Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 6. toukokuuta 2014

THE muutos

Jeeee,nyt pääsen vihdoin näyttämään teille ihan superöveri ilonaiheeni!!! Muutama teistä jo veikkasi ihan oikein eilisessä postauksessani,eli seinä on kohdannut the muutoksen :) Nyt teidän ei tarvitse enää kuunnella mun iänikuisia valituksia seinän väristä. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut uusista tapeteista sekä olkkariin,että makkariin. Mutta laskeskelin,että ammattimiehen tekemänä tapetteineen kaikkineen pitäisi kukkarosta löytyä ainakin 600 euroa ylimääräistä!!! Ja siis tuokin pelkkään olkkariin! No nyt pääsin "hitusen" halvemmalla: olkkarin maali maksoi 24,90!
 Hauska muuten tämä mun "projekti"; luin torstaina lehdestä valmiiksi sävytetyistä seinämaaleista, jotka sopivat myös tapettipinnalle.(Mä pöhkö en ollut edes tajunut,että tapettia voi maalata :P ) Perjantaina menin heti töistä sitten maalia ostamaan ja ekan maalikerroksen vetelin jo perjantai-iltana.Ai miten niin oinas :D ?!
Ja tältä meidän olkkarissa näyttää nyt!



Mä tykkään tästä niin että halkeen <3


Tuntuu kuin kaikki huonekalutkin ois uusia! Niin paljon tuon seinän väri ainakin mun mielestä vaikuttaa koko yleisilmeeseen. Edes sohva ei ärsytä mua enää ollenkaan niin paljon :)

Uusimmille lukijoille pitänee vilauttaa tässä välissä,miltä seinä näytti vielä viime viikolla. Ja tässä kuvassa valo saa sen näyttämään vielä aika siedettävältä. Illan hämärässä se oli sellanen vihertävä :(


Nykyinen väri on sellainen jännän haalean hiekan harmaa/savi,mikä lie. Värin nimi on Soft clouds :)


Torsonkin toin olkkaria ihmettelemään. Mutta onko torso olkkarissa outo...? 


Nyt on jotenkin paljon rauhallisempi fiilis ja esineet pääsee ihan erilailla esiin ja oikeuksiinsa.



Ja se mistä mä olen ihan mehuissani on että nyt tänne sopii harmaatkin värit!


Tauluhylly mua ehkä ihan vähän hämää,tai sen väri lähinnä,kun musta on. Miltä näyttää teidän silmiin? Väkersin siihen kuitenkin tuollaisen taulun netistä löytämilläni kuvilla. (Hassu sattuma muuten tuon sävellyksen nimi :D ) 


Ja pöydällekin vaihtelin vähän kesäisiä värejä.


Ai ettien että kun tämä tyttö on hymyillyt lähipäivinä :) Niistämisen lisäksi :P Mutta mitäs te ihanaiset tykkäätte? 

Nooh,ei tässä vielä kaikki! Mitäs luulette,että tapahtui, kun tätä näkymää hetken katselin :D ?? Eli jatkoa seuraa ;)


Olipas kyllä urakka; rakkulatkin sain käsiin :)  Mutta ehdottomasti kannatti! Ja näin ensikertalaisena seinämaalarina voin todeta, että kivaa touhua oli. Vähän haasteellista oli tietty ylettyä teippaamaan katonrajaa, pituutta kun mulla on huimat 156cm, mutta onnistuipa sekin kuitenkin. 

Että mikäs tässä on ollut sohvalla karkotella flunssaa, kun saa ihailla ihan uudelta tuntuvaa kotia! 

Iloista viikon jatkoa teille!



37 kommenttia:

  1. Edelliseen postaukseen jo kommentoinkin, että tarviin silmälasit:D Mutta juuh, ei ihme että halkeet, tuo on niin siisti!! Vau! Mikä muutos:)) Ja todentotta kaikki näyttää niin uudelta ja vaalealta. Hyvä sinä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anne-Mari <3 !! Ihanaa,että muidenkin kuin mun silmiin seinä on hieno :) Jännää kyllä miten seinän väri voi muuttaa koko huonetta noin paljon. Ai että kun on mukavata!
      ps. Heh,itekin katon joskus ihan muuta mitä "pitäisi". Vaikka ois lasit päässäkin!

      Poista
  2. Waude!!! Siis niin mahtava muodonmuutos tolla huoneella ettei oo tosikaan. ♥ Kannatti maalata, ehdottomasti. Harmoninen ja lämmin tunnelma on nyt olkkarissa. Aa-haa! Arvaan että singahdat teloinesi makkariin maalaan seuraavaks. :) Mullakin on torso olkkarissa, oikeastaan parikin. Hyvin sopii mun mielestä. Iso torso oli ennen vierashuoneessa mut likka ei halunnu sen kans nukkua niin roudasin sen olkkariin sit. Ootkin aika huikean pitkä, mä oonkin kokonaiset kolme senttiä pidempi, hih! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että,kiitos Mervi!!! Ihanaa kun tekin ootte niin mehuissaan tästä muutoksesta! Vähän jänskitti tolleen äkisti lähteä noinkin isoon puuhaan,mutta onneksi lähdin :) ! Ja oikeinpa arvasit ;) Itse asiassa ehdin makkarin maalata jo sunnuntaina,ennen kuin tauti iski kunnolla niskaan. Tykkään siitäkin niin että voi mahoton!
      Ehkäpä sitten toi torso on ihan ok olkkarissakin. Jotenkin kai vain totuin siihen makkarissa. Mutta nyt jo silmä alkanut siihen tottua.

