Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Toteutuneita toiveita

Voisin melkein hyppiä ilosta! Jo pitkän aikaa olen yrittänyt metsästää vanhaa pulpettia ja ´tadaa´, nyt sen sain!! Tai onhan niitä löytynyt,mutta hirveään hintaan ja satojen kilometrien päässä. Tämä tuotiin kotiovelle asti ja oikein sopivaan hintaan :) HuutoNetistä tämäkin. Alkuperäisväri ei kyllä miellyttänyt ollenkaan ja ensin olinkin varma,että tottakai maalaan sen valkoiseksi. Kysyin kuitenkin tyttäreltäni, kun hänhän tätä käyttää ja vastaus oli (tietenkin) vaaleanpunainen! Hetken mietittyäni tulin itsekin siihen tulokseen, ettei kaiken tarvitse olla valkoista. Varsinkin tytön huoneessa saa olla vähän karkkimaisuutta :)

Tässäpä siis kuvia ennen ja jälkeen käsittelyn, sekä tunnelmaa koko tytön huoneesta. Melkoinen prinsessameininki, vai mitä :) 


Lime-maton tilalle tahtoisin suloisen, vaaleanpunavalkoisen Ikean maton. Mutta kun ovat loppu :(
Iltasadut luetaan tässä

Tämä viikonloppu on kyllä ollut täynnä toteutuneita toiveita. Yhden sellaisen isäni kiikutti minulle tänään haettuaan sen famultani :) Tässä pientä vinkkiä; taidatte jo arvata? Lisää kuvia sitten, kun pääsen sen kimppuun ;)


6 kommenttia:

 1. Suloinen pulpetti suloiselle tytölle! Ihana huomata, että sussa asuu kaiken muun hienon asian lisäksi tällainen tuunausihme. Onnistuneita löytöjä ja toteutuvia toiveita alkaneelle uudelle vuodelle! T: Anne N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten lämmittäviä sanoja ja toiveita! Kiitos Anne :) Ihanaa alkanutta vuotta sullekin!

   Poista
 2. Minun toivelistalla on myös pulpetti. Tänään katsoin nettikirppikseltä yhtä, kahden istuttavaa, mutta siinä oli liikaa rautaisia osia, ja hintaa 120e.... ei siis löytynyt meidän omaa vielä, Etsintä jatkuu, sillä välin nihastelen tätä. ;)

  Ihanaa, että olit vieraillut "luonani". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja älskar,että löydät vielä oman aarteesi! HuutoNetissä näitä on aika usein,mutta sijainti ja hintahan tietty ratkaisee.

   Poista
 3. Oi mitä aarteita taas olet löytänyt ja laittanut uuteen uskoon! Tollasen pulpetin haluaa myös tämä! Mistä tuo ihana virkattu matto on kotoisin? Sellaisesta haaveilen isossa koossa. Tiedän kyllä jo tekijänkin, mutta vielä pitää vähän miettiä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora :) Onnea pulpetinmetsästykseen siis sullekin! Kannattaa varmaan hankkia sellainen kahdenistuttava ;) Mun kaveri tekee tilauksesta noita ihania mattoja kivaan hintaan. Jos haluat jotain tiedustella,välitän viestiä.

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!