Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 30. elokuuta 2013

Juhlahumua

Nyt tuleekin vähän erilainen postaus; hitusen värikkäämpi,kuin yleensä :) Vietimme eilen tyttäreni 5-vuotis synttäreitä! Voi sitä vilinää,kikatusta,jännitystä ja riemua! Ja pitihän juhlia tietenkin valmistella huolella. Ihan piti ottaa vapaapäivä sen takia :D :D Tosin satuin juuri sairastumaan kunnon flunssaan,että vähän huurussa mentiin :/ Tässä kuitenkin otoksia juhlien virityksistä.Värimaailma oli ehkä arvattavissa :)

 Keksin perustaa karkkikaupan, jota varten tuo lasilokerikko oli mitä mainioin! Vähän rusettia vielä koristeeksi ja siitä se alkoi hahmottumaan...




Herkutkin piti sitten valita teemaan sopiviksi...


Ja purkit...


Karkkikauppaan askartelin vanhanaikaiset karkkitötteröt,joissa oli kunkin vieraan nimi.




Tervetuloa karkkikauppaan :) !


Voitte ehkä arvata kuinka suosituksi tuo muodostui :)


Koska moni lapsi tuli suoraan päiväkodista, piti kuitenkin ihan aluksi tarjota vähän jotain suolaista...Hodareita mikroon ja mausteita maun mukaan :)




Juhlapöytä oli aika riemuisan värinen :) Tyttö oli itse saanut valita astiat, servetit ja muut rekvisiitat. 




Phuuuhhhh!!!


Tämä oli kotiovessa, niin naapuritkin osasivat varautua :D


Lisäksi oli ohjelmassa ongintaa, aasinhäntää ja kasvomaalausta. Niin ja tietenkin yleistä hassuttelua ja juhlameininkiä! Tämä äiti ei ehtinyt edes kahvikuppia juoda ja illalla uni maistui aikas hyvin :) Mutta pienten ilo ja riemu oli kyllä kaiken touhuamisen arvoista! Ja oma pieni sankarini oli onnesta soikeana <3

Toivottelen teille kaikille ihanaa,rentouttavaa viikonloppua! Itse vaan toivoisin,että tämä tauti väistyisi. Ois nääs vähän projektia ;) Siitä ja yhdestä unelmaihanuudesta kuvia, kunhan tokenen.

2 kommenttia:

  1. ...oi jospa oisin saanut olla mu-ka-na-aa.
    Onnea synttärisankarille :)
    Ihanan oloiset juhlat ja voi mitä ihanuuksia bongasin: ruutu ja pallo rasia, ihana muki ruusukuvioin roikkui karkkiakaupan tiskin yläpuolella ja mielettömän ihana taulu ja kakkukupu ja ja vaikka mitä ihanuutta.
    Pitääpä esitellä tyttärille, Iida varsinkin tykkää teemajuhlia järjestää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas hymyn huulille nostattava viesti,Mummu-Ruusunen! Kaunis kiitos!! Ja onpas sinulla kyllä tarkka silmä;kaikkea "extraakin" kuvista bongasit,wow! Kupu on muuten ihan Ikeasta,myynnissä mielestäni edelleen.Taulu Askosta ja muki kierrätyskeskuksesta.
      Tämä oli mulle ensimmäinen kokeilu tällaisista vähän erilaisista synttäreistä. Tykkäsin kyllä ja taidan kokeilla jotain uutta taas ensi vuonna :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!