Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Se överi-ihanuus

No nyt se sitten tulee! Tai enhän minä tiedä,kuinka iso ihanuus tämä muiden silmiin on,mutta itse melkein halkean onnesta :D Kyllähän sitä nyt aikuisenakin saa leikkiä vähän prinsessaa :) Ja pieni prinsessa on vähintään yhtä innoissaan,kuin tämä isompi. Tuollaisesta katoksesta olen haaveillut jo iät ajat,mutta kauppojen tarkonta ei ole oikein säväyttänyt. Mutta sitten löysin tämän ja olihan tuo ihan p a k k o  saada!! Ihan kuin sitä jopa nukkuisi paremmin tuon alla.... Tsih :) 

Katosta voi pitää vähän eri tavoilla, tässä siis eri versioita. Piti taas tilata "poramies" poraamaan kattoon reikä. Samalla pyysin,että poraa siivillekin uuden paikan.


Kangas on tuollaista ihanan harsomaista ja tarkoituksella vähän ryppyistä. Onneksi! Olisi meinaan aika hirveä urakka alkaa tuota silittämään....


Tässä olen nostanut verhot tuonne sängynpäädyn kulmiin. Toimii kivasti näinkin.


Tästä näkee tuon kankaan herkkyyden kivasti. Ihan kuin pilvenhattaran alla nukkuisi :)

On siinä vaan jotain luksusta pujahtaa illalla tuon hempeyden alle nukkumaan... Vielä kun heräisi joku aamu prinsessana :D :D


Tämä postaus oli näköjään ihan omistettu vaan tuolle katokselle. Mutta kun oon vaan niiiiin iloinen tuosta! Ja superiloinen olen myös siitä,että taas on joukkoomme liittynyt uusi lukija! Tervetuloa, Kati!!

Enää muutama päivä ja viikonloppu koittaa,jipii!! Onkin taas vähän maalauspuuhia tiedossa ;) Mukavaa loppuviikkoa siis!

8 kommenttia:

 1. Ihana katos! Ei oo ihme että oot ku Hangon keksi siellä. :) Kyllä tuon alla kelpaa nukkua, ei voi nähdä pahoja uniakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan prinsessa-ja keiju-unia näenkin :) !! Nyt haaveilen raukeasta vkonloppuaamusta tuon katoksen alla,aamiaista nauttien..Hmmm...

   Poista
 2. Samaa mieltä Mervin kanssa;) Ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla,että on muidenkin mielestä ihanuus :)

   Poista
 3. Ei tosiaan oo överi. Ihana, tahtos kanssa prinsessailla vaan ei onnistu :(
  Mulla on viikko mennyt flunssaa sairastaessa ja kaikki suunnittelemani hommat jäi tekemättä.
  No viikonloppusin pikkuhiljaa.
  Ens viikolla alan ehkä syysvärejä viikkokunta kotiin laittaan jos pääsen itseni kanssa yhteisymmärrykseen mikä se väri on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voij,flunssaa on tosiaan nyt paljon liikkeellä.Toivottavasti jo helpottaa. Kohta siis varmaan näen kuvia syysvärityksestäsi :) Niitä odotellessa toivottelen mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Aaaaaaw, voi vitsit! :))) I H A N A ♡

  Kyllä saakin hehkuttaa moista löytöä, passaa kyllä tuohon just eikä melkeen! ♡
  Siivetkin sopii tuohon oikein hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos älskar :) Olen vieläkin ihan mehuissani!

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!