Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 20. toukokuuta 2014

Yllätys ja viritys

Lämmintä kesäiltaa ihanaiset :)  Voi näitä säitä!! Kävin tossa iltasella pyörälenkillä ja hymyilin hölmönä koko matkan :D Kyllä mä niin vaan tykkään kesästä! En ole varmaan ainoa ;) 

Vähän hiljaista ollut sisustusrintamalla,ehkä juuri ihanien säiden takia. Onneksi sain kivan yllätyksen blogiystävältäni, joka innosti vähän somistelemaan. Kiitos vielä kerran Jaana Kristiina ihanasta taulusta! (Ja namskis-suklaasta :) ) Yllätyspakettien vaihto lähti siitä, kun halusin avittaa Jaana Kristiinaa vanhojen lankarullien keräyksessä. Pistin sitten vähän muutakin somaa pikku-pakettiin ja lähetin matkaan. No ihana blogiystävä halusi sitten ehdottomasti mullekin lähettää jotain :) Voi mitä ystäviä näiden ihanien blogien kautta olenkaan saanut <3  Taulun tekstin vuoksi melko luonnollinen sijoituspaikka oli makuuhuone :)



Eikös olekin supersuloinen! 



Kyllä meni tämän yllätyksen sisältö taas niin nappiin! Kummasti sitä alkaa ihmisiä tuntemaan ihan blogien välityksellä! 

No sitten se viritys... Varsinainen onkin :D Tajusin tuossa yks ilta,että hups- pääsiäismunathan ne vielä kellivät siinä tekemässäni kanaverkkotötterössä :P Mutta mitä ihmettä tilalle?! Päässä vaan humisi,eikä ajatuksen ajatusta syntynyt. Olen kuitenkin jotenkin tykästynyt tötterööni ja halusin pitää sen esillä. Mutta en tyhjänä. Pari päivää meni ja yht´äkkiä muistin talvella kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta kahmimani vanhat kellastuneet "kristallit"! Ja heh,tämmönen siitä nyt tuli :D (Naureskelen tässä kun en ole nyt ihan vakuuttuneen varma tästä virityksestä...) 


Pitäiskö tuonne tötteröön asetella jotain muutakin..? Mutta sit vois mennä jo toooosi överiksi :D 


Aika kivasti nuo kristallit kyllä välkähtelee. Kuvista sitä vaan ei oikein näe :/ 



Jaa..a...Saapi kommentoida ihan vapaasti. Mä kestän kyllä :D 

Kesäistä, iloista viikon jatkoa teille toivottelen! Huomenna onkin ihan paras päivä; tyttö tulee äidin luo <3 !!! Ai kamala miten onkin taas ikävä :( ! 

Halaukset,
Nanette

16 kommenttia:

  1. Säät on kyllä nyt suosineet ja mä tietysti ollut flunssassa, no mutta onneksi nämä säät jatkuu ilmeisesti vielä muutaman päivän, jos mäkin niistä pääsisin vielä nauttimaan :) Nuo kristallit näyttää hyvältä tuossa tötterössä. Tuli kuvia katsellessa mieleen, että miltähän näyttäisi jos tötterön sisällä olisi jotakin vaaleanpunaista kangasta :) !?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi sua :( Toivottavasti paranet pian! Varotan vaan,että ainakin oma flunssani oli aika sitkeä tapaus....
      No hyvä että kristallit näyttää kivalta! Tää oli taas näitä ihmekokeiluja :D Mutta juu,voishan tuohon kokeilla jotain fyllinkiäkin...

      Poista
  2. Kiva,että taulu on mieluinen.Aattelinkin se olevan sulle ja sun sisustukseen sopiva.Eipä vois paremmin nuo kristallipallot käydä tuohon kanaverkkotötteröön.Hyvä kontrasti.Ja isot pallot vielä on nätit ja näkyvät.
    Helle vie mennessään.Piha vaan kutsuu.Mutta mikäs sen mukavmpaa.Nautitaan nyt kun saadaan aurinkoa ja lämpöä.Kauan sitä ooteltiinkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan nappiin ajattelit :) ! Tykkään niin kovasti taulusta!
      Mukava kuulla,että kristallit näyttää ihan ok:lta. Ehkä just se kontrasti muakin tossa jotenkin kiehtoo...
      Täällä on ollut tänään vähän sateinen ja harmaa päivä,mutta onneksi lämmin. Ja aivan;nautitaan!!

