Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 29. toukokuuta 2014

Unelmien tikkaat

Heippa ystäväiset pitkästä aikaa!! Voisko joku kertoa mulle mihin tää aika oikein kuluu?? Kuka on vähentänyt viikosta päiviä ja vuorokaudesta tunteja :P ?? No nyt ehdin vihdoin vähän blogitouhuihin,onneksi! Alkoi tulemaan jo vieroitusoireita :D Ja nyt on ihan näytettävääkin! Puhuin jokin aika sitten,että oli vähän niinkuin ihan pakko törstätä vähän... Mähän olen jo kauan,kauan halunut heinäseivästikkaita,mutta saamatttomuuttani (?) en ole sellaisia saanut tehdyksi :/ Päätin vihdoin tunnustaa totuuden: ei musta ole tikkaiden tekijäksi. Ja kun törmäsin näihin, päätös oli enemmän kuin helppo! Siis tällaiset just mä haluan!! Että vielä hyllytkin?! Tahtooo!!!! Ja nyt ne ovat täällä :) 


Tuossa seinällähän oli selkeä kolo (kun vein sen jalkalampun ystävälle hoitoon), että sehän ihan huusi just näitä :) !


Oli muuten hassua, miten jotenkin vaikeeta oli löytää hyllyille mieluisat esineet. Muka mikään ei kelvannut tai näyttänyt tarpeeksi hyvältä? Mutta näillä mennään,ainakin toistaiseksi ;)




Kyllä mä niiiiiin kovasti näistä tykkään! Ja voi laittaa taas yhden ruksin "pakko saada"-listaan :)


En ollut tällaisia hyllyllisiä versioita nähnytkään ja ihastuin näihin oitis! Ja mikä tsägä; rouva, joka näitä tekee, asustaa ihan työmatkan varrella.



Kauheasti muuta en olekaan kotona saanut aikaan, mitä nyt siivoillut aika lailla. Ehkä nyt,kun on tällaiset säät ja tyttö on isällään, tulee puuhasteltua vähän enemmän kotosalla. Jos ehtis vaikka käydä roskiksesta dyykatun kohteen kimppuun :D 

Mukavaa pyhäpäivää ja lähestyvää viikonloppua teille! 

Halauksin,
Nanette

24 kommenttia:

  1. Onpa kauniit, enkä ole minäkään nähnyt aiemmin tuollaisia :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykästyin kyllä noihin, kun saa kivasti hyllyille vaihtuvaa kokoelmaa :)

      Poista
  2. Oi <3 tuollaiset tikkaat mäkin haluisin <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä Helssinkkistä niitä sais ;) Mäkin tykkkään noista ihan hurjasti!

      Poista
  3. Ihanat tikkaat! Kiva, kun on hyllyt, tuollaisia en ole nähnytkään :)
    Äidilläni on jemmassa noita heinäseipäitä, ja olen ajatellut tehdä niistä jotakin. Mutta luulen, ettei minustakaan tule tikkaiden tekijää...Oishan se ihana, jos saisi tikkaat aikaiseksi ;)
    Mukavaa Helatorstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen :) Tällaiset hyllylliset oli mullekin ihan uutta! Ja hyllyt on siis tehty vanhoista lankuista.
      Mäkin suunnittelin kauan,että kyllähän mä nyt yhet tikkaat teen.. Vaan kuinkas kävikään :D Ties vaikka yllätät ittesi ;)
      Kivaa viikonlloppua!

      Poista
  4. No, onpas näppärät tikkaat. Huomasin tuossa ajelulla ollessa että siinä kehä kessan vieressä on mesta missä myydään heinäseipäitä ja huomenna olisi tarkoitus käydä kattelemassa. Mä voisin sua matkia ja tehdä tuollaiset, tosin en tiedä riittääkö taidot, mutta edes jonkinnäköiset. Ihanat on tavarat tikkailla, ja niihinhän on mukava vaihdella erilaisia asetelmia aina fiiliksen mukaan. Juu, mihin tää aika hurahtaa..? Ihan hirveetä - tuntuu, että mitään ei ennätä tehdä kun nyt jotenkin on kaikenlaista "mukamas" tärkeetä juttuu.. Ja perkuleen kylmäkin, jotta kohmeessa pysty mitään väsäämään. On teillä kyllä nätti koti<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sieltä munkin piti hakea niitä seipäitä ja tehä omat. Haha :D Mut matki ihmeessä! Sä kyllä saisit tollaset kasaan,ku oot niin näppärä! Hyllyt on tehty vanhoista lankuista ja alla on sellaset kulmaraudat. Mutta sellaset perus-hyllyttömätkin on ihanat!
      Juu,tavaroita varmaan tulee vaihdeltua fiiliksen mukaan. Pitänee käydä pitkästä aikaa vähän kierrätyskeskusta koluamassa... ;)
      Nyt on onneks vähän lämpimämpi ja aurinkokin jopa näyttäytyy välillä, jippiii!!
      Kivaa viikonloppua Tanni ja kiitos taas ilahduttavasta kommentistasi <3

