Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Pitsiä ja ruusuja

Tein pitkästä aikaa varsinaisen haahuiluretken Ikeaan. Ihan huomaamatta siinä vierähti varmasti muutama tunti,kun sai ihan rauhassa katsella ympärilleen. Yleensä kun menen 4-vuotiaan ikiliikkujani kanssa,meno on vähän vauhdikkaampaa :D Tarttuihan sieltä taas kaikenlaista kivaa mukaan. Ja nyt on vaan joku kertakaikkinen vaaleanpunainen vimma meneillään; olohuonekin sai vaaleanpunaiset verhot,joita tosin pehmensin valkoisilla pitsiverhoilla. Ja on tuo Ikea vaan hinnoiltaankin niin mukava:4 verhoa alle kahdellakympillä!Sohvakin sai kaipaamansa valkoiset tyynyt. Pellavaisia en löytänyt,mutta nämäkin on ihan ok. Ja pakko oli vielä ottaa verhojen kaveriksi nämä somat tuoksukynttilät: 


Jotenkin ei ole silmä ihan vielä tottunut olohuoneen lisääntyvään vaaleanpunaiseen ilmeeseen, mutta eiköhän se vähitellen. Odotan,että näen kokonaisuuden huomenna päivänvalossa. Tänään en ehtinyt,kun noiden verhojen silittämisessä meni niin kauan :/ Se verhojen vaihtamisessa onkin ärsyttävää ja siksi sitä ei kai niin usein viitsi tehdä; tuntuu,ettei silitettävä lopu ikinä!

Vaaleanpunaisissa tunnelmissa siis startti alkavaan viikkon :) Mukavaa sunnuntai-iltaa teille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!