Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Rimpsuröyhelöä

Sunnuntaitervehdys! Onpas tämä arkeen totuttelu jotenkin hankalaa... Työ-päiväkotirumban jälkeen tuntuu,ettei aikaa riitä oikein mihinkään :/ Tai jos riittäisikin,väsyttää niin,ettei saa mitään aikaiseksi :P Mutta tänään sentään jotain pientä! Ostin kesälomalla Hobbarista naurettavan halvalla suloisen rullakapan ja nyt vihdoin sain sen silitettyä ja laitettua paikoilleen! Se silitys olikin sitten toinen juttu... !! Ei siitä sen enempää,mutta sillä selittyy rimpsujen jonkinasteinen "vallattomuus" :D 

On muuten äärivaikeaa,ainakin minun kameralla,saada otettua päiväsaikaan hyvää kuvaa ikkunasta!! Mutta tuossa se nyt rimpsuilee :) Nappasin vielä illan hämärtyessä yhden kuvan salamalla,jos vähän paremmin näkyisi..


Ja loppuun vielä tällainen ihan yleiskuva pienestä keittiöstämme :)


Nyt vähän sunnuntaipsyykkausta,että jaksaa taas startata alkavaan viikkoon... Jos ehtisi vähän enemmän täällä kotonakin touhustelemaan :) Iloista viikkoa teille!

4 kommenttia:

 1. Oh! Ihana! Niin kaunista muutenkin. Eikö ole kamalan haastavaa pientä tilaa yrittää kuvata.
  Mulla puuttuu keittiöstä edelleen koko verhot. En oikein tiiä millaiset tai miten sinne laitan... no ehkä viellä keksin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Olet oikeassa;pientä tilaa on aika kinkkistä kuvata! Sitä löytää itsensä välillä ihan kummallisista asennoista :D
   Ihan varmasti keksit jotkut ihanat verhot keittiöösi,sinun kauniit ompeluksesi tuntien!

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!