Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 23. marraskuuta 2013

Hyvän mielen iltaretki

Tiedättehän sellaisia paikkoja, joihin haluaisi vain jäädä ihastelemaan. Hymyillä haltioituneena kaikesta ympärillä olevasta. Siitä mitä näkee ja miltä siellä paikassa tuntuu. Ihmetellä ja huokailla ihastuksesta ja tunnelmasta. Mulle yksi sellainen paikka on Koiramäen Pajutalli Tuusulassa. Kävimme siellä tyttären kanssa kesällä ensimmäistä kertaa ja ihastuimme molemmat ihan hurjasti. Nyt ajattelin mennä katsomaan paikkaa illan hämärässä. Noh,ihastuin vielä enemmän :) Pyysin omistajalta (joka muuten oli supermukava!) lupaa ottaa muutamia kuvia blogiini. Pyysin myös,että saisin joskus mennä ajan ja kunnon kameran kanssa räpsimään. Ehdotin myös mahdollista yhteistyötä ja hän oli alustavasti oikein myötämielinen asian suhteen! Saattaapi siis olla jotain kivaa tulossa, jahka saan tämän kotikutoisen arvontani hoidettua ;) 


Enemmittä puheitta:
Voi huokaus...

Tytöllekin riitti ihasteltavaa! Niin pihapiirissä (possut,kanit,viiriäiset,jouluvalot ym.), kuin sisällä kaupassakin.


 Ja arvatkaa tuliko ihan joulufiilis!


Olisin voinut kiertää kauppaa tuntikausia ja ihastella... Pieni ihminen ei kuitenkaan ihan malttanut, mutta onneksi pieni lahjominen auttoi; vaaleanpunaista donitsia mehun kera kahvilassa ja ihania vaahtokarkkeja :) Lopputulos: sain rauhassa kiertää kahdesti koko ihanuuden ;) 


Toki sieltä oli ihan pakko jotain ostaa! Tällä kertaa tarttui mukaan kaikkea pientä somaa ja sitten tämä ihana lampunvarjostin! Posti oli vielä tuonut kotiin mainoksen, jossa oli 30% alennuskuponki liikkeeseen :) Eipä tämän hinta kyllä ilman alennustakaan yhtään paha olisi ollut.Jokin tuossa harmaassa selvästi on nyt alkanut mua viehättämään...


Ja kyllähän tämä nyt talvella on tuossa paljon parempi, kuin se ruusuinen lampunvarjostin.Nyt onkin sitten loppuilta mennyt haaveillessa.... Miten onnellinen olisinkaan, jos saisin olla töissä (saati osakkaana!) tuollaisessa yrityksessä!! Täydellinen alanvaihdos houkuttelisi ihan hurjasti... Mikä fiilis olisikaan mennä töihin, jos saisi viettää päivänsä sellaisessa ympäristössä, jossa on kaikkea kaunista ympärillä! Huoh, pitäis varmaan lotota :D 

Haaveilevissa tunnelmissa toivottelen uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi ja toivotan teille kaikille ihanaa viikonlopun jatkoa <3

10 kommenttia:

 1. Ihanan jouluinen myymälä. Ihastuin tohon siun uuteen lampunvarjostimeen, sopii maniniosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se paikka ON ihana! Ja noita lampunvarjostimia oli ties minkälaisia suloisuuksia! Ja kiitos, tykkään itekin kovasti :)

   Poista
 2. voi miten hyvännäköstä teillä on. ja nuo vaahtokarkit :P nami!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tuolla liikkeessä vai meillä kotona :D ? Pakko oli äidinkin muutama vaahto pihistää ;)

   Poista
 3. Suloinen myymälä! Ja kyl toi harmaa lampunvarjostin on tosi upea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo myymälä ja koko paikka on kuin joku satumaa!! Ja kiitos,tykästyin itekin tosi paljon varjostimeen :)

   Poista
 4. Tuo on taas niitä paikkoja, jossa minulla kuluisi päivä kaikkea ihastellessa;)
  Olisi kyllä mahtavaa olla tuollaisessa paikassa töissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti kuluisi tuolla koko päivä! Pitää mennä yksin joku päivä ihmettelemään,niin voi olla tuntitolkulla :) Voisi visa huutaa armoa :D

   Poista
 5. Tuo Pajutallo on ihana paikka. Itse kävin siellä juuri pari viikkoa sitten ja todellakin joulufiilis tarttui sieltä mukaan. Kaunis blogi sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaan olekin ihana! Siellä voisi käydä vaikka joka viikko! Kukkaro taitaa vaan olla eri mieltä... :D Mukavaa saada sinut lukijaksi, kiva jos tykkäät olla täällä :) !

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!