      Poista
  5. Ihanat tikkaat!!! Tollaset on kivat ku niissä on hyllyt. ❤ En oo mikään nikkaroija minäkään, mahtaisko mies tehdä tollaset jos kauniisti pyytäis...? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi! Ja en voi olla ajattelematta, miltä ne ois näyttäny vanhan seinän kanssa... Paljon parempi kun nyt vasta hankin :)
      Kysäsepä mieheltä ;) Ilahtuu varmaan :D

      Poista
  6. Ihanat nuo tikkaat. Empä oo koskaan tuollaisiin hyllyllisiin törmänny. Kivat tavarat niissä nytkin on mutta helppohan niitä on vaihdellakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika :) Juu, mullekin ihan uus versio tällainen hyllyillä varustettu! Tuohon onkin tosiaan kiva vaihdella noita tavaroita. Fiiliksen ja ehkä vuodenajan mukaan.

      Poista
  7. Kauniit ovat kyllä, ja ihania tavaroita olet niille laittanut! :-) Näin ne must have jutut aina pikkuhiljaa kotiutuu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna :) Must have-lista senkun pienenee. Mutta kummasti siiihen kyllä ilmestyy aina jotain uutta :D

      Poista
  8. Onpas näppärät, kun nuo hyllytkin valmiina. Hienosti sopivat uuteen kotiinsa ja tavaratkin näyttää kivoilta. Erityisesti nuo tossut kruunun sisällä on ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :) Kovasti kyllä noista tykkään ja kivasti huokuvat vanhaa aikaa. Tossut on muistaakseni euron löytö kirpparilta. Vähän vaan tuunasin niitä ;)

      Poista
  9. Kivat tikkaat.Enpä ole ennen tommosia hyllyjä nähnytkään seivästikapuissa.Hylly tila on aina plussaa meille sisustusintoilijoille.Kivasti voipi vaihdella tavaraa hyllyyn,kun siltä tuntuu.OOt laittanut nätit tavarat hyllyille. Vettä sataa ja tuuli vielä säestää.Ei niin kiva,mutta minkäs me sille.Sytytellään kynttilät ja kuunnellaan sateen ropinaa.Mukavaa viikonloppua=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kiva idea tosiaan tehdä tällaiset hyllylliset! Siis kun osaa :D Saa tosiaan sitä tavaraa vielä enemmän esille :P
      Nyt onneksi on vähän kesäisempi ilma ja jopa aurinko pilkottelee,ainakin täällä. Toivotaan että kesä tulisi pian takaisin,vaikka tuo sade kyllä tekee luonnolle niin hyvää.
      Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  10. super ihanat tikkaat ja ah tuo siun sisutusmaku on kyllä ihana. niin kaunista ja harmoonista että alkaa ihan nukuttaa kun kuvia kattelee <3 mukavaa viikonloppua sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,vähänkö repesin,että rupee ihan nukuttamaan :D Ihana oot :) Kiitos kauniista ja ilahduttavista sanoistasi Mehtäemäntä!
      Kivaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  11. Aikas hauskat kyllä nuo hyllyt tikkaissa. Meillä on vaan ihan "tavikset".. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taviksetkin on aivan ihanat! Sellasia siis havittelin,mutta kun nämä näin, ihastuin niin kovin just noihin hyllyihin,että oli pakko kotiuttaa nämä :)

      Poista
  12. Ihanat tikkaat onkin ja ihanat tavarat laitoit hyllyille :) nuo tossut on ihanat!<3
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina :) Tossut on kyllä aika söpöset. Pieni kirpparilöytö vähän tuunattuna ;)
      Samoin sinulle mukavaa sunnuntaita!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!