Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 21. syyskuuta 2013

Kylppärin kaunistus

Huh,olipa viikko! Tämäkin päivä mennyt piiitkistä päikkäreistä nauttiessa. Uni tekee hyvää :)  
Yksi pakko saada-haave löytyi yhden Facen ryhmän kautta n.kuukausi sitten 19 eurolla. En vaan ehtinyt käydä sen kimppuun aiemmin,mutta nyt se on vihdoin valmis. Maalia tietty pintaan ja tarran tilaus luottotoimittajalta. Tässäpä lopputulos:



Tykkään kun tuo tyhjänä ammottanut seinä sai vähän "sisältöä".


On myös hauskasti muistuttamassa siitä,miten ihanaa on, kun kone pesee pyykit! Mahtoi ennen vanhaan olla aika raskasta touhua...


Ja tältä pyykkilauta siis näytti alunperin:


Valkoisena yllättäen taas mielestäni aika paljon kivempi :) 

Josko sitä huomenna olisi jo vähän pirteämpi. Olisi kova hinku taas jotain tuunailla ja viritellä...En vaan yhtään vielä tiedä mitä?! Ehkä keksin jotain virkaa jokin aikaa sitten kirpparilta löytämilleni helminauhoille... 

Ihanaa viikonlopun jatkoa teille ja sydämellisesti tervetuloa lukijoiksi Mama ja Rouva Kivitikka!!

4 kommenttia:

  1. Tulikin nätti:) Mulla on oikein vanha ja sitä en raaski tuunailla-sitäpaitsi se on siskolta saatu, joten tulis satikutia jos "senkin" maalaisin valkoiseksi. Mutta Jos jostain löydän toisen tai siis kolmannen sen voisi fiksata....se toinen on pieni ihanuus ja kuuluu olla kans alkuperäinen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuokin on kuulemma ihan oikeasti vanha,mutta sen verran oli mielestäni uuden näköinen,että arvasin näyttävän paremmalta valkoisena.

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!