Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 8. elokuuta 2013

Lisää GG-tunnustuksia

Aiemmin kerroinkin,että kiitos yhden FB-ryhmäläisen vinkkauksen, sain hankittua Greengate-astioita 40% alennuksella! No kyllähän niitä silloin on pakko ostaa :)  Tällaiset kaunokaiset sain astiahyllyäni kaunistamaan.  Minusta näitä eri malleja on ihanaa sekoitella keskenään! Jotenkin ne kuitenkin sopivat kaikki keskenään toisiinsa.

Vaikka en yleensä niinkään punaisen fani ole, niin kyllä näiden kohdalla teen poikkeuksen! Ja mätsäävät kivasti noiden lattemukien kanssa :)

No näitä pieniä kulhojahan ei voinut vastustaa!!
Vaaleansinistä/turkoosia oli enää yksi jäljellä, mutta ehkä löydän sille kaverin joskus...


Nämä ovat ihka-ensimmäiset Gg:ni,jotka hankin vuosi sitten. Vähän hidasta tämä mun keräily...

Olen "valitettavasti" nähnyt vilauksia uudesta Greengate-kuvastosta ja voi jesta mitä suloisuuksia uudesta mallistosta löytyykään!! Täytynee alkaa oikein kunnolla säästämään rahaa :D 

 Ensimmäinen kokonainen työviikko loman jälkeen vaatii näemmä veronsa; veto aikas veks ja postaustahti sen mukainen... 

Isosti kiitän viime postauksen kommenteista; niitä on niiiiin mukava lukea :) !! Ja lämpimästi tervetuloa uusi lukija, Tanni!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos, Nanette!! Lähin aikani kuluksi selailee sun blogia alusta asti ja täs vaihees mä oon niinkun hypännyt kelkkaan - hyvä niin!!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!