Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 16. syyskuuta 2013

Ruusuja ja rottinkia

Tässä ostamattomuuspäätöksessä on se(kin) hyvä puoli,että tulee kaiveltua kaappien kätköjä! Joskus sinne kun tuppaa unohtumaan jotain löytöjä "myöhempää käyttöä varten"... Nämä lampunvarjostimet olin ostanut alennuksesta jo jonkin aikaa sitten ja nyt aloin sitten etsimään niille paikkoja. 
Ruusuvarjostin löysi paikkansa oikeastaan heti. Eteisen valkoinen sai väistyä värien tieltä. Josko näin kesää pystyisi vähän vielä pidentämään.... Tuolla takana lymyilee kolmen euron Welcome-kyltti. Se ei ole vielä paikkaansa oikein löytänyt,mutta on liian ihana piilossakaan pidettäväksi. Mutta toinen varjostin olikin sitten vähän ongelmallisempi. Tai eipä siinä mitään,jos olisi siihen sopiva jalka! Mutta olen vähän kitsas laittamaan lampunjalkaan mitään neljääkymppiä :/ Eli vielä on hakusessa kirppareilta joku kiva jalka. Tai siis on sitten,kun taas päästän itseni kirppareille :D 
Siihen asti tein tällaisen väliaikaratkaisun. Tuo jalka on siis vain korkea kynttilänjalka,eli eipä hirveemmin tämä kokonaisuus valaise :D Mutta näyttää aika kivalta kuitenkin ja joskus sekin riittää ;) 
Tällaisia pikkuhömpötyksiä tänään :) Ja iso hymy; tervetuloa lukijaksi Seikku p!! 

Ihanaa syksyistä viikkoa teille kaikille! Minä yritän sinnikkäästi jatkaa säästökuuria... Huoh... Mutta josko se saisi mielikuvituksen vallattomaksi :D

8 kommenttia:

 1. Onpas ihana ruusuinen varjostin - niin mun makuun! Mä kans laitoin itteni kirppis.kieltoon, nyt jo 3 viikkoa kulunut.. (ennätys).. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Tanni!! Ei oo helppoa tämä kirppiskiellossa oleminen :( Tai sit pitää keksiä jotain,että määrää ittellensä budjetin etukäteen,esim.kymppi. Toimiskohan... Tuo varjostin on Sokokselta ;)

   Poista
 2. Oi tuo ruusuvarjostin on ihana kun ruusuista tykkään..on tuo toinenkin varjostin kiva..
  Minäkin pidättäydyin menemästä kirpparille, mies ihmetteli et etkös menekkään kirpputorille...joskus tulee kirppisähky mutta onneksi se on vaan pieni ohimenevä juttu.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele :) Ja ehkä tää kirppistauko tosiaan tekee hyvääkin,vaikka tiukkaa tekeekin..

   Poista
 3. Laitoin sulle haastetta tulemaan;) Kurkkaa blogiini;))

  VastaaPoista
 4. Löysin kivaan blogiisi ja klikkasin itseni oitis lukijaksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten mukavaa!! Tervetuloa :)! Vkonlopun aikana taas postausta tulossa;ollut vaan huisin hoppuinen viikko :/

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!