Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Haasteita yhdellä iskulla

Onneksi en tunnu olevan ainoa bloggaaja, jonka postaustahti on vähän hidastunut näiden ihanien helteiden myötä! Siis eihän sitä malta olla sisällä ollenkaan :D !! Tänäänkin ollaan tytön kanssa oltu ihan koko päivä ulkona. Tyttöäkin jo naurattaa, kun sanon vähintään kerran päivässä, unelmoivasti huokaisten: "kyllä kesä vaan on niin ihana" !! Mutta kun se on :) 
 
Kotona ei siis kummempia muutoksia ole tapahtunut,paitsi rantahiekkaa rapisee siellä sun täällä ja rantapyyhkeiden pyykkivuori sen kuin kasvaa... Mutta niitä en nyt alkanut kuvailemaan :P Päätin VIHDOIN tarttua muutamaan haasteeseen, joita olen saanut eri blogeista. Jotkut jo aikaa sitten.... Mutta koska olen kertakaikkisen surkea näihin vastaamisissa, päätin nytkin vähän niin  kuin yhdistää pari haastetta :) Eli Pullakahvihaaste yhdistettynä Kuvia arjesta-haasteeseen :D Saas nähdä mitä tästä tulee... Mutta pyrin heittämään sanalliset vastaukset pullakahvikysymyksiin ja loppuun laitan näytille kuvia meidän arjesta kuluneen kuukauden ajalta. 
Nyt en ihan edes muista keiltä kaikilta näitä kaffe-ja arkihaasteita on tullut,mutta ainakin Tannilta, Seikulta, Mehtäemännältä, Elleniltä, Marika V:ltä ja ehkä vielä joltain muultakin :D .... Anteeksi armahaiset,että kesti näin kauan! Ja sori Marionella, Heli ja Tanni, 11 kysymykseen ja mekkohaasteeseen vastaan sitten tuonnempana :P Olikohan vielä joitain muitakin...(?) 
 
 

Mutta nyt haasteiden kimppuun.
 
"Määrätynlainen uteiliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon. 
Omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme.
Monipuolisuus on valttia blogeissa!
 Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi.
 (copy/paste) (Jakaminen vapaaehtoista)
Esitän kysymyksiä, jotka saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa.
Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin? 
Voit vastata pelkästään valokuvin."

1. Mikä on sisustustyylisi?
 
Valkoinen. Heh :D
No kaipa tämä sitä maalaisromanttista on pääosin. Romanttista,hempeää. Vähän vaaleanpunaista,pitsiä ja rimpsua. Paljon kirppis-ja kierrätystavaraa ja mööpeliä. Aina tietty valkoisella maalattuja ;) Tähtiä ja vielä vähän tähtiä. Ja tekstejä. Liian paljon varmaan :D 
 
 2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?
 
Hmm...Oon kai yrittänyt tasaisesti panostaa kaikkii huoneisiin. Silmiähän siinä särkisi, jos joku huone olisi "huonompi", kuin muut :P 
 
3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa? 
 
Nii jos sitä rahaa olisi, niin lähtisin ensimmäiseksi tyttären kanssa jollekin ihanalle aurinkomatkalle talvella. Se on meidän molempien iso haave :) Sisustukseen tulisi varmaan törsättyä. Ja jos sitä rahaa olisi kuin roskaa, ostaisin ehdottomasti unelmien pikkuisen pitsihuvilan!
 
 

 4. Mihin käytät paljon rahaa?
 
En oikein mihinkään. Jos pakollista normiarkea ei lasketa :/ Sisustushömpötyksetkin pyrin hankkimaan tosiaan kirppareilta tai käytettyinä ja vaatteekin hankin monesti ale-rekeistä. 
 
5. Mistä onnesta unelmoit?
 
No jos saa haaveilla oikein överisti, niin se oma pieni pitsihuvila, jonka alakerrassa olisi pieni sisustuspuoti. Tyttären kanssa yhdessä touhuttaisiin kaikkea kivaa ja aurinko paistaisi aina :) En kyllä hirveesti panisi pahitteeksi, jos siellä kotona häärisi joku nikkarointitaitoinen ihana mieskin :P  
Mutta onnea on myös tämä arki ihan nyt. Tytär tekee joka päivästä onnellisen <3 
 
 6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
 
Jonkun rakkaan ihmisen ja oman terveyden pragaaminen. Huumorintajun katoaminen tai ikuinen pimeys/talvi. Oishan näitä vaikka mitä,mutta ei haluu edes ajatella :(
 
 7. Missä asiassa olet tunnollisin?
 
Tyttäreeni liittyvissä asioissa. Joka-aamuisessa suihkussa :)  


 
 8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
 
Helpompi on keksiä mitä EN antaisi anteeksi. Mutta sellaiset eivät olekaan inhimillisä virheitä. Eli ilmeisesti annan anteeksi aika paljon :) 
 
9. Mikä on naisen parhain ominaisuus? 
 
Huumorintaju
 
10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
 
Huumorintaju 
 
 
Ja lopuksi vielä niitä kuvia arjestamme. 
 
