Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 21. tammikuuta 2013

Kompassilla alkavaan viikkoon

Innolla odottamani posti saapui tänään ja pääsin vihdoin uudistamaan olohuoneen pöytää! Pöytä on kyllä ollut mielestäni kaunis ihan sellaisenaankin, mutta olen jo vuoden verran katsellut, että ihan kun se kuitenkin jotain kaipaisi... :) Halusin  jotain pyöreää muotoa,ei liian silmille hyppäävää ja löytyihän se! Lisäksi kekkasin tuon numerosarjan osoittamaan sijaintia. Tai siis en keksinyt; tuo on paikka,jossa sijaitsee Norjan pohjoisin majakka. Mutta keksin siis teettää tuollaisen tarran kompassin seuraksi. Toki olisi voinut tämän oman kodinkin  sijainnin teettää,mutta jotenkin kiehtoi tuo majakka-teema. Ehkä johonkin toiseen huoneeseen sitten se oman kodin sijainti...

Mutta tältä pöytä siis näytti ennen tarroja (vähän "olmilta"):Ja tältä se näyttää nyt:
Väri olisi saanut olla ehkä hitusen tummempi,mutta toisaalta on taas mukavan neutraali näin. Vai mitäs tykkäätte? Mutta kyllä se vaan niin on, että NYT tuo pöytä tuntuu "valmiilta"  ja tähän kotiin sopivalta :) Varsinkin kun posti tuo piakkoin teemaan sopivan taulun pöydän kaveriksi ;)

2 kommenttia:

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!