Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Pieni tuunaus-iso hymy

En ihan vielä laitakaan kuvaa siitä "överi-ihanuudesta", kun pitää ekana näyttää jotain han omin käsin toteutettua :) Olen aiemminkin marmattanut tuon kulmakaappini jonkinlaisesta värikaipuusta. Siis vaikka kokovalkoinen ON ihana,niin jotenkin tuo on aina mielestäni kaivannut jotain väriä. No tuossa kesällä ostin K-Raudasta kauniin tapettirullan 1,95eurolla ajatuksena "josko tuota joskus johonkin voisi käyttää" (tiedättehän :P ). Jonkin aikaa sitten luin jonkun ihanaisen vinkin siitä,että mattoteippi on oiva väline kiinnittää paperia,kangasta tms. niin,että sen saa laitettua kunnolla kiinni, mutta myös otettua siististi pois! Siitä se ajatus sitten lähti! 

Eihän se mennyt ihan Strömsöisesti,mutta minun silmiini kelpaa kyllä! 



Eikös vaan näytäkin ihan erilaiselta verrattuna aiempaan?? (Kuvia piisaa kyllä ihan viimeaikojen postauksissa ;) ) 

Ai niin,tuunasinhan minä jotain muutakin; tuon tarjottimen tuossa! Jos joku muistaa aeimmista kuvista,tuossa oli jalat. No pikkuiseni (reppana) tippui unissaan sen päälle yhtenä yönä, jonka seurauksena toinen jalka hajosi. Onneksi ei tytöstä hajonnut mitään! Irrotin sitten toisenkin jalan ja muistin Tiimarin eurolaarista bongaamani tarrat. Olivat vielä ihan kuin tehty noihin pitkiin sivuihin! Sisäpuolelle liimasin vielä sellaiset kulmatarrat,ruusuiset nekin. Ihan kiva tuli :)



Kyllä se vaan niin on,että joskus aika pienillä jutuilla voi saada paljon aikaan :) Ja kiva,että välillä välähtää tässäkin pääkopassa :D 

Mukavaa syyskuun alkua teille! Kääk,kai se on nyt sitten syksy....

10 kommenttia:

  1. Ihania tuunauksia oot tehnyt. :) Yleensä ne on just ne pienet jutut joilla on iso merkitys ulkonäöllisesti. Samoin kivaa syyskuun alkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi :) Näinpä se näyttää olevan,että pienelläkin saa joskus paljon aikaan ;)

      Poista
  2. Tuosta kaapista tuli kiva. Pienet jutut tekee suuren eron entiseen verrattuna:) Oletkos huomannut blogissani arvonnan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne-Mari! Huomasin arvonnan juu,mutta unohdin osallistua :P Pitääpä korjata tilanne :)

      Poista
  3. Pienistä puroista kasvaa meri ja pienistä tuunauksista kokonaisuuksia, todella ihanat tuunaukset!
    Mitähän minä keksisin tällä viikolla = ykköskodin syys siivous
    saattaapi olla että blogini Mummu-Ruususen koti saa postauksen tosi piiiitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Mummu-Ruusunen :) Innolla odotan mitä kaikkea ihanaa taas keksitkään! Ai vanha blogikin päivittyy vielä?? Pitää kurkata ehdottomasti!

      Poista
  4. Mulla ainakin on tapana sitä mattoteippiä käyttää moniin juttuihin! Ja hieno on kaappisi - todella!! Kekeseliäisyyttä niin risatkin tavarat saavat uuden elämän - Hieno!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanni :)! Mulle tuo mattoteippi on ihan uusi tuttavuus,mutta pitänee kokeilla muissakin jutuissa,kunhan keksii missä :D Pähkäilen myös missä muualla käyttäisin tuota tapettia,kun jotenkin siihen niin tykästyin...

      Poista
  5. Voi kuinka sievä! Loistava idea!!! :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!