Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kevään odotus

Jotenkin alkaa tämä kevään odotus tuntumaan ja näkymäänkin! Ihmeellinen vimma on tullut yht´äkkiä kaikkeen vaaleanpunaiseen??! Tai siis tytön huonehan on jo "aika" vaaleanpunainen,mutta nyt väri alkaa valtaamaan jalansijaa jo muistakin huoneista... Tänään kekkasin tällä hetkellä käyttämättä olevan päiväpeiton;miten ihanat värit siinä onkaan! Turha siis jemmailla sitä kaapissa,vaan pistää sohvaan uusi keväisempi ilme :) 

Ihan kuin kevät olisi astunut huoneeseen?

Kaipaisiko tämä ehkä paria ihanaa,kenties valkoista pellavatyynyä....?


On näitä kevään merkkejä huomattu jo tässä joitakin viikkoja... Makkariinkin on päässyt  vaalenapunainen yksityiskohta:

 


Kyllä se valkoinen on ja pysyy ehdottomana lempparina, mutta mukava välillä maustaa muillakin väreillä. Hassua miten yksi sohvan päällinenkin voi muuttaa aika lailla koko huoneen tunnelmaa! 

Mukavaa alkavaa viikkoa teille ja sydämellisesti tervetuloa uusi jäsen,Riikka!

3 kommenttia:

 1. Heipä hei, laitoin googleen hakuun maalaisromanttiset blogit ja sinunkin blogisi löytyi sitä kautta..ihana blogi sinulla..ja toki liityin lukijaksi.
  vaaleanpunainen on minunkin suosikki ja ennen sitä oli joka paikassa..nyt kuitenkin kevääksi muutin toisenlaiseen värimaailmaan mutta tuo vaaleanpunainen on silti meidän kodissa aika vahvasti esillä..kuten makkari on meillä vaaleanpunainen..ja olkkarissa sitä on tyynyissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hannele! Kiva kuulla,että tykkäät blogistani ja olet oikein tervetullut lukijaksi :) ! Vaaleanpunaisessa vaan on jotain niin suloista ja sopiihan se yhteen niin monen värin kanssa,ei vain valkoisen. Sallittakoon se meille tytöille hurahtaa aina välillä siihen väriin :)

   Poista
 2. Vaaleanpunainenkin on selkeästi kevään merkki! Ihana tuo oven uusi ilme. :)

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!