan,niin varmasti sinäkin tekisit ihania löytöjä :)
      Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  8. Vau mikä varjostin! Tosi upea!
    Niin ja tuo lukija.. jos se tosiaan on kuvaton lukija niin ainakin mulla ne löytyy aina niin että uusin kuvaton on aina se eka kuvaton.. siis tuossa kuvallisten ja kuvattomien yhtymäkohdasa.. Olipas vaikeesti selitetty.. :D Täsä tapauksesa se tais olla heidi kallio mitä luki nyt sulla uusimpana kuvattomana.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisax :) Ja kiitos tuosta selvityksestä uusien lukijoiden suhteen! Nyt aukes! Tykkään aina toivottaa uudet lukijat tervetulleiksi,mutta vaikeeta toivotella jos ei tajua kuka se on :D Nyt ymmärrän mistä etsiä :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!