      Poista
  3. Oi miten ihanan ylläri paketin oot saanutkaan <3 on kuin tehty makkariisi :) lämmintä on ollut mutta tänään ( nyt) päikkyaika niin mulla villasukat jalassa ja villatakki päällä kun niiiiin paleltaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin super tuo taulu! Ihan onskuna oon :)
      Hih,toinen vilukissa siellä :D Mä oon ihme kyllä nyt ihan tarjennut,mutta yleensä kun muilla on t-paidat,mulla on pitkähihasta päällä :P

      Poista
  4. Kauniin yllätyksen olet saanut, kyllä täällä vain oppii kanssasisarista yhtä sun toista :-) Tötterö ja kristallit, ikäänkuin vastakohdat täydentävät toisiaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeellistä,eikö! Ihanaa oppia tuntemaan uusia ihastuttavia ihmisiä täällä blogimaailmassa :)
      Kiva kuulla,että tötteröviritys on ok. Kaikkea hassua pitää kokeilla :)

      Poista
  5. Ihanan yllätyksen olet saanut!
    Täälläkin on ollut niin lämpimät ja aurinkoiset säät, että vapaa-aika on mennyt pihalla puuhaillessa. Ja sen kyllä huomaa, kaikki sisähommat on tekemättä...
    Kivaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätys on tosiaan ihana! Oon muuten pitkään jo etsiskellyt jotain pientä ja suloista sulle lähetettävää,mutta haluan löytää "just sen oikean" jutun,enkä vaan jotain. Ja semmonen on vielä etsinnässä ;)
      Ulkona puuhasteluhan on just sitä oikeata puuhastelua just nyt! Mullahan ei pihaa ole,mutta parveke huutaa jo kukkia.Eli kohta pääsen minäkin "ulkohommiin" :)
      Kivaa viikon jatkoa sullekin <3

      Poista
  6. Jokos kirmailit unelma-tunika ylläsi kylän raitilla..?? Helmat hulmuten fillarilla..? =)
    Ihanat on kyllä ilmat olleet - ei malta sisällä pysytellä - kyllä tuo pelto vetää puoleensa.. Ihan on sinunoloinen puketti taasen - täys nappi Jaana Kristiinalta.. kauniita on asetelmat ja kristalleja roikkuu meidänkin torpassa siellä täällä.. tuovat taloon hyvää spirittiä.. Blingblingiä ei voi olla liikaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii,en kirmannut :D Ku en vieläkään raaski käyttää koko tunikaa :P Urpo oon... Mutta muissa vaatetuksissa olen kyllä fillarilla pistänyt menemään,kesäilmoista nauttien!
      Puketti oli tosiaan nappi! Me happy :)
      Ja niin totta,että blingblingiä ei voi olla liikaa ;) Ja jos vielä hyvää spirittiä tuovat,niin mikäs sen parempi!

      Poista
  7. Söpö pikkuine taulu<3 Voisko tuohon töttöröön laittaa joku muratinoksa joukkoon...nykyään on niin aidon näköisiä "muovitekeleitä) että kannattaa ostaa sellanen iso ja leikata muutama oksa sinne tänne...nimimerkki: enhän minä mutta naapuri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vaan olekin ihq tuo taulu :) !
      Murattia mäkin jo mietin,siis teko-todellakin :D ! Pitänee kokeilla,kun yks sellanen jo valmiina löytyis.

      Poista
  8. Yllätyspakettisi sisältö on tosiaan just sopiva tuohon :)

    VastaaPoista
  9. Kylläpä on suloinen taulu!! <3 Ihana muistaminen blogiystävältä! Tuo on sitä bloggailun parhautta :) Hyvin sopii tuohon paikalleen.

    Kauniita yksityiskohtia vilahtelee jälleen kuvissa, ihastelin tuota kannu/vati-yhdistelmää, ihana! <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!