      Tsih,varsinaisia hujoppeja ollaan molemmat :D

      Poista
  3. Olet ollut kyllä ahkera ja lopputulos on upea! ♥ Teillä on TOSI kaunis koti, tykkään hupsuna! :) Kiva löytää sentilleen samanmittainen sisustelija! Onneksi on tukevat tikapuut talossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Teijuliini ihanista sanoistasi!!! Mä löysin sun blogin ja tykkään kanssa hupsuna :)
      Vai että yhtä pitkiäkin ollaan :D Mulla ei ole edes tikkaita :( Ikean baarijakkaralla kiipeilen :P

      Poista
  4. Ihan huipun muutoksen olet ahkeroinut!!! Todella kauniilta näyttää väri, ja muutenkin sinun kotisi, namnam!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa,että sinäkin tykkäät! Kiitos kauniista sanoistasi Minna :)

      Poista
  5. Onpas tosi upea!
    Kivan tyylikäs tuli lopputuloksesta. Hyvä sä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Rouva Kivitikka :) !! Kyllä mä vähän ylpeä ittestäni oonkin,kun ihan itte sain urakan hoidettua :) Ja niin iloinen olen teidän kehuista :)

      Poista
  6. Todella kaunista :)!! Miten voikin tehdä noin suuren eron, uskomatonta. Upean näköistä :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna :) !! Kyllä niin lämmittää tällaiset kehut! Ja uskomatonta tosiaan miten yksi seinä voi muuttaa koko huoneen?! Jee!!!

      Poista
  7. Meillä oli makkarissa saman sävyinen tapetti kun teillä oli olkkarissa..ja ei ole kauaa kun minä tapetoin sen melkein valkoiseksi siis se oli parasta mitä olen tehnyt...ja voinen kuvitella tuntemuksiasi nyt kun sait noin ihanat seinät ja totta nyt on hyperisti paremman näköiset seinät ja totta valoisuus lsääntyi huimasti
    Kuule katsoin makkari kuvaa ja kysyn onko tuo vuodekatos ellokselta?? tuo on niin ihana et tahtoo kanssa??? Mukavaa loppuiltaa sinulle ja huomista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten tosiaan tiedät miten ihanalta ja valtavalta muutos tuntuu!! Ihan uskomaton ero kerrassaan :)
      Juu,prinsessakatos on Ellokselta. Se on kyllä ollut ihan unelmainen! Suosittelen lämpimästi :) Sieltä kun vielä tulee jatkuvasti niitä 30-40% alekuponkeja,niin hinta on ihan ok.
      Kivaa loppuiltaa sinullekin Hannele ja kiitos mukavasta kommentistasi!

      Poista
  8. Wau! Olet kyllä reipas ja aikaansaava. Todella upea ja kaunis teidän koti. Avarampi sekä valoisampi nyt.Ja makkarista tulee upea myös. Tarttis kyllä itsekin vähän maalia sutia sinne tänne. Kellastuneet paneelit ei oikein viehätä, mutta kahtellaan mitä tässä joutaa.. Ihania juttuja sulla on ja torson on kiva olkkarissa - tuo sellaista kerroksellisuutta.. ja jotakin tuttua torsolla yllänsä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Tanni <3 Ihanku tosiaan asuis melkeen uudessa kodissa! Tyttökin tykkäs niin kovasti,kun tänään vasta näki uudet seinät :) (Puhun seinistä monikossa,koska makkarihan on tietty jo hoidettu myös :D ) .
      Telalla tuo maalaus sujui kyllä niin sutjakkaasti,että ihmettelen miksen ole mööpeleissäkin käyttänyt pikku-telaa?! No jatkossapa käytän! Ja suosittelen lämpimästi noita Clas Ohlosin maaleja! Ihania sävyjä (15 erilaista) ja hinta tosiaan kohdillaan!
      Päätin antaa ison jalkalampun kaverille hoitoon,niin kummasti tuli tilaa torsolle. Ja auts,nythän mä muistin,että mun piti kysellä siitä torsosta!! Kääk, pyrin hoitamaan piakkoin asian! Ja aivan-torso on puettu kauneimpiinsa! Kiitos ihanan blogiystävän ;)

      Poista
    2. Katos,keksin kaupalle ihan uuden nimenkin :D No varmaan tajusit,että tarkotin Clas Ohlsonia :D :D

