Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 11. tammikuuta 2014

Kaiken maailman omituisuuksia....

Kyllä nyt en tiedä yhtään tekemistäni tuunauksista,hankinnoista ja sisustustoteutuksista :P !! Kaikki on vähän niinkun joo,mutta ehkä ei. Vai sittenkin ihan jees?!?! Ääh, pistän näitä omituisuuksia nyt kuitenkin teille näytille :) Saatte ainakin illan ihmetykset :D Ja kommentoida saa ihan vapaasti;kaikki mielipiteet ja ehdotukset ovat tervetulleita!

Eilen kipaisin pitkästä aikaa kierrätyskeskuksessa ja oli vähän pettymys: siellä on jonkinlainen järjestyksen muuttaminen kesken,eli kaikki pientavara oli pakattuna ihme kasoihin,eikä sieltä mitään oikein löytynyt. Paitsi pari OMITUISUUTTA :D Sisältä löysin pari juttua,rahaa törsäsin huimat 2,70 euroa! Mutta sitten ulos lähtiessäni poikkesin pihan "saa ottaa-teltassa". Ja tämän sieltä sitten löysin!


Pyörittelin tätä hetken siinä pimeydessä ja ihmettelin että mitä mä muka tällä tekisin?! Mutta joku tuossa vanhassa rakkineessa vaan oli niin houkuttelevaa... Kotiin päästyäni puunasin sitä aikani ja samalla mietin,että niinku mihin sen oikein tälläisin?? No tohon eteiseen se sitten mätkähti! Ihan värityksensä takia ;)



 Tänään kirpulta haalin koko paikan kaikki pienet pitsiliinat, jopa tuon mustan?! Mutta nythän se sopii ton masiinan seuraksi! Kai...


En kyl itekään tiedä onko toi nyt kiva vai tosiaan ihan omituinen :D 

No sitten hankinta nro 2, kimalteleva omppuhäkkyrä! Joo..o! Onnistuin jo kierrätyksen parkkiksella tiputtamaan sen maahan ja tuo lehtiosuus sinkosi irti.


Valkoista spraytä pintaan ja tästä taidan ihan oikeestikin tykätä :) Tuo verkko on aika kiva! 



Tuolla taustalla jo pilkottaakin ihmettelyn aihe nro 3. Kerroinkin miten tykkäsin joulukuusen poiskorjaamisen jälkeisestä olohuoneen avaruudesta, kun iso Ektorp oli viety tytön huoneeseen. Kaksi nojatuolia siellä oli kuitenkin vähän liikaa, joten toinkin tuon pienemmän Tullstan tänne olkkariin. MUTTA se päällinen ei oikein sopinut muihin väreihin. (on sellanen vaal.puna/vaal.vihreäruutuinen). Kyllähän Ikeasta saisi puhtaanvalkoisenkin  päällisen,mutta 50 eurolla?!?! Otin sitten koko päällisen pois ja hain Jyskistä pehmopeiton kympillä :) Sillä ja pitsiliinalla sitten "päällystin" nojatuolin.



Olen tuota viritystä nyt muutaman tunnin katellut sivusilmällä ja ehkä se on ihan ok :)


Että tällaisia ihmejuttuja tällä kertaa :D On ollut kyllä muutenkin aika ihmeellinen viikko; makkarissa patteri teki sellasetki temput, että lämmitti ensin kämpän 25,6 asteeseen (!) ja kun huoltosetä sääti sitä, suuttui patteri sen verran,että työpäivän aikana pisti lattian lainehtimaan :( Nyt on sitten laminaatin vaihto edessä. Ei niin kiva juttu. 

Mutta kruunataanpa tämä omituisuuksien postaus vielä yhdellä ihmetyksellä! Oiskohan tämä nyt joku vanha teesihti,tiedä häntä :D Mutta niin söpö oli,että euron siihen törsäsin! 


Kaikkea kanssa,sanon vaan :D Mutta kiva jakaa tällaisetkin jutut teidän kanssa! Innolla odotan kommenttejanne :) Ja nythän me tunnetaan jo niin hyvin,että ihan rehellisesti saapi laukoa :D 

Kivaa viikonlopun jatkoa toivotellen,
Nanette

10 kommenttia:

  1. Hauska postaus:D Hyvin voin ajatella myös itseni samanlaiseksi "outojen kapistusten" kerääjäksi. Toi kassakone on ihan kiva ja ilmainen siis-olis se lähtenyt varmaan minunkin matkaan vaikka en olis tiennyt mihin sen laittaisin:DD Ja muutenkin noi löydöt ja suhuttelut paremman näköiseksi;) Tuoli on muuten kiva lakanoineen päivineen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on varmaan meidän sisustushullujen ammattitauti:tarttua kaikkiin kummallisuuksiin varsinkin jos ilmatteeks tai halvalla saa :D :D Jotkut sitten ovat onnistuneempia kuin toiset,mutta aina kannattaa kokeilla :) Kiitos siis kannustavista kommeteista :) Ehkä nää virittelyt ei olekaan niin omituisia kun luulin!

      Poista
  2. Kivoja löytöjä oot taas tehnyt, pitihän se kassakone napata mukaan ku ilmaiseks sai... :) Tuoli on nätti noin. ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva,että kassakone saa kannatusta :) On siinä jotain niin rujon somaa! Kiitos sullekin kannustavasta kommentista! Teidän kommentteihinhan voi aina luottaa :) !!

      Poista
  3. Hienoja löytöjä!
    Minulla oli pienenä tuollainen kassakone, paitsi sininen, leikkimökissä. Kyllä sillä aika monet kauppaleikit leikittiin;)
    Tuosta ompusta tuli kaunis ja ihanasti valo siitä heijastuu.
    Tuolinpäällys on myös ihana. Ensivilkaisulla katsoin, että se on ihan "oikea" päällinen,)
    Teesihti on hauska, Sinähän keksit sille vaikka mitä käyttöä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sinäkin tykkäät näistä vähän eriskummallisuuksista! Vähän jänskitti tuleeko ollenkaan kommentteja :P
      Sitä ehdinkin miettiä,että ainakin tytön kauppaleikkeihin tuo kassakone sopii,jos ei muuten ota asettuakseen. Nuo muut ovat ehkä paikkansa jo aika kivasti löytäneetkin.Kaikkea pitää kokeilla ;)

      Poista
  4. kivan löydön oot tehny..kelepaisi miullekkin :D

    VastaaPoista
  5. Voi mitä ihania ja hauskojakin löytöjä! <3 Tuoli näyttää oikein kivalta viltin ja pitsiliinan kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,ettei ihan pieleen menneet hankinnat ja somistelut! Alkaa jo oma silmäkin tottumaan :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!