Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 9. marraskuuta 2013

Suihkimalla uutta ilmettä

Heh, onpa otsikko :P Yleensähän siis pensselöin uutta ilmettä esineisiin ja huonekaluihinkin. Nyt hankin vihdoin spraypullon, valkoista tietenkin :) Ajattelin josko sillä saisi helpommin hoidettua jotkut haastavammat esineet. Kuten kävyt esimerkiksi! 

Kauniitahan niistä tulikin ja aikaa meni ihan naurettavan vähän.


Nyt kävyissä on kiva huurteinen ilme ja sopivat kivasti noiden "ihan aitojen kristallien" viekkuun ;)


Kierrätyskeskusreissulta hankin myös pari enkeliä. En tiedä onko se lähestyvä joulu, mikä enkeleissä nyt niin viehättää, vai onko se vaan niiden kauneus yleensä? Tämä söpöläinen maksoi 50 senttiä... 

Väri oli aika irvokaan kellankultainen :/ Suhumaalia muutama sekuntti ja tsadaa, johon parani :)Tuossa se vielä nojailee kynttilänjalkaan ja miettii minne asettuisi. Eipä se kyllä huono tuossakaan kai ole. Toisesta enkelistä lähipäivinä kuvaa. Se kun on osa yhtä uutta viritystä/kokonaisuutta. Miten sitä jaksaakaan aina viritellä yhtä ja toista :D 

Lopuksi vielä todisteita siitä, että kyllä se aurinko ihan oikeasti välillä näkyy! Kivoja valonsäteitä ja varjoja toi kotiin, ja hymyn suupieliin :) Suuren suuren hymyn minulle toi myös ihanat kommenttinne viime postaukseen! Iso kiitos :) !!

Me ollaankin vietetty koko perjantai ja tämä päivä kotosalla vaan. Pieni sairastui vatsatautiin, joka tietenkin nosti kovan kuumeen :(  Nyt on jo onneksi paremmassa kunnossa. Ja on kuulemma ihanaa olla vaan kotona ja "nuohota" äidin kanssa :)

Ihanaa kotoilua siis teillekin, mutta toivottavasti terveenä!


6 kommenttia:

 1. Kivoja tuunailuja ja banneri kuva on kaunis. Noita ikkunakehyksiä on mullakin kämppään nähden tarpeeksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noita ikkunakehyksiä alkaa kyllä näihinkin neliöihin olla ehkä jo vähän liikaa.. tai no jaa,voiks niitä muka olla liikaa :D ?!

   Poista
 2. Kyllä suhumaalit vaan on kätsyjä käyttää, vaikka minäkin kyllä enemmän pensselöin..tuntuu että suhumaalia menee niin paljon hukkaan suihkutellessa :)

  Kivoja tuunauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin just huomasin,että olin vähän "suhuttanut" tuota partsin pöytääkin samalla :D Kiva jos tuunaukset miellytti :)

   Poista
 3. Mulla on samanlainen kannellinen lasikippo missä sulla on kristallit - olen sen kirpulta ostanut ja maksoi 50senttiä.. kaunis asetelma - mä luulen että mä lähen kanssa suhuttelemaan käpyjä - ovat niin kauniita tuossa! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla,että viritykset ja kuvat miellyttää silmää :) ! Toi munkin kippo on kirpulta, hinta jotain samaa luokkaa kuin sinun. Ai että miks me ravataan kirppareilla?!?! ;)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!