Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 12. toukokuuta 2014

Sekalaisia herkkuja

Juu ei,ei tule leivonnaispostausta,otsikosta huolimatta :D Muistin vaan,etten teille yhtään vilautellut messuostoksiani! Ja siis pakkohan mun on jakaa teidän kanssa kaikki ihanuushankinnat :) Tajusin tässä muuten just,että vois välillä panostaa vähän itseensäkin... Kun nykyään jos kaupoilla käy,niin enemmän sitä tarttuu mukaan aina jotain sisustukseen liittyvää,kuin esim.uutta paitaa,housuja tai muuta,jolla tehdä ittestäänkin  nätimpi jonkin näköinen. Lapsimessuilla oli samaan aikaan sellaset outlet-messut ja sieltä tarttui sentään muutama juttu mukaan ihan ittelle! Ja pari kotiin tietty :D 

Tää tunika oli niiin herkullinen, että ihan huusi päästä mun mukaan! Näitä olis ollut vaikka missä väreissä ja eri malleissa, mutta tähän en ihan hukkunut ja väri...noh,pitääkö sitä mitenkään edes selittää ;) 


Ihania yksityiskohtia täynnä... Ja tuo huivi kuului siis pakettiin.


Selkääkin koristaa tuollainen hempeä pitsi. Mutta miten tätä raaskii käyttää?? Ehkä kesällä sitten...


Keittiötä sulostuttamaan nämähän piti ehdottomasti saada!


Tuon servettitelineen ostin jo viime syksynä kirpulta, mutta mun mielestä se sopii tällaiseen valon aikaan. Eli nyt vasta otin käyttöön, kun on muutenkin pieni fiksaatio mintunvihreään ja turkoosiin... Ja tässä ei niin haittaa vaikka servetit pääsisivät loppumaan,kun on niin kaunis tyhjänäkin!


Ja siis mitä?!?! Mähän en edes tykkää keltaisesta,mutta keltainen laukkuhan on ihan eri asia :D Tämä olalla/käsivarrella ei voi olla kuin aurinkoisella tuulella!



(Oli muuten mun mielestä tosi edukas nahkalaukuksi; 20 euroa vaan pulitin!) 

Ja pitää nyt sitten tätäkin vielä vilauttaa (kun vähän niin lupailinkin aiemmin). Tytön sänkyyn löytyi Jyskistä tämä ehkä maailman suloisin päiväpeitto. Ja kun vielä alessa oli, niin eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä :D 


Ja kääntöpuoli on pelkkää ruusuilla tanssimista! 


Aika kivasti "mätsää" tämä jo aikoja sitten  hankittu sydänloota peiton värimaailmaan...


Nyt ei sitten tartte vähään aikaan mitään hankkiakaan! Tai siis kirpparihankintojahan ei silleen lasketa...Eihän... ;) Nimimerkillä jotain saatoin ehkä ostaa yhdestä Face-ryhmästä....

Herkullista alkanutta viikkoa teille kaikille!

21 kommenttia:

  1. Oi oi minkä ihanuuden oot itsellesi ostanut <3 ja tosiaan meidän Jyskistä löytyi myös alesta tuo peitto ;) oisko ollut 15e jos oikein muistan? Miltäs facen kirpparilta ostelet yleensä? :) vinkkejä jakoon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Aika rimpsukas hörhelöhän tuo on,mutta ah-niin ihana!
      Juu sama peitto ;)
      Mä kuulun varmaan melkein kymmeneen eri face-ryhmään, joiden kaikkien nimi on maalaisromanttinen-jotain,maalaisromanttista-jotain :D Niitä onkin sitten kiva kahlailla läpi ja yrittää hillitä itteensä :P Mä voin lähettää sulle kutsun/kutsuja niihin ryhmiin jos haluat ;)

      Poista
    2. No mä kuulun kans joihinkin mutta pistä vaan kutsua jos on jotain minkä oon missannut ;) (sari arvonen)

      Poista
    3. Jees, pistän tulemaan tässä joku hetki ;)

      Poista
  2. On kyllä nätti tunika - todella.. jotenkin näen sinut tuo yllä, päivänkakkara korvalla kirmailemassa pitkin kesäisiä toreja..
    Tiskiharjat on söötit, mut vielä söötimpi on kyllä päiväpeitto ja tuo rasia. Mulla on pikkusen ton tyyppistä lahjapaperia niin voisin tehdä itsellenikin tuollaisen rasian. ja kyllä keltaista voipi olla pikku ripauksin - mutta ei liikaa..
    Tulis nyt vaan se kesä - vielä niin sateista ja koleaa. Mutta silti ihanaista viikkoa sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana mielikuva :) Ja tuntu muuten aika "omalta" !
      Päiväpeitossa ja rasiassa on jotenkin niin iloiset ja hempeän herkät värit, että tykkään ihan hirmusti! Ja loistava idea päällystää rasia samanhenkisellä paperilla! Jään siis odottelemaan tulosta ;)
      Keltanen tosiaan on sellanen "vain erittäin pienissä erissä"-väri. Mutta laukussa menee,on jotenkin hauska :)
      Ja äläpä muuta sano näiden säiden kanssa!! Tahtoo kesän!!!!
      Ihanaa,iloista viikkoa sullekin <3

      Poista
  3. Ihana pusero<3 Ja muutkin hankinnat! Tuo keltainen laukku on kuin itse aurinko<3<3 On se hyvä ostella itselle myös, ja siinä sivussa sitten kotiinkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu vähän värejä tällä kertaa,ettei aina vaan valkoisen eri sävyjä :D Ehkä tuleva kesä tuo himon värikkyyteen? Tulis vaan se kesä nyt!!!

