Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 7. marraskuuta 2013

DIY tähtisabluuna

Kyllä ei tää sairiksella olo vaan ole mun  juttu. Ai,olenkin sen ehkä jo muutamaan otteeseen sanonut, sori  :P  No ehtii ainakin suunnitella kaikkea tässä sohvalla makoillessa... Vanhoja Jeanne d' Arceja olen ahminut ja päättänyt kokeilla ties mitä! Sitten kun taas pääsen liikkumaan normisti. Mutta pakko oli jotain sellaista tuunausta keksiä nytkin, jonka pystyy toteuttamaan koipi ojossa.

Tähtisabluunaa olen jo haeskellut aikani. Ehkä en vaan osaa etsiä oikeista paikoista tai olen ollut liian laiska hakemisessa, mutta eipä siis ole löytynyt. Ja alkukesästä ostamani puinen viinilaatikko on tökkinyt silmää jo pidemmän aikaa. Hetken pohdinta ja maalikaapille mars :) (Tai siis siivouskaapille, jossa on "muutama" maalipurkki :D ) 

Tässä ollaan jo toisessa vaiheessa, eli maali on kuivunut. Leikkasin siis A4:lle tulostetusta tähdestä tähden irti ja piirsin lyijykynällä ääriviivat laatikkoon. Sitten maalarinteipeillä kuvion rajaus.



Sitten vaan rohkeasti maalia sutimaan :) 
 
 
Ja vautsi, täähän onnistui!!! 


Nyt loota pääsi makkariin muiden tähtien joukkoon. Siinä lepäilee mukavasti tähtipäiväpeitto ja yksinäinen tyyny.
 



Taputin itteäni vähän olalle tämän jälkeen :) Kiva onnistua tee se itse-touhuissa! 

Tässä vielä laatikon alkuperäinen ilme


Ja näiden tekstien takia en ensin raaskinut maalata tuota. Mutta onneksi kuultavat vähän vielä läpi :)


Mutta ehkä se maalaamminen nyt sitten kuitenkin kannatti, kun kyseessä ei kuitenkaan ole mikään antiikkiloota.

Tähän lopuksi vielä (pahoittelen) tällaista ääneen ihmettelyä. Olisi tosi kiva kuulla kommentteja tähän! Eli olen tässä kovasti miettinyt, että kun tuon Bloggerin tilaston mukaan blogissani vierailee päivittäin (ainakin omasta mielestäni) aika mojova määrä immeisiä, niin miksi tuo lukijoiksi kirjautuneiden määrä vaan pysyy noin säälittävän pienenä. Että lukijoita on, mutta eivät halua olla ns.virallisia lukijoita? Siis eihän sillä tavallaan pitäisi olla mitään merkitystä, kuinka monta on kirjautunut blogin lukijaksi, mutta kyllähän sillä nyt vaan on :D Niinku henkisesti :) Hyvä etten kermakakkua osta aina kun saan yhden uuden lukijan :P :D 
Että onko se vaan niin,ettei viitti kirjautua tai eikö ole ihan varma tykkääkö blogista vai mitä mitä mitä??? Onneksi te muutamat ihanaiset naiset kommentoitte mukavasti postauksiani! Muuten pistäisi vähän mietityttämään että itteelleenkö näitä vaan jupisee :) Mutta kertokaahan mistä tällainen voi johtua? Jääkö multa jotain käsittämättä :P Hyvin mahdollista ois.... :D  
Ajattelin, että kun kävijöiden määrä saavuttaa seuraavan pyöreän lukeman, pistän ekaa kertaa arvonnan pystyyn! Ja jos niitä kovasti kaipaamiani lukjoita alkaa ilmaantumaan, järjestän bileet :D 

Kiitos kun jaksoitte kuunnella ihmettelyjäni :) Ja saa tosiaan vapaasti kommentoida ;) Ja liittyä lukijaksi ;) ;) ;) 

Hups, kellohan on vaikka ja mitä! Josko unille siis. Hyvää yötä <3

14 kommenttia:

