Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 23. syyskuuta 2013

Kinkkinen kokeilu

Lempilehdessäni, Jeanne d´Arc Livingissä, on aina ties minkälaisia ihania asetelmia kootuista ihanuuksista, joita haltioissani ihmettelen. Niistä kuvista se ajatus sitten kai lähti; osaisinko minä luoda mitään yhtään lähellekään niin kaunista?? Tavarat löysin yllättävän nopeasti ja intoa kyllä ainakin riitti :) Mutta tämä lopputulos sitten.. Jaa..a,enpä tiedä onko tämä ihana vai ihan kamala :P Nooh,jos kukaan teistä ei kommetoi mitään, ehkä se kertoo minulle vastauksen :D Mutta kivaa tämä ainakin oli! Ja ehkä taidot tästä vähitellen kehittyy... Paino sanalla ehkä. 


Tuo häkki sisältöineen on siis se juttu. Jakkara on vanha euron löytö, jonka sitten viimein kuitenkin maalasin valkoiseksi.


Tuossa ovat muuten ne helminauhat, joista viime postauksessa mainitsin. 


Tuon kirjanmerkinkin innostuksissani väkersin :)Olen ehkä kahjo,mutta joku tuossa virityksessä minua kyllä kovasti kiehtoo :) Ehkä sitten se,etten ole ennen tällaista tehnyt? 

Tämä sitten taas on sillä turvallisemmalla alueella liikkumista; löysin kaapista aikoja sitten Ikeasta ostetun pienen purkin. Ajattelin,että se voisi sopia hyvin vanulapuille. Mutta ei tietenkään originaalissa ulkomuodossaan :D Tällainen siitä sitten kehkeytyi:


Ihanan kätevä pitsiteippi <3 
 


 Kaikkea ne raukeat sunnuntai-illat teettävätkin :D  

Uusi viikko taas alkanut ja hertti miten kylmänä! Hyvä syy poltella kynttilöitä ainakin ;) 

Mukavaa viikkoa teille kaikille <3


 

2 kommenttia:

  1. No kuules, ei yhtään pöllömpi asetelma - mä kans niin tykkään siitä kyseisestä lehdestä - kauniita kuvia ja ihan kivoja vinkkejäkin sieltä löytyy. Söpö tuli vanu-purkista, monesti hyvin pienillä asioilla saa kaunista kotiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee Tanni,pelastit mun päivän :) !! Mähän kirjotin että teen omat päätelmät,jos kukaan ei kommentoi... :D Kiitos siis tästä "rohkaisusta" ! Vaikka itsekään en vieläkään ole ihan varma tuosta virityksestä :P Mutta vanupurkista tykkään kyllä sentään.

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!