Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pulmallinen löytö ja sohvashoppailua

Tuulinen sunnuntaitervehdys teille :) Ja isosti hymyillen haluan toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijat!! Vihjaisin tuon arvonnan yhteydessä,että tein ihanan,mutta hieman pulmallisen löydön. Täpinöissäni esittelen sen jo,vaikken ole sitä ehtinyt vielä maalaamaankaan. Olen niiiin innoissani ja samalla vähän hädässä; mihin ihmeeseen tämän nyt sitten laitan muka?? Mutta pakkohan tämä oli hankkia, kun..noh..tällainen nyt  vaan on niiiin ihana <3 !

Tadaa: the torso!


Tuossa se nyt nököttää, mutta njaah, onko vähän liian tupattu tuo "alue" ?? Ja arvatkaa meinasinko saada sydärin, kun yöllä heräsin ja katsoin että kuka kumma seisoo sänkyni vieressä :P ?!?! 




Tämän löytämiseen liittyy niin hauska tarina, että pakko kertoa! Sain kutsun juhliin, joihin tarvitaan ihan iltapuku, ei mikään Vero Modan mekko.. Muistin yhden liikkeen tässä lähellä, jonka ikkunassa olen kauniita iltapukuja nähnyt. Konkkasin siis sinne ja päätin kokeilla muutamaa pukua. Sovitustila oli liikkeen takahuoneessa ja siinä mekkoja kokeillessa menikin pasmat ihan sekaisin, kun tilan perällä pilkotti pari torsoa!! Rohkaistuin sitten myyjältä kysymään, josko ovat vielä käytössä vai haluaisiko ehkä myydä mulle yhden... Päädyin sitten lähtemään liikkeestä torson, enkä juhlamekon kanssa :D

Ajattelin vielä maalata tuon valkoisella, vaikkei paha noinkaan kyllä ole. Ja sitten pitäisi päättää sijaintikin vielä... Ja pitäiskö tuo vielä päällystää jotenkin?! Vihjeitä otan kiitollisena vastaan :) 

Huomenna pitäisi yritää töihinpaluuta. Saas nähdä miten sujuu,kun tuo polvi on vielä niin hurjan kipeä :( Toisaalta hyvä,että pääsee töihin, niin ei ole aikaa olla tässä koneella niin paljon ja tehdä sohvashoppailua. Vararikkoonhan tässä menisi :P Mutta nämä sydämet eivät kyllä kovasti kukkaroa kurittaneet ja voi miten niistä tykkäänkään! (12 euroa!) 


Ihan käsittämättömän huolellista ja kaunista jälkeä joku osaakin tehdä!



Jotain muutakin on tullut tilattua sohvalta käsin... Niistä sitten joku toinen päivä kuvia ;)

Mukavaa sunnuntain jatkoa! Minäpä lähden nyt tutustumaan teidän uusien lukijoiden blogeihin, jippii! 

8 kommenttia:

  1. Ihana torso! Jysky ilmoitti 168cm torsoja 30€/kpl ja mie pähkäilen nyt pää punasena, minne sen saisin mahtumaan, eikä kyllä muuta paikkaa ole mullakaan kuin makkari. Sydänhalavauksenhan sitä saapi, kun yöllä sitä sit säikkyy.....ihana tuo sydänketjukin :) ...muuten sohva on petollinen ja kallis paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin,että sen tilan tekee vaikka väkisin jos jotain oikein haluaa :D !! Varsinkin jos noin halvalla saa!! Mä maksoin tuosta 40euroa. Ei sekään paha ole kun netissä välillä on nähny että pyytävät parikin sataa!
      Kiitos taas kauniista kommenteistasi :)

      Poista
  2. Mä oon just tommosesta ihanuudesta haaveillu ja tänää bongasin jyskin lehdessä saman tapaisesta mainoksen, täytyy käydä kurkkimassa,josko se olis mieluinen. Mulla on eteisessä semmonen metallinen torso jota somistelen aina kausittain vaihtuvilla huiveilla ja muilla asusteilla . Haluisin kuitenkin tollasenkin torson ja oon aatellu et sen vois vaikka päällystää pitsi-tai jollain muulla kankaalla , sen valkoseksi maalaamisen lisäksi :) Vois laittaa sen makkariin vaatetelineeksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torsoja ei kai ikinä voi olla liikaa :) Tuokin on mun kolmas,mutta ensimmäinen oikean kokoinen. Metallitorsokin ois ihana! Täytyykin käydä kurkkaamassa sun blogista ;) Päällystäminen muakin innostais,mutta en ole yhtään varma osaisinko... Voihan sitä tietty aina yrittää :) !

      Poista
  3. Kaunis asetelma, tuo vanha ovi on niin ihana:) Tuollainen torso olisi kyllä kiva, siihen saisi koruja, huiveja yms muuta esille. Harmi, kun meillä ei mahdu mihinkään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen! Ovi on ihan mun lemppari;kierrätyskeskuksesta sen löysin :) No ei tuo torso oikein meilläkään kunnolla mihinkään mahdu, mutta jos vähän tiivistää,niin eiköhän se paikkansa löydä :D

      Poista
  4. ihana tuo torso..mieki tuommosta etiskelly..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mehtäemäntä :) Tuossa nuo lukijat vinkkaavat,että Jyskissä ois torsoja kaupan ;) Voivat olla jopa kauniimpia kuin tuo mun... Kyllähän nyt ainakin yksi torso pitää kotoa löytyä :D

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!