  1. Hei, onkos taas vähän nättiä..? Eikä niin vähääkään - hienot laatikot ja hieno tuli tuunauksen jälkeen tuosta toisestakin! Itse olen huomannut ihan saman asian, että piipahtelijoita riittää, mutta ei niitä varsinaisia lukijoita.. Ehkä tarjontaa on vaan niin paljon, että liittyvät sitten niihin blogeihin mitkä on niinkuin "pinnalla" ja missä raha puhuu.. Sitten me jotka kirppuillaan ja tuunataan ei olla niin houkuttelevia - en tiedä, ehkä olen väärässäkin! Mutta jatketaan silti, mä itse mielummin katselen just näitä ns. normi-koteja ja tuunaus juttuja, sitä ihan oikeata elämää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ootkos taas vähän ihana :) Kiitos lämmittävästä kommentista Tanni!
      Asia voi olla juuri noin,kun veikkailetkin. Mutta toisaalta lohduttaudun sillä,että vaikka "virallisia" lukijoita ei niin paljon olekaan, niin ovatpas ihan supertyyppejä <3

      Poista
  2. Olet duunaillut mahtavat laatikot :)
    Älä lannistu siun lukija määristä laisinkaan. Minä olen ihastunut sinun blogiin 100 %- sitä on ollut joka kerta ihana lukea ja muutenkin kuin karkki :) Blogisi tuo minulle piristystä arkeen ja saan hyviä vinkkejä oman kodin laittamiseen. Kiitos siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten lämmitti mieltä tämä sinun kommentti Marianne <3 !! Just sunlaisten ihmisten takia tätä on kuitenkin niin kiva tehdä! Ihanaa jos tuon piristystä arkeen ja sinä piristit juuri roimasti mun arkea :)

      Poista
  3. Olipa kaikkea kaunista... Ihanat ruusukupit, ja tuosta laatikosta tuli niin "söpö". Ihailen luovuuttasi ja taitoasi tehdä itse kaunista, kiitos että tuot sen tänne muidenkin ihailtavaksi ja inspiraatioksi. Ja onnittelut lehtijutusta, myönnän että oli pakko ostaa lehti ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanista sanoistasi Hilma! Kylläpä lämmittivät ja antoivat intoa :) Ja lehdenkin menit ja ostit, kiva kuulla :)

      Poista
  4. Ihanat ruusukupit olet löytänyt! Blogisi on ihana ja otan siitä inspiraatioita omaankin kotiin. Itse pidän juurikin näistä tavallisista kodeista. Blogien yhteistyökumppanien "esittelyt" tekevät jotenkin kaupallisen fiiliksen ja siitä syystä olen lopettanut monien blogien lukemisen.

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Johanna,että viihdyt blogissani ja saat ideoita! Täällä totisesti on ihan "tällaista tavallista arkea", josta sitten itse voi tehdä juhlaa kaikenlaisilla tuunailuilla ja kirppislöydöillä :)

      Poista
  5. Ihania taas nämä sinun tuunailut!!
    Tuo lukijajuttu taas ihmetyttää itseäni, että miksi ihmiset liittyvät jonkun blogin viralliseksi lukijaksi? Itselläni on tietyt blogit, jotka käyn aina lukemassa, kun uusi postaus näkyy blogini sivupalkissa, mutta lukijana en ole kun vain sinun blogissa. Kertokaa, miksi ihmiset liittyvät lukijoiksi, jos ilmankin ovat tosi aktiivisia lukijoita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Noora :)
      Hmm.. onhan se tietty vähän noinkin,että miksi liittyä lukijaksi kun lukee kuitenkin. Mutta mä taidan olla tässä vähän lapsellinen tms., mutta jotenkin mun mielestä se "virallisten lukijoiden" määrä viestii blogin suosiosta...Tämä on ehkä ihan tyhmä ajatus,jos lukjoita kuitenkin piisaa :D Mutta kun näkee blogeja,joissa on satoja lukijoita,vähän pistää kateeks... :P Miettii,että mitä ite tekee väärin. Joo,urpo oon,tiedetään :D

      Poista
    2. No et ole urpo, vaan ihanan innostunut blogin pitäjä! Ihan mahtavaa, että laitoit kaiken sen jahkailun jälkeen tämän pystyyn!! Ihania kuvia ja inspiraatiota!

      Poista
    3. Awww, ite oot ihana :) Ja oon kyllä itekin niiin tyytyväinen,että sain tämän blogin aikaseks! Ihana harrastus :)

      Poista
  6. Sinulla todella kauniita juttuja ja täältä saa ideoita omaan kotiin, olen vasta muuttanut uuteen kotiin:-) Tähtikuvioihin olen itse ihan hurahtunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja!! Mukavaa jos täältä löytyy ideoita omaan kotiisi :) Tähtiä ei voi kertakaikkiaan olla ikinä liikaa :D
      Hurjasti onnea uuteen kotiin! Tervetuloa tänne uudelleenkin :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!