Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 5. marraskuuta 2013

Kierrätyskuppeja

Pitänee kohta hankkia vielä yksi astiakaappi, jos näiden kuppien ja kippojen hamstraaminen vielä jatkuu :D Mutta kun tuossa kierrätyskeskuksessa oli yksi piiiiitkä hyllyrivi täynnä ihania kupposia ja lautasia hintaan 20 senttiä kappale!! Eihän niitä nyt voi noin vaan sivuuttaa.... Yritin kuitenkin vähän järkeäkin käyttää,eli mukaani tulivat vain nämä seuraavat. 

Ruusujahan ei voi ikinä olla liikaa :)

Kaikki eriparia, mutta niin kivasti sopivat yhteen!Vaikka kullasta en yleensä niinkään välitä, niin näissä oli jotain ihanan talvista...Ja ihastuin kovasti tuon kupin piparkakkumaiseen kantaan.Ehkä näillä kupposilla pärjää taas jonkin aikaa :) Se tässä kyllä vähän naurattaa, kun ainahan minä kahvini juon mukista,eli kupit taitaa jäädä ihan käyttämättä...Ellei sitten joulupöytään vaikka kata!  Mutta kun koko tämän kuppi-lautassatsin kokonaishinta oli 2,20 euroa, niin ei ehkä niin haittaa vaikka noita ei käyttäisikään, vai mitä ;) 

Jostain syystä alkoi tehdä kummasti kahvia mieli :) Kahvinkeittoon siis ja nähdään taas pian!

7 kommenttia:

 1. Kauniita löytöjä, ruusut ovat niin ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaan olekin :) Ja ruusut tuovat vähän kesää tähän pimeään marraskuuhunkin!

   Poista
 2. Ruusuja ei voi olla liikaa, niinkuin ei tuikku-kuppejakaan tai pitsiä tai.. No, mutta aivan söpöiset on kaikki kupit ja niin ne olisi minunkin mukaani lähtenyt tuohon hintaan. Itsekin pyörähdin kirpulla ja siellä toisen asiakkaan kanssa puhuttiin samasta asiasta, että miksi sitä juo kahvinsa nykyään mukeista..? koska kaikki nuo kupit on niin paljon kauniimpia! Mummoni 92v. tosin vielä aina kattaa pikku-kupit pöytään ja onhan se kahvi hörpyllä vedetty, ei sitä osaa olla sellanen pikku-siveä - ehkä olis tarpeen opetella uusia taitoja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olet ihan oikeassa :) Mikä muka on liikaa :D ?? Mutta kai se on helpompi juoda isosta mukista..Ei tartte koko ajan olla kaatamassa lisää kahvia :) Varsinkin jos on tällainen kahvikissa kun minä. Mutta joskus voisi kyllä kattaa tuollaiset suoloisuudetkin pöytään. Varmaan vieraatkin ilahtuisivat :)

   Poista
 3. Ihania mukeja! Noitahan voisi käyttää myös tuunailuun, jos kaffi menee mukista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kuppeja! Näköjään sitä on niin "mukittunut", että ei osaa enää muusta edes kirjoittaa....

   Poista
  2. Hih :) Pitäis vissiin alkaa järjestämään oikein kunnon vanhanajan kahvikestejä pikkuruisine kahvikuppeineen, niin tulis käytettyä :) Mutta juu, vois noista varmaan jotain tuunaillakin, kun keksis mitä :P

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!