Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 26. helmikuuta 2013

Lasia ja posliinia

Huh,huh! Olen tässä kaksi päivää taistellut koneen kanssa! Tai en oikeastaan koneen,vaan verkkoyhteyden. Tänään hain sitten kokonaan uuden reitittimen (vai miksi ihmeeksi tuota nyt kutsutaankin). Parin tunnin ähellyksen jälkeen alkoi netti toimia,mutta taitaa olla salaamaton tämä yhteys :/ Eli nyt pikapikaa pikkuinen päivitys ja kun salaukset ovat kohdillaan,enemmän tarinaa :)  

Muutama kuva jotenkin piilossa olevista astioista ja esineistä. Äidiltäni saamani pienen antiikkikaapin kätköissä piileskelee tällaisia somistuksia. Harmaasävyiset ovat tytön mummulta saatuja (tuntee aika hyvin mun maun!) ja osa kirpparilöytöjä.


Ja vaikka nämä lasiesineet ovat mukamas ihan esillä tuossa kulmakaapissa,jotenkin ne vaan hukkuvat muuhun sisustukseen?? Ehkäpä pitäisi katsoa näille uusia sijoituspaikkoja ja laittaa tilalle jotain näkyvämpää?Nyt kun tätä alimmaista kuvaa katsoo,niin nuo tosiaan hukkuvat jotenkin tuonne. Hmm..mukavaa pikku haastetta siis pukkaa :) Laitan sitten raporttia,kun olen jotain ratkaisua tähän keksinyt. 

Mutta palataanhan taas kuvin ja tunnelmin,kun verkkoasetukset ovat kunnossa. Mukavaa viikon jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Sievä pieni kaappi, samoin vitriini. Kaukaa katsottuna tavarat hukkuvat, mutta ehkä jotkut tavarat on tarkoitettu katsottavaksi läheltä, lasin läpi. :)

  VastaaPoista
 2. Hmm..ehkä :) Mutta aika kivalta voisi näyttää jotkut Greengate-henkiset astiat tuossa kulmakaapin tasolla... ;) (jos vaikka voittaisi lotossa :P )

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynnistäsi blogissani ja vastasin sinne sinulle :)..siis aivan ihana kaappi niin kaunis..Minäkin tykkäisin greengatesta mutta on minun budjetilla liian kallista..joten minun täytyy tyytyä aina johonkin muuhun..
  Entäs jos etsit kirpputoreilta vaikka ruusukuppeja tai mukeja..eripariset täydentää toisiaan kun nissä on sama teema..tosin en tiedä tykäätkö edes ruusuaiheista..Toinen idea olisi jos laitat kulmakaapin tasolle lasien alle tumman liinan..niin silloin esineet korostuu paremmin esille :)
  Minä käyn usein blogissasi mutta en aina kommentoi mutta sitten kun kommentoin niin nää on aina pitkiä kommentteja..
  Ihana blogi on myös sinulla ja tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kaappi!

  Terveisin, Anne N.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis kommenteistanne ja ideoista myös <3 Se tummempi liina lasitavaroiden alla voisikin toimia! Itsekään en ole raaskinut vielä niitä Greengateja hankkia. Kiertelen mielummin kirppareilla ja teen mukavamman hintaisia löytöjä :) Mulla on nyt juuri joku ihme ruusuvimma,eli sellaiset ruusuastiat olisivat kyllä ihania.

  Onneksi on niin ihania blogeja,joista voi napsia suloisia ideoita omaankin kotiin ;) !

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!