Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 11. marraskuuta 2013

Wannabe jouluikkuna

Hyvää alkanutta viikkoa teille! Mulla se sairis vaan jatkuu, mutta jos jotain positiivista hakee, niin täällä kotona makoillessa on todella aikaa pähkäillä sisustusjuttuja!


Kesällä raahasin maalta pari vanhaa ikkunaa  (ihanku niitä ei olisi jo tarpeeksi :D ), jotka päätyivät parveketta koristamaan. Toinen onkin paikkansa siellä ottanut, mutta toinen on jotenkin ollut koko ajan vähän hukassa. Aloin sitten mallailemaan,että mihinkäs sen sijoittaisi... Ja jee,paikka löytyi! Näin sitten uudistui tuo pikkuseinä tuossa olkkarin kulmassa:
Tuolla penkin hyllyllä muuten näkyy se mansikkalaatikosta tuunaamani "päivän postin laatikko". Se on nyt muuttunut vallan kynttilälaatikoksi :) Jotain "täytettä" tuo ikkuna jotenkin vaati, joten tyrkkäsin nyt nuo siivet tuohon. Taisin napata idean Anne-Marilta, joten kiitos vaan :) 
Ja koska tästä taitaa kehkeytyä kohta jonkinlainen jouluikkuna, niin nuo kellot nappasin tuohon makuuhuoneesta. Itse asiassa ne on mulla kyllä koko vuoden sisustuksessa mukana...Ja enkeli tuolla suojelee ikkunaa tippumasta lattialle :) Se kun vaan nojailee tuohon seinään. Pikku-neidille kyllä jo vinkkasin,ettei kannata hirveesti sitä tuuppia :DJa tuo enkeli on siis se toinen kierrätyksestä hankkimani. Hinta huimat 2,50 euroa! Jotenkin tykästyin ihan hurjasti. 


Juu..u, kyllä tykkään :) Tuohon ikkunaan on kyllä piakkoin tulossa muunlaista väliaikaista täytettä. Tässä pieni vinkki,arvaatte varmaan ;)Onhan tää jouluikkuna vähän vaatimattomampi, kuin Stockan, eikä ole ihan niin paljon liikkuvia osia :D Mutta ehkä ihan hyvä näin :) 

Mukavaa viikon jatkoa toivotellen,
Nanette

Ai niin! Meinasi ihan unohtua: lupailin ensimmäistä arvontaa kun seuraava pyöreä kävijäluku täyttyy! Siihen ei näytäkään olevan enää pitkä matka :) Ja arvonta on sitten aika erilainen ,kuin blogiarvonnat ehkä yleensä; ihan mun itse hankkimia tavaroita. Sellaisia, jotka itsekin haluaisin voittaa :D Ei mitään suurta, mutta suloista :) 

2 kommenttia:

  1. Ihana joulu-ikkuna! :) Kivan enkelin oot löytänyt myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku tosiaan noissa enkeleissä vaan viehättää. Pitää vaan yrittää pysyä aisoissa,ettei ihan enkeleiden keräilyksi karkaa :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!