Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 17. tammikuuta 2013

Jotkut vaan osaa-onneksi!


Vaikka kovasti tykkään tuunailla;maalailla,koristella,viritellä ja väkerrellä,niin kyllä jään niiiin heittämällä kakkoseksi ,kun katsoo joidenkin taitavien ihmisten tekeleitä!! Tai mitä kakkoseksi?? Jonon hännille ihan :P Mutta suon sen vielä itselleni anteeksi. Eihän sitä kaikkien tarvitse olla supertaitavia...? On kuitenkin ihanaa, että niin monet ovat niin huipputaitavia ja mielikuvitusrikkaita,että taikovat ties mitä käsitöitä ja jopa huonekaluja!! Onneksi he sitten kauppaavat niitä, jolloin tällainen onnettomampikin tapaus saa niistä nauttia :D 

Tässä siis muutama esimerkki toisten tekemistä ihanuuksista, joita olen pääosin hankkinut Huudosta ja joista saan nyt nauttia omassa kodissani. Ja voin haaveilla, että "kyllä minäkin vielä joku päivä"... :)

Tässä yksi ensimmäisiä huutohankintojani. Simppeli,mutta jotenkin niin kovin nätti.

Vessan ovessa kun ei ole lukkoa lainkaan, jotain piti keksiä. Näin sitten huudossa ihania pehmotauluja erilaisilla teksteillä. Lähetin yksityisviestin hulluhkosta ajatuksestani ja tuo ihana käsityötaitoinen toteutti tämän pelkän sanallisen selostukseni perusteella! W o w !Ja sitten tämä penkki! On vilahtanut jo muissakin kuvissa, mutta ansaitsee kyllä lähempää tarkastelua. Tämäkin Huudosta ja tällä kertaa ei ihan edukkaaseen hintaan, kun meitä innokkaita ostajia oli niin paljon. Mutta on kyllä joka euron arvoinen mielestäni. 

Valitettavasti kaikkien näiden ihanien käsityötaikurien yhteystietoja minulla ei enää ole tallella. En siis ole päässyt kysymään heiltä lupaa laittaa näitä kuvia tänne blogiini. Toivottavasti kukaan ei siitä pahastu! Mutta tuon kylttitaiturin yhteystiedot taitaa vielä löytyä,eli jos joku teistä innostuu tilaamaan omanlaisensa toivekyltin, voisin välittää hänelle viestiä ;)

2 kommenttia:

 1. Penkki on kyllä upea! Katselin tuossa, että se ei ehkä olisi ylivoimainen suoritus toteuttaa... ei minun, mutta papallahan olisi aikaa. ;) Täytyisi vaan löytää sopivia tarvikkeita...

  Tämä on kyllä hurjan hieno, pelkistetty ja silti niin upea!

  Odotan joka ilta, että TÄNÄÄN tulee joku mielettömän upea juttu, joka räjäyttää koko pommin, kun näitä ihanuuksia tulee vain koko ajan lisää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi älskar,kylläpä sun viestit saavat aina niin hyvälle mielelle <3 ! Laita ihmeessä pappa hommiin :) Ei tuo tosiaan varmaan hirveen vaikea olisi tehdä sellaiselle,joka osaa. Vai että odotat sitä "pommia" :D Enpä tiedä onko sellaista ihan tulossa,mutta näitä pieniä,minulle niin rakkaita juttuja mielelläni täällä jaan. Olen nyt lyhyessä ajassa saanut juuri ne jutut,mitä olen niin kauan himonnut (ovi,pulpetti ja ompelukone),että seuraavaan jymyjuttuun saattaa mennä vähän aikaa..Tänään tosin tein taas aika ihania pikkulöytöjä :) Niistä kuvia viimeistään huomenna. Jotkut saattavat näyttää aika tutuilta ;)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!