Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 3. tammikuuta 2013

La Cuisine

Tänään voisi kurkata keittiöön. Ruoanlaitto ei ole mitään lempparitouhujani, mutta ehkäpä ne luomukseni maistuvat vähän paremmin, jos ympärillä on kauniita asioita :) Seinäkaappi ja taulu ovat yllättäen taas Huuto.netistä ;) 


4 kommenttia:

 1. Valtavan ihana tuo kaappi, mutta taulu on vielä ihanampi! Tästä tulikin uusi ajatus, mitä vanhan navetan laudasta saisi tehtyä, kun tilaisi siihen sisustustarran tai liitutaulu maalia tai....

  Vastaus alemmas, blogi kyllä ilahduttaa, mutta se myös inspiroi. Kiitos upeasta ideasta. ;)

  Terkuin älskar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten mukava kuulla,että blogista löytyy inspiraatiota! Kerropa sitten mitä sait aikaan siitä navetan laudasta :) Itse olen vielä aika paljon ostanut noita toisten tekemiä kauniita luomuksia,mutta tavoitteena on kyllä oppia itse tuottamaan tuollaisia ihanuuksia.

   Poista
 2. Siis aivan i-h-a-n-a seinäkaappi - tykkään kovasti.
  Blogi muutenkin hienosti toteutettu - tänne on aivan pakko tulla kurkkimaan useamminkin ja saada ideoita omaan sisustukseen.
  Vau!
  t.iitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iitu! Ja kiva kun tulit kurkkimaan :) Mukavaa,jos täältä löytää ideoita,lämmittää kovasti!

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!