Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pitsinauhaa ja piperryksiä

Niin kuin mainitsin, oli ihan pakko käydä tuulettumassa vähän tuossa lähikaupassa (kierrätyskeskuksessa) lääkärikäynnin jälkeen. Pää hajoaa, jos ei mitään mielekästä voi tehdä! No sen kyllä sitten polvessa tunsikin, että oli kävellyt muutaman ylimääräisen askeleen,mutta kyllä se kuitenkin kannatti!
Ilmaistavarateltasta nappasin mukaani vanhoja kirjoja. En yhtään katsonut kirjojen nimiä,vaan kansien värejä :D Suht´hassu kirjanhankkimiskriteeri; kannen väri :P Mutta kun piti saada kokeilla tällaista somaa kirjapinoa! Ihanaa pitsinauhaa ympärille ja tuollainen pieni herkkä kangaskoriste, se oli siinä! Eikös sitä niin sanota, että joskus vähän on paljon :)Sitten löytyi tällainen pieni reppana puukenkä. Pulitin muistaakseni kokonaisen euron :) 


Eihän se ihan tuollaisena kelvannut, joten ensin valkoinen maali pintaan, tietty! Sitten vähän pitsinauhaa ja helmen hehkua... ja johan kelpaa :)
Jotain muutakin sieltä kierrätyksestä tarttui mukaan, niistä kuvia sitten toisella kertaa. Rentoa sunnuntai-illan jatkoa toivotellen,
Nanette

8 kommenttia:

 1. Ihanat tuunailut kertakaikkiaan<3 ja lehdenkin hain, en olekkaan ennen ostanut kyseistä lehteä, mutta siellä oli muitakin herkkupaloja kotisi lisäksi:) Lehtipinot vain kasvaa kun joulu lähestyy;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari ja samoin! Just kävin kommentoimassa sun ihanuuksia :) Kiva kun tykkäsit lehdestä! Ja nyt on kyllä vaikka mitä ihania joululehtiä tarjolla....

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Saas nähdä haluaako neiti 5-v kokeilla sitä jalkaansa kun näkee tuon :)

   Poista
 3. Oletpa ihania juttuja tuunaillut :) kirjat on kauniita noin ja puukenkä vasta kaunis onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä nämä ihanat kommentit niin saavat hyvälle mielelle :)

   Poista
 4. Oo... Mitä ihania juttuja oot tuunaillut. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij kiitos :) Aika pienellä vaivalla sai nättiä aikaiseksi.

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!