Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 25. marraskuuta 2013

Voittaja arvottu!

Tättärätää!! Myöhäiseksi meni arvonta, kun tuon pienen kanssa riittää aina puuhaa pikkutunneille asti :) Ja päivällä pitää töissäkin käydä... Toivottavasti ette ole nakertaneet kynsiänne jännityksestä ihan säpäleiksi :D Mutta arvonta on siis nyt suoritettu random.org:n avustuksella ja....

 Jännitysvalaistus sytytetty....


Omatkin kynnet nakerrettu :P

Ja voittaja on Jelena !!!! 
Suuren suuret onnittelut <3 

Tällainen paketti lähtee siis sinulle matkaan, kuusenkynttilöillä vielä varustettuna. Saat sitten heti käyttöön nuo vanhikset kynttilänipsut ;)


Iso, lämmin kiitos kaikille osallistuneille! Runsas osallistuminen vakuutti minut siitä, että kannattaa jatkossakin järjestää tällaisia "omintakeisia" arvontoja :) Ei tartte välttämättä olla kallista ja hienoa, jos löytyy somaa ja suloista :) 


Mukavaa viikkoa toivottelen taas kaikille! Kivaa,että teitä lukijoita on jo siunaantunut niin monta :) Ja voi miten ihania kommentteja olen saanut lukea, kiitos niistä <3 

Lähipäivinä palailen tuunauskuvioiden kera. Kaikenlaista palikkatouhua on täällä tekeillä....

Halauksin,
Nanette

ps. Jelena,laitan sinulle meiliä ;)

5 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta arvonnasta! ♥ Sähköpostiisi vastattu. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun ilahdutti :) Posti lähtee piakkoin matkaan ;)

   Poista
 2. Kotipellolla olisi sinulle Unikko-tunnustus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, ihanaa! Iso kiitos sinulle Tanni <3 !!! Kylläpä tällainen tunnustus saa hyvälle mielelle :) Varsinkin kun sen saa tuollaiselta monitaiturituunaajalta, kuin sinä!

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!