Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 22. tammikuuta 2013

Sulosäveleitä

Sarjassamme pieni suuri muodonmuutos :) Aina olen kyllä ihastellut  tämän pienen radion henkeä, mutta aijai, värihän oli ihan väärä! Eikun pensselit heilumaan ja nyt pääsin niitä sabluunoitakin kokeilemaan. Jälki on kyllä vähän aloittelijamaista, mutta eipä se niin haittaa. Nyt kuuntelemisen lisäksi radiota katsookin ihan mielellään :) 

Tässä alkuperäislook, teipattuna jo maalausta varten:

Ja tällaiselta se näyttää nyt, pienten ilta-askartelujen jälkeen:Ja kyllä tässä huushollissa muutakin kuunnellaan,kuin jazzia. Sanana on vaan niin metka,että päätin  käyttää sitä :) Naisen  perustelut taas :D

Jos olen muuten unohtanut mainita, kaikki te ihanaiset lukijat olette enemmän kuin tervetulleita liittymään ihan blogini jäseniksikin ;) Toki täällä saa ihan anonyyminäkin vierailla, mutta olisi hurjan kivaa, jos lukijat saisivat kasvojakin :) Mutta ihan omien fiilisten mukaan,no worries <3  Kivointa tässä kuitenkin on, että saa jakaa tätä vimmaansa jonkun kanssa. Kiitos siitä!

4 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana :-) tuunaus kyllä kannatti ja sopii nyt paremmin asunnon muuhun lookkiin,
  t.iitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iitu :) Kyllähän se tosiaan aika paljon tänne sopivammalta näyttää!

   Poista
 2. Hei. Minullakin kauhea vimma maalisromantiikkaan, valkoiseen ja ennen kaikkea tuunaamiseen...oli pakko liittyä :) tervetuloa vastavierailulle aivan uuteen blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun liityit :) Ja aivan varmasti tulen vastavierailulle blogiisi! Tämä vimma kyllä vie niiiin mennessään. Siksi onkin ihanaa,että meitä "vimmaisia" on useita;on mukava jakaa ideoita ja ajatuksia keskenään :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!