      Poista
    3. Telalla minäkin maalailen yleensä - saa tasaista jälkeä kalusteisiin tai ihan mihin vaan.. pensselillä sitten viimeistellään. Okei, tartteekin katsoo klasun maalit - niin tekis mieli jotakin pikku uudistusta kotiin.. Älä hosuile torson kanssa, se tulee sitten vastaan kun on tarkoitus - näin mä aattelen monesta asiasta.. Ihanaa olla blogi - ystäväsi<3.. Vai, että jo makkarinkin sutasit - huh.. ja musta tuntuu, etten saa oikein mitään aikaiseksi - sellanen "jumitus" nyt päällä.. =)

      Poista
    4. Ai et muka saa mitään aikaiseksi?!? Mun mielestä sä oot kyllä koko ajan keksinyt vaikka mitä ihania juttuja!! Ja välillä "luovat tauot" senkuin lisäävät luovuutta ;)

      Poista
  9. Ja valkeus tuli! Näyttää niin valoisalta ja raikkaalta.Ison urakan otit ja kyllä kannatti.Sulla on kyllä ihana koti.Täynnä suloisia yksityiskohtia.Vaaleaa ja harmoonista.Näkymä missä olkkari ja makkari kohtaa on ihastuttava.Ja kohta vaan paranee.Kun tykkää vaaleasta usein se maali yltää pikkuhyllyihinkin asti.Ainakin mulla.Mutta joskus on kiva kontrasti jokin tumma pieni siellä seassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nöyrästi kiitän niin kovin kauniista sanoistasi! Ihan kehrään täällä :) Mutta tosiaan valkeus tuli! Ihanaa! Vaalea on tosiaan ottanut aikamoisen vallan täällä,mutta kuules sun blogin myötä olen alkanut uskaltamaan vähän kikkailla muidenkin värien kanssa. Mutta siis vain pastellisävyjen :) Tai noh,jotain tummaa pakostikin on,esim.tuo hylly.Mutta ehkä kestän sen :)

      Poista
  10. Kaunis seinä, todella ihana sävy!
    Olisipa minullakin yhtä paljon tuota sisustusenergiaa :)
    Ihana loppuviikkoa Nanette <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen! Ja kuule,ei mullakaan aina energiat tai ideat riitä oikeen mihinkään. Nyt vaan innostuin niin älyttömästi mahdollisuudesta saada uudet seinät,että vetelin nuo ihan hurmoksessa :D
      Aurinkoista loppuviikkoa sinullekin <3

      Poista
  11. No nyt mä ymmärrän kaikki sun hehkutukset!! Aivan UPEA muutos, olkkari raikastui kertaheitolla! <3 Sävy on todella kaunis, sopii sun sisustukseen ihan täydellisesti! Se on totta, että seinien väri vaikuttaa kaikkeen muuhun sisustukseen. Niinhän se menee, et kaikilla asioilla on vaikutusta keskenään :)

    Halvalla sait toteutettua kivan muutoksen! Millonkas alkaa hihat heilumaan makkarissa? :) Kivaa viikon jatkoa sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että näitä teidän ihania kommentteja!! Iso,hymyilevä kiitos Heli <3 Oon kyllä niin iloinen tästä uudesta ilmeestä! Ja pieni sisustajanikin tykkäsi kovasti :)
      Todella halvalla tosiaan tämän näinkin ison muutoksen sai aikaan! Ja makkarihan on tietty jo maalattu myös :D !! Siitä kuvia myös tässä lähipäivinä ;) On kyllä sekin kuin eri huone nyt.
      Kivaa viikon jatkoa sinullekin <3

      Poista
    2. Oijj, makkarin kuvia odotellessa! <3

      Poista
  12. Siis aivan täydellinen väri <3 ja nuo sun vaaleanpunaiset verhot <3 niin kade oon niistä!!! Ei ollut enään Ikeassa :/ valkoista ja harmaata oli saatavana enään :( mutta ihailen sulla niitä sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sari!! Oon kyllä niin mehuissani itsekin :)
      Mutta kääk,et saanut verhoja?!? HÖH! Lupaan pitää silmät auki jos joku sellaisia jossain esim. FB-ryhmässä kaupittelee! Pitäähän meidän nyt sulle saada tuollaiset verhot!

      Poista
  13. Ja vielä tuo ruusutaulu <3 tietenkin vanha? Mutta kysyn siltin mistä oot ostanut ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusutaulun ostin Askosta, muistaakseni 1,5 vuotta sitten. Eipä tiedä vaikka niillä vielä mallistossa noita olisikin! Vinkkaan oitis jos meidän Askosta vaikka löytyy ;)

      Poista
  14. No,ihan kaikessa rauhassa postin suhteen.Ei hätiä mitiä.No,minä kävin eilen ja laitoin sulle paketin postiin. Mukavaa viikonloppua=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih ja iik,jänskittää jo :) !! Ja kiitos maltista :) Tulossa on,hitaasti mutta varmasti :D
      Ihanaa viikonloppua sullekin!

      Poista
  15. Ihania kuvia jälleen ja lopputulos näyttää niin onnistuneelta ja raikkaalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Nyt kyllä onnisti maalauksen suhteen,jippii :)

      Poista
  16. Siiis aivan ihana muutos !!!! Täytyypä pistää taas hyvät vinkit ja ideat muistiin ja suunnata maalikauppaan itsekin :-)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!