Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 26. elokuuta 2013

Paikkojen hakua

Nyt on sitten maalit kuivuneet ja alkoi ihmettely,että mihin noita valkoisia ihanuuksia virittelisi. Kehysten kanssa kokeilin jotain vähän erilaista; eihän kehyksiin tarvitse aina laittaa kuvaa,jos jo pelkkä kehys on kaunis :) Vähän pitsiä ja muuta söpöä ja tällaiset niistä tuli. Vähän vielä etsivät paikkaansa,mutta kokeilemallahan se oikea paikka selviää.

Olkkarissa....Vai sittenkin makkarissa....

Kirjaimet päätyivät vanhaan paikkaansa,ainakin nyt alkuun. Tykkään kyllä enemmän näin valkoisina. Yllätys :D


Matkalaukku pääsi makuuhuoneeseen,mutta jääkö sinne...Nähtäväksi jää. Jotenkin se tarvitsisi kyllä kaverin ;) Mutta saa nyt toistaiseksi kelvata tuo vähän modernimpi versio,kun söpö on sekin.
Tuossa eräänä iltana kaiveltiin tyttäreni kanssa laatikkoa,jossa oli hänen vauvavaatteitaan, joita olen säilyttänyt. Voi hertti kun ne vaatteet olivatkin pikkuruisia :) Laatikosta löytyi myös niitä ihan ekoja kenkiä. Myös ne,joita tyttö käytti 1-vuotis synttäreillään,kun oli juuri oppinut kävelemään. Ihania muistoja <3 Pitihän ne laittaa sitten esille!Hempeissä tunnelmissa alkavaan viikkoon! Ja iloisissa; taas uusi lukija, ihanaa!! Tervetuloa Ella :)

4 kommenttia:

 1. Kivoja tuunauksia oot tehnyt! :) Suloiset noi pikkukengät. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi :) Nuo kengät saavat kyllä aina hymyilemään...

   Poista
 2. Kaunista :) Kiva kun olit vieraillut ja jättänyt kommenttia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tottakai käyn kurkkimassa blogiasi ja kommetteja jätän mielelläni,kun tiedän miten kiva niitä on itsekin lukea :) (olen aiemminkin kommentoinut kyllä ;) )

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!