Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 8. helmikuuta 2013

HomeSpa :)

Juu,kerrostalossahan on ihan mahdollista olla hulppea oma spa :D No mutta näillä neliöillä mennään ja kova on ollut yritys tehdä meidän kylppäristä sellainen mini-spa maalaisromantiikalla höystettynä :) Yhtenä ehtona,kun uutta kotia etsin,oli kylpyamme. Tai jos sellaista ei olisi (niin kuin harvemmin nykyään on),sellaisen pitäisi mahtua. Ammeen ostopuuhiinhan siinä sitten pääsin. Pienihän tuo amme on,mutta meille oikein passeli. Tässä siis kurkkaus kylppäriin.

 

Pyykkipinnapussi ja elämän faktoja :)
Hemmotteluhetkiin
Korulaatikko käy hyvin myös meikeille


Tätä kun vertaa joidenkin maalaisromanttisten kartanoiden kylpytiloihin voi ehkä tuhahtaa huvittuneena. Mutta minäpä olen kuitenkin kovin tykästynyt pikkuruiseen kylppäriimme ja vaahtokylpy ihan omassa kodissa voi myös olla ihan luksusta :)

Ihanaa viikonloppua toivotellen,
Nanette

2 kommenttia:

 1. Oikein ihana ja yunnelmallinen kylppäri.

  Itse viihtyisin pitkässä kylvyssä nimenomaan tällaisessa kylppärissä, entä isoissa kylpylöissä. Oma kylppäri on aina tarpeeksi intiimi ja rauhallinen, eli rentoutuminenkin olisi taattua.

  Hyvin olet saanut spa-tunnelmaa. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kauniista sanoistasi älskar :) Pitää ottaa vielä joku ilta kuva,kun ammeessa on vaahdot ja valaistuksena kynttilät;välittyy tunnelma vielä paremmin :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!