      Poista
  4. IIIIhana tunika ja niin söötti värikin.Pitsit hurmaa kyllä tuossakin.Nättihän se on tuossa henkarissakin roikkumassa;)Juu,tärkeetä satsata itseensäkkin.Jaksaa paremmin sisustellakkin=)
    Nättejä pastelleja hankintoja muutkin. Mukava,kun paketti ruli perille kokonaisena.Niin mietin,että säilyykö taulu ehjänä,kun en nyt viitsinyt ruveta sitä sanomalehteen käärimään.Mutta kiva että tykkäsit=)
    Herkku viikkoa sulle myös=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiitos Jaana Kristiina :) Vähän on harkinnassa vielä mikähän alaosa tuon kanssa sopisi parhaiten... Nooh,itseni tuntien:farkut :)
      Ehjänä tuli paketti ja oli tosiaan kovin mieleinen!!! Tytär oli myös ihan innoissaan,kun sen sinisen herkun siellä näki ;) ! Kyllä se äidillekin maistuu :D Taulu sopii uuteen makkariin kuin unelma! Vielä vaan pitää se oikea paikka sille etsiä. Kiitos vielä tuhannesti!

      Poista
  5. Ihana tunika :) ...ei tietenkään kirppis ostoja lasketa :D en minä laske ainakaan... tuo on kyllä totta, joskus on panostettava itseensäkin ja ostettava väilillä muualtakin, kuin kirppikseltä tai vain sisustukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä ettei lasketa sunkaan mielestä :D Kunhan nyt ei ihan alinomaa kirpuilla ravaa :P

      Poista
  6. Oih ja voih mitä ihanuuksia!!! <3 Mistä aloitankaan? Tunika on niin ihastuttava, ja värihän ei voisi olla herkumpi!! Mä olin myös viime viikonloppuna pitkästä aikaa vaateostoksilla, ja tein pari todella ihanaa löytöä (mm. vaaleanpunaisia!) :)

    Tuollaisia tiskiharjoja olen itsekin yrittänyt metsästää, kerrassaan ihanat! Laukku on kiva piristys, tuollaisen huolisin mieluusti itsellenikin :) Ja hitsit, kuinka suloinen päiväpeitto, en ole itse noita nähnytkään Jyskissä. Oiskohan niitä vielä? :) Purkkihan on kuin samaa sarjaa, hauskasti sopii yhteen peiton kanssa!

    Kivaa viikkoa sinulle! <3 P.S Joko huomasit uuden GG-arvonnan blogissani? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli kehuista :) Huomasin itsekin,että on näköjään jonkinlainen värikaipuu kaiken valkoisen rinnalle.
      Peitosta en osaa sanoa,mutta eipä siitä kauaa ole kun tuon hankin. Että saattaa hyvinkin vielä saada!
      Jaa että sunkin vaatekaappiin on päässyt vaaleanpunaista,kuinka ollakaan :D Se on tuo lähestyvä kesä ;)
      Ja juu,huomasin aivan ihanaisen GG-arvonnan! Mutta tietkö kun sininen ei vaan jostain syystä ole mun juttu,niin ajattelin antaa niiden tavoitella palkintoa, jotka sitä oikeasti superisti hinkuavat :) Vaikka vähän tiukkaa tekee,kun sentään GG on kyseessä... :D

      Poista
    2. Täytyypä käydä piakkoin Jyskissä, josko niitä vielä olisi!
      Ymmärrän hyvin ettet halunnut osallistua arvontaan, jos ei väri nappaa. Reilua toimintaa! En itsekään osallistu sellaisiin arvontoihin, joiden tuotteet ei oikeasti miellytä..

      Poista
    3. Ja siis arvontapalkinto ja kaikki tuotteet ovat aivan ihanat!!! Mutta väri vaan sopii jonkun toisen onnekkaan kotiin paljon paremmin,kuin meidän :)
      Mä voin kanssa tuosta meidän Jyskistä kurkkia täkkitilannetta,jos siellä käyn ;)

      Poista
  7. Ihana tunika!
    Minä viihdyn paremmin sisustuskaupoissa kuin vaatekaupoissa. Välillä on vaan pakko sitten viihtyä vaateostoksilla. Ja eihän sitä silloin tietysti mitään löydä, kun olisi pakko ja tarve...
    Tuollainen värikäs laukku olisi kyllä kiva piriste tähän meikäläisen harmaa-valkoinen-musta-lookkiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noinhan se just menee;kun jotain oikeasti tarvitsis,niin ei varmaan löydä :( Mutta pakkohan sitä välillä on jotain uutta ittensä päälle hankkia :) Nyt tekis kovasti mieli jotain kesäisiä värejä....
      Mutta keltainenhan sopii ihanasti yhteen sun lempivärien kanssa! Vois muuten sellanen vaaleankeltainen näyttää sisustuksessakin aika ihanalta teillä!

      Poista
  8. Kiitos sinulle Nanette suloisesta paketista=)Niin ihania juttuja oli sen sisällä ja rullat on hellyyttävän pieniä.No,tästä alkaa mun rullien metsästys.
    Aurinkoa sinun viikkoosi=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että paketti oli mieleinen! Ja samoin;kiitos vielä sinulle!!
      Voin edelleen pitää kirppareilla silmät valppaina,jos sattuisin löytämään vähän isompia rullia. Saadaan sulle hieno rullakokoelma :)
      Aurinkoa sinullekin!

      Poista
  9. Vau mitä löytöjä :) Tuo tunika on jotenkin niin näköisesi tai siis sisutuksesi, kotisi ja blogisi näköinen = suloinen :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!