Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 19. helmikuuta 2013

Kevät tuli keittöönkin

On vaan niin kauhia hinku kevääseen ja aurinkoon,että tuon sitä sitten sisälle kotiin,vaikka ulkona onkin vielä täysi talvi :) Tai alkaahan niitä kevään merkkejä  jo vähän huomaamaan; aamulla töihin lähtiessä näkee jo eteensäkin,eikä ilta pimene kolmelta! Mutta se aurinko! Minne kummaan se on kadonnut?? Toivottavasti nämä kuvat tuovat vähän aurinkoa mieliinne. Minua näiden suloisuus ainakin vähän helpottaa :)
Tässä vielä lähikuvaa muutaman vuoden takaisista antiikkiliikelöydöistä. Saisi useammmin tulla tällaisia aarteita vastaan!Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille <3 Huomenna lupailtiin vähän sitä aurinkoa tänne eteläänkin!! Taidan nukkua peukut pystyssä :D

9 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuoseja :) Meillä täällä pohjoisessa aurinko on jo alkanut paistamaan. Kyllä se kummasti saa aina mielen virkeämmäksi :) Mukavaa viikon jatkoa sinullekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi,nautihan auringosta minunkin puolesta! Kaipaan niiiin sitä valoa! Tahtoisin tutustua siihen blogiisi,mutta miten löytäisin sen...?

   Poista
 2. Eikun nyt äkkäsinkin! Löysin! Heti siis tutustumaan :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita nuo tekstiilit..Meillä paistoi aurinko eilen ja oli mahtavan ihana ilma..tosin nyt näkyi nuo ikkunat eli pesua jo kaipailisi mutta vielä täytyy odotella tovi ennenkuin pääsee ikkunoita pesemään.
  Kevättä miekin odottelen kovasti..eiköhän tää talvi ole jo nähty :)
  Mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Ja ihan ovat Ikeasta nuo tekstiilit ;) No se kyllä siinä auringonpaisteessa on,että paljastuu karu totuus ikkunoiden tilasta :/ Mutta se on pientä sen ilon rinnalla,mitä aurinko saa aikaan :) Ja olen aivan samaa mieltä:tää talvi ois niin nähty. Lumisateet stop,kiitos.

  VastaaPoista
 5. Minulla on sinulle haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh,olipas tehtäviä :D ! Mutta tosi mielelläni lähden mukaan,jahka löydän sopivan ajan sille. Olen vain vähän noviisi vielä näiden blogien kanssa,eli ei ole vielä kummemmin muita "blogituttuja"... Mutta tässähän ei vissiin ollut mitään aikarajaa :) Kivaa oli lukea sinun vastauksesi ja blogisi näyttää tosi mukavalta! Pitää siihenkin tutustua oikein ajan kanssa!

   Poista
 6. On vain keväistä! Ihan mieli virkistyy! :)

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!