Rakkaus <3 
 
Kevään ensimmäinen äidille poimittu kukkakimppu 
 
Perus-aamupala 
 
Lempihetki aamuisin
 
Tyttären balettikoulun kevätesitys ja harjoitusposeeraus :) 
 
Yhdessä leivottu mustikkapiirakka äitienpäiväksi 
 
 
Eilen Kuusijärvellä kesästä nautiskellen

Perusnäkymä äidin makuuhuoneesta :) Siellä pieni nytkin tuhisee <3 

Vähän sekalainen postaus ehkä, mutta nyt voin vetää muistilistalta pari kohtaa yli; haasteet suoritettu! Ja kaipa tätä kautta pääsitte tutustumaan minuun vähän enemmän ;) ? 
En nyt pistä haasteita eteenpäin, kun ovat jo niin paljon kiertäneet. Mutta toki nämä saa nappaa mukaansa,ken tahtoo :) 

Ihanaa,aurinkoista ja kesäistä sunnuntaita teille kaikille! 

 

 
  
 

14 kommenttia:

  1. Mukavaa luettavaa - kesäisten kuvien siivittämänä<3
    Kesä on ihmisen parasta aikaa - sanon minä.. Juu, ei täälläkään ole malttanut koneella olla.. pihalla olo ja kuokkiminen paljon mukavampaa. Ihanaa tätä päivää teille ja tietenkin uutta tulevaa viikkoa. Nyt nautitaan!!
    Pikki-pirpanalle myös terveiset Tannilta<3..suloinen tyttö<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onneks nautittiin! Nää helteet oli vissiin tältä erää tässä :( Iso höh! Mutta kyllä se kesä taas tulee :) !
      Kiitos terveisistä,kerron varmasti <3 On kyllä tyttökin niin kesäihminen,että saas nähdä miten suu mutristuu huomenna... Onneks on päiväkodin kevätjuhla,niin on muuta jänskää odotettavissa :)
      Mukavaa viikkoa Tanni !

      Poista
  2. Mukavaa aurinkoista,kesäistä sunnuntaita sinne teille myös.Ihana arki,elämän eliksiiriä.Niin on tunnelmallinen pesä siellä sängyssä.Terkkuja myös sun prinsessalle=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos terkuista Jaana Kristiina :) Kerron varmasti :)
      Arki todella on usein ihan parasta!

      Poista
  3. nää haasteet on kyllä mukavaa luettavaa.
    miuta tämä helle alkaa jo nyppimään todenteolla. päähän koskee kun ukkosta on ilmassa koko ajan. meillä ei ole satanu kohta puoleentoista viikkoon milliäkään vettä. :/ tuskaa...
    onneksi jotkut osaa nauttia tästäkin.
    mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt helpottaa sun päänsärky,kun tähän taisivat nämä helteet loppua :/ Sais tosiaan vähän välillä sataakin,luonto tykkäisi. Minä ehkä en... Mutta kestän kyllä,jos saan sitten taas lisää helteitä :D
      Kivaa viikkoa sulle :) !

      Poista
  4. Arki on kyllä niin parasta <3 Ja erityisesti kesäinen arki! Niin ja vielä kun siihen kuuluu noin suloinen tytteli, niin vielä parempaa :) Kiva hyvänmielen postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin just!! Arki on (useimmiten) ihanaa!
      Ja voi kiitos kauniista sanoistasi <3 Tyttö on kyllä mulle niiiiiiin rakas ja niin on suloinen :)
      Kiva jos postauksesta sai hyvää mieltä :)

      Poista
  5. Kiva oli lukea näitä haasteita :)
    Kauniin kukkakimpun ihana tyttäresi on tuonut!
    Suomen kesä on niin lyhyt, että kyllä hyvällä ilmalla pitää olla ulkosalla. Syksyllä on aikaa sitten bloggailla. Ja bloggaustauon aikana tulee uusia bloggausideoita, toivottavasti ;) Ellei pää sitten tyhjene kokonaan...Minulle voi käydä niinkin...
    Ihanaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on kyllä kiva lueskella toisten blogeista,mutta mikä ihme siinä on, että itse oon niin saamaton näihin vastaamisessa?! No nyt onnistuin sentään :D
      Heh,tuskin se pää pääsee kokonaan tyhjentymään :D Mutta välillä on ihan hyvä vähän tyhjäillä ja relailla ;)
      Kivaa alkanutta viikkoa sullekin <3

      Poista
  6. Ihana postaus, kivaa luettavaa!! :) Minäkin ehdin nyt täällä piipahtamaan, koko viime viikko meni synttäritouhujen parissa..

    Ihania kuvia, suloinen tytär sinulla <3 Kyllä siitä Suomen kesästä kannattaa nauttia, sisällä ehtii olemaan sateella ja pakkasella ;) Mukavaa viikon jatkoa sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos postaus ilahdutti :) Ja minua ilahdutti taas kauniit sanasi <3 Kiitos!
      Arvasinkin,että siellä ollaan ihan synttäritouhuissa :) Pitääkin heti kurkata blogiisi mitä ihanuuksia siellä teillä oli!
      Kivaa viikkoa sinullekin Heli <3

      Poista
  7. Kyllä nuo helteet oli sellaiset, että siitä pitikin nauttia. Nyt sitten värjötellään kylmässä. Mutta eiköhän se tästä lämpene. Ihana huone teidän prinsessalla :) Mukavaa viikkoa, toivoo Liisa . Liityin vasta blogiisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa Liisa!
      Juu nyt taitaa sitten viiletä oikein kunnolla,höh :( Mutta kyllä se kesä taas tulee!
      Tytön huone on "melko" pinkkipainoitteinen :D Mutta eikös pikku-prinsessalla vähän pidäkin olla